Ekonomi

Ekonomi Haberleri

SGK listeyi güncelledi! Bu şartları sağlıyorsanız erkenden emekli olabilirsiniz!

SGK malulen emeklilikten yararlanacak hastalıkların listesini değiştirdi. Peki kimler erken emekli olabilir? Şartlar nelerdir?

İslam Memiş’ten rekor üzerine rekor!… Altın fiyatları ortalığı karıştıracak, işte tarihleriyle altın piyasası!

Altın piyasasında yaşanan yükselişler vatandaşların gündemi yakından takip etmesine yol açıyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı olan İslam Memiş son dönemlerde vatandaşların dikkatini çekiyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan emekli maaşı zam açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca vatandaş tarafından merak konusu olan emekli maaşı zammı ve kiralarda yüzde 25 sınırı ile ilgili sorulan sorulara yanıt verdi. Emekli maaş artışı başta olmak üzere merak edilen tüm soruların cevapları...

Tarım Bakanlığı bünyesine, 23 farklı alanda, 7.158 personel alımı yapacak!!!

Tarım Bakanlığı yeni personel alım ilanını yayınladı. Yayınlanan ilanda Bakanlık bünyesine 23 farklı alanda 7 bin 158 personel alım yapılacağı bilgisi verilirken, personel alımlarıyla ilgili kadro ve kontenjan bilgileri verildi.

Doğalgaza Zam Yapılacak Mı? Bakan Açıkladı!

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü Programı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu.

Emekliye ek zam müjdesi geldi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekliye ek zam açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız. Bunun için kanuni düzenleme ihtiyacı var. En düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira için ne yapabileceğimizi çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Kabine'de ele alınacak. Emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Akaryakıt Fiyatları Ne Durumda? Siirt'te 12 Ocak Güncel Akaryakıt Fiyatları

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Altında yükseliş başladı? İşte 11 Ocak Perşembe son dakika altın fiyatları

Bir süredir altın fiyatları yatay seyrini koruyordu ancak bugün öğleden sonra altın fiyatları artmaya başladı.

Benzin ve motorinde fiyat 5 katına çıkıyor: Bu tarihte yüzde 500 zam geliyor

Küresel akaryakıt piyasasında önemli bir karar alındı: Akaryakıt fiyatlarına yüzde 500 zam yapılacak. Brent petrolün 77 dolara yükselmesi ve ABD'nin Küba'ya uyguladığı abluka nedeniyle ekonomik kriz yaşayan ülkelerde benzin fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor.

Kira ve taşınma desteği arttı, kredi şartları belli oldu! İşte kentsel dönüşümde 2024 rakamları…

İstanbul'da dönüşüme giren riskli yapılarda daire başına kira yardımı yapılıyordu. 2024 yılının gelmesi ile birlikte devlet kira ve taşınma yardımında da artışa gitti.

Bu ilde ekmeğin fiyatı 20 TL oldu

Trabzon’da 2023 yılında iki kez zamlanan ekmeğe yine zam yapıldı. 440 gramı 15 liradan satılan ekmeğin gramajı 500’e, fiyatı ise 20 liraya çıktı. Son bir yılda ekmeğe gelen zam oranı yüzde 100'e ulaştı.

Ev almak isteyene tam destek! Devlet desteği 2 milyon 100 bin TL!

Ev satın almak isteyen vatandaşlara tam destek geldi. Devletten 2 milyon 100 bin TL destek ile nakdi olmayan da kendi evini satın alabilecek. İşte ayrıntılar…

İŞKUR açıkladı, ne doktor, ne de mühendis... İşte en çok personel aranan meslekler

Türkiye İş Kurumu Aralık ayına ilişkin istatistikleri yayımladı. İşkur'un verilerine göre Aralık ayında İŞKUR aracılığıyla 83.407’si (`,1) erkek, 55.482’si (9,9) kadın olmak üzere 138.889 işe yerleştirildi. En çok iş açığı özel güvenlik sektöründe oluştu. İşte tüm detaylar...

Ankara ve Siirt Ticaret Odaları Başkanları, Siirt Valisi'ni Ağırladı

Ankara Ticaret Odaları Başkanı Gürsel Baran ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, işbirliği ve kalkınma için bir araya gelerek Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'yı ağırladı.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! Kasım'da işsizlik arttı

TÜİK verilerine göre, 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre 115 bin kişi artarak 3 milyon 116 bin kişi oldu.

Kamu işçileri ek zam istiyor

İnsan onuruna yakışır bir ücret talep eden kamu işçileri, 700 bin kişi için ek protokol yapılmasını istedi.

Altın birikimi olanlar dikkat! Kuyumculardan yeni karar, artık bu altını satın almayacaklar

Türkiye'de geçen yıl yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altın için kuyumcular önemli bir karar aldı. Kuyumcular dolandırıcılık riskini önlemek için kesme altını satın almayacaklar.

THY ucuz uçak bilet kampanyası başladı

Türk Hava Yolları bugün ve yarın alınan biletlerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne uçuşları 449 lira + vergilerle satışa sundu.

Türkiye, dünyada en yüksek gıda enflasyonuna sahip 7. ülke: Son 40 ayın en yüksek oranı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Türkiye’de gıda fiyatları yüzde 72 yükseldiğini belirterek, "Son 40 ayın en yüksek gıda enflasyonuna ulaşıldı" dedi.

Toplam 2916 haber.