Siirt'te Ulaşım Sorunu Gideriliyor! Kullanılamaz hale gelen otobüsler için çalışma başlatıldı

Siirt Belediyesine ait ve teknik arızalar nedeniyle kullanılamayan otobüslerin arızaları giderilerek yeniden vatandaşın hizmetine girecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir merkezindeki ulaşım ağını daha etkin hale getirmek amacıyla teknik arazısı bulunan ve kullanılamayan otobüsleri yeniden işleve sokarak ulaşımda yaşanan sıkıntıların önüne geçmesi hedefleniyor.
Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada; “Belediyemize ulaşan yoğun şikayetler üzerine yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, toplu taşıma filomuzdaki 45 otobüsten 15'inin geçtiğimiz üç ay boyunca teknik sorunlar nedeniyle hizmet dışı kaldığı tespit edilmiştir.

Bu sorunu hızla çözmek amacıyla, ilgili araçların bakım ve onarım çalışmaları öncelikli olarak başlatılmıştır. Belediyemizin önceliği her zaman vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır. Bu bağlamda, gerekli tüm bakım ve onarım çalışmalarının titizlikle ve en kısa sürede tamamlanarak, otobüslerimizin yeniden hizmete girmesi için gereken adımlar atılmaktadır.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN