Spor

Spor Haberleri

Süper Lig'de transfere en çok para harcayan takımlar: Zirvede kim var?

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen takımlar kesenin ağzını açıyor. Galatasaray'ın sessiz kaldığı transfer sezonunda Fenerbahçe rekor transferlere imza atıyor.

Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu: 3 yıllık imza attı

Bonservisi elinde olan milli forvet Serdar Dursun, Alanyaspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Siirt İl Özel İdare Spor Altyapı Sorumlusu Kurt'tan Vali Kızılkaya ve Siirt Milletvekillerine Çağrı

Siirt İl Özel İdare Spor Altyapı Sorumlusu Ekrem Kurt, Siirt sporla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MHK Başkanı Değişti! İşte Yeni Başkan | Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Ferhat Gündoğdu getirildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı.

Lugano-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunun ilk ayağında Fenerbahçe'nin İsviçre temsilcisi Lugano'ya konuk olacağı maç, yarın D-Smart ile D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak.

Arda Güler'in piyasa değeri güncellendi! 27 Milyon Euro birden yükseldi | İşte Arda Güler'in piyasa değeri

Real Madrid forması giyen ve EURO 2024'e damga vuran dünyaca ünlü yıldız futbolcumuz Arda Güler'in 18 milyon euro olan Transfermarkt değeri 45 milyon euro olarak güncellendi.

Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilk sözler: Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık

TFF'de başkanlık seçimi 5 oy farkla kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu ilk açıklamasını yaptı. Sorunları futbolun aileleri ile birlikte çözeceklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz. Futbol son dönemde kaosa uğradı. Ben bir şey kazanmadım. Türk futbolu kazandı" ifadelerini kullandı.

TFF'nin yeni başkanı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da yapıldı. TFF'nin yeni başkanı bugün belli oldu. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu.

Fenerbahçe 3 transferi birden açıklayacak

Yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, 3 yıldız futbolcuyu birden açıklamaya hazırlanıyor. Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Allan Saint Maximin ile anlaşan sarı-lacivertliler, bu hafta içinde resmi açıklamayı yapmayı planlıyor.

Süper Kupa'da Tarih ve Stadyum Belli Oldu! İşte Detaylar

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Turkcell Süper Kupa müsabakası, 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Siirtli Sporseverler Bir Açıklama Bekliyor! Yönetim Neden Sessiz!

Geçtiğimiz sezon 3Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Siirt İl Özel İdare Spor'da yönetim sessizliğini korumaya devam ediyor.

Galatasaray ve Beşiktaş Süper Kupa İçin Sahaya Çıkıyor: Tarih ve Mekan Belli Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa heyecanının detaylarını açıkladı. Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Büyük mücadele futbolseverleri ekran başına kilitleyecek!

Süper Lig'de Derbi Tarihleri Belli Oldu! İşte Derbi Tarihleri

Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi tamamlandı. 19 takımın mücadele edeceği maç programında derbi tarihleri de belli oldu.

Süper Lig fikstürü belli oldu

Süper Lig'de 2024-2025 sezonu Fikstür Çekimi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Cengiz ağzından Kaçırdı! İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde kadroya katılacak yıldız isimler büyük merak konusu haline gelirken flaş bir gelişme yaşandı. Kanarya'da Cengiz Ünder, yeni transferi ağzından kaçırdı. İşte detaylar…

Acun'dan heyecanlandıran transfer açıklaması: 1 numaralı golcü geliyor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı, transfer sürecine ve Jose Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, tartışmalara neden olan Portekiz maçına ilişkin de "Biz UEFA Başkanı Sayın Ceferin'in davetlisi olarak gittik." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç İfadeye Çağrıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 Mayıs'taki Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darp edildiği olaylarla ilgili soruşturmasına devam ediyor. Bu kapsamda, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ifadeye çağrıldı.

Mourinho istedi, Ali Koç alıyor! Fenerbahçe'den genç yıldıza resmi teklif

Fenerbahçe, bir süredir gündeminde olan ve teknik direktör Jose Mourinho'nun transfer listesinin başında yer alan Lazar Samardzic için kulübü Udinese'ye resmi teklif yaptı. İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor. 22 yaşındaki Sırp yıldız ise diğer teklifleri değerlendirdikten sonra son kararını verecek.

Yenilgiyi hazmedemeyince haddini aştı! Çek futbolcudan kriz çıkartacak sözler

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Maçın son düdüğünün ardından saha bir anda karıştı. Oyuna sonradan giren ve olayların fitilini ateşleyen Thomas Chory, Çekya basınına olay açıklamalar yaptı. Yaşananların ardında kırmızı kart gören Chory, "Sahaya biraz agresiflik katmak, onları zehirlemek istedim. Bundan hoşlanmayacaklarını biliyordum" ifadelerini kullandı.

Toplam 1388 haber.