Siirt Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

Siirt ili Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2024 yılı Nisan ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Şeyma Aktaş Semiz başkanlığında gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Valilik Konferans Salonunda yapılan Toplantıya; Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Şeyma Aktaş Semiz, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.

Siirt Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2023 yılı faaliyet raporu ve kesin hesap bütçesi oy birliği ile kabul edilerek, onaylandı.

Daha sonra Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde 2024 yılı içerisinde görev yapacak Encümen seçimlerine geçildi.

Siirt Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi YapıldıYapılan oylama sonunda; İl Genel Meclis Üyesi Müslim Hazinoğlu ve Hayrettin Seyhan ile Eğlence Köy Muhtarı Abdulselam Olğaç ve Koçlu Köy Muhtarı Mehmet Şefik Apakhan bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

Toplantı, köy muhtarlarının köyleriyle ilgili sorunlarını da dile getirdiği dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN