Spor

Spor Haberleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar sonrası İçişleri Bakanlığı harekete geçmişti. Bakan Ali Yerlikaya yaşanan olaylarla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

UEFA Konferans Ligi kura çekimi: Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final kuraları çekildi. Fenerbahçe'nin çeyrek final ve yarı finaldeki rakipleri de belli oldu.

Fenerbahçe, Avrupa'dan kasayı doldurdu! İşte Kanarya'nın toplam kazancı...

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde şu ana kadar mücadele ettiği 8 maç için kasasına toplam 343 Milyon TL koydu. İşte detaylar...

Kylian Mbappe kebapçıyla mahkemelik oldu: İsmini menüde kullandılar!

Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, Marsilya'daki bir kebapçıyla kriz yaşıyor. Fransız oyuncu isminin menüde kullanılmasının ardından restoran sahibine dava açtı.

Öğrenciler ders öncesi spor yaptı

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı kapsamında Adıyaman'da okullarda öğrenciler ders öncesi spor yaparak derse girdi.

Makas açılıyor! İşte Süper Lig'de şampiyonluğun favorisi

Şampiyonluk oranları değişti. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki fark açılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 1.61'e düşürülen Galatasaray'ın oranı son güncellemeyle 1.54'e gerilerken, 1.86'ya çıkarılan Fenerbahçe'nin oranı ise 1.95'e çıktı.

DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor Yönetimi ve Taraftarlarına Seslendi!

Şehrimizi, TFF 3.lig 4.Grupta temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü’nün ligden çekilebileceği iddiaları üzerine, DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor yönetimi ve taraftarlarına seslendi.

Kurtalanspor rekora imza atarak şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kurtalan Spor, elde ettiği başarı ile adından söz ettirdi.

Fenerbahçeli oyuncu dünya yıldızlarını solladı! Ne Mbappe ne de Harry Kane yetişemedi...

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Michy Batshuayi, istatistikleriyle dünya yıldızlarının önüne geçti. Belçikalı santrforun tek rakibi kaldı.

Selçuk İnan: 'Takımın başına iki gün önce geldik ve önemli bir maç kazandık'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından, Takımın başına iki gün önce geldik ve önemli bir maç kazandık dedi.

Mauro Icardi, alacakları için Galatasaray'a ihtarname çekti!

Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşandığı ortaya çıktı. Arjantinli golcü, alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti ve bu rakamın ödenmesini talep etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Beşiktaş: 0 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK, sahasında Beşiktaş ile karşılaşıyor. Mücadelede ilk 15 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Süper Lig Şampiyonu Bursaspor artık 3. Lig'de

Süper Lig 2005-2006 sezonunda Ertuğrul Sağlam önderliğinde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Bursaspor ligin bitimine 8 hafta kala 3. Lig’e düşmeyi garantiledi.

Beşiktaş, Gaziantep'te

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı için kente ulaştı. Beşiktaş kafilesini Gaziantep Havalimanı'nda yüzlerce taraftar çiçek ve tezahüratlarla karşıladı.

Siirtspor Evinde Son Saniyede Yediği Golle Yıkıldı

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı Balıkesirspor'a son saniyelerde yediği golle mağlup oldu.

Siirtspor maçını TFF'de canlı yayınlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasını kararlaştırdı.

DBB Kadın Voleybol Takımı şampiyon oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Bölgesel Kadın Voleybol Ligi'nde düzenlenen müsabakalarda rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

Toplam 1242 haber.