Ev almak isteyene tam destek! Devlet desteği 2 milyon 100 bin TL!

Ev satın almak isteyen vatandaşlara tam destek geldi. Devletten 2 milyon 100 bin TL destek ile nakdi olmayan da kendi evini satın alabilecek. İşte ayrıntılar…

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Son yıllarda yaşanan enflasyon artışı ev fiyatlarının üst boyuta çıkmasına neden oldu. Belirli bir birikimi olan vatandaşların boyunu aşan ev fiyatları tek başına maaşla konut satın alma fırsatı sunmuyor. Devlet ise bütçesi düşük vatandaşlar için birçok çeşitle konut sahibi olma fırsatı sağlıyor. Bunlardan birisi de vatandaşlara kamu bankası tarafından sağlanan konut kredisi. Peki, konut kredisi şartları neler? En uygun konut kredisi hangi bankada? Konut kredi faiz oranı ne kadar? En düşük faizli konut kredisi hangi bankada? İşte düşük faizli konut kredisi detayları…

HALKBANK KONUT KREDİSİ
Devletin bankası Halkbank, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Avantajlı konut kredisi fırsatına binlerce vatandaş müracaat ediyor. Düşük faizli konut kredisi arayan birçok vatandaş kamu bankasını tercih ederken kendilerine uygun kredi miktarını hızlı şekilde alabiliyor. Peki, Halkbank konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Halkbank konut kredisi en fazla ne kadar veriliyor? Halkbank konut kredisi faiz oranları ne kadar? Halkbank konut kredisi aylık taksit tutarı ne kadar?

HALKBANK KONUT KREDİSİ ÖDEME KOŞULLARI
Halkbank konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için avantajlı faiz oranları sunuluyor. Geri ödemelerde ise aylık eşit taksitler sağlanıyor. Özellikle konut kredi vadesi vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Konut kredi vadesinin uzun olması ve düşük faiz imkanı vatandaşların geri ödemelerini kolaylaştırıyor.

Konut kredisi ödemelerini kamu bankası 120 ay vadeye kadar ödeme imkanı sunuyor. 100 bin TL, 1 milyon 200 bin TL ya da 2 milyon 100 bin TL çekilecek konut kredilerinde 10 yıl vade imkanı veriliyor. Konut kredisinin 100 bin TL gibi az bir miktarda çekilmesi durumunda da vatandaşlara 10 yıla kadar vade imkanı veriliyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ
Halkbank’tan düşük faizli konut kredisi fırsatı için bizzat bankanın şubelerine giderek müracaat etmek gerekiyor. Böylelikle aylık eşit taksitler ile geri ödemesi yapılacak konut kredisi 100 bin TL’den 2 milyon 200 bin TL’ye kadar alınabilir.

HALKBANK KONUT KREDİSİ NE KADAR?
Halkbank’tan 100 bin TL konut kredisi çeken vatandaşlar 3,59 faiz oranı ile aylık 3.642,88 TL ödeme yapıyor. Kredi miktarının 1 milyon 200 bin TL olması halinde aylık ödeme tutarı 46.009,89 TL olarak ödeniyor. Eğer 2 milyon 100 bin TL kredi çekilirse aylık taksit ödemesi 82 bin 536 lira 83 kuruş olarak ödeniyor. Tahsis ücreti ise 500 TL’den 10 bin 500 TL’ye kadar yükseliyor. Kredi miktarına bağlı olarak faiz oranları da farklılık gösterebiliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN