Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Arçelik artık tarihe karışıyor! İşte yeni adı

Türkiye'nin beyaz eşya sektöründeki öncü markalarından biri olan Arçelik, artık yeni bir döneme adım atıyor.

Çinli otomobil devi Türkiye'de 400 bin liradan araba satacak! Elektrikli model için çok uygun fiyat

Çin’in önde gelen otomobil üreticilerinden Changan, Türkiye pazarına adım atacak ilk elektrikli modeli için geri sayım başladı.

Google Maps Radarların Yerini Gösterecek!

Google Maps, 2019 yılından beri sunduğu Trafik Bildirimi özelliği ile kullanıcıların yolda karşılaştıkları durumları diğer sürücülere bildirmesine olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kaza, yavaşlama, yol çalışması, kapalı şerit, arızalı araç, yol üzerindeki yabancı nesne ve radar noktası gibi durumları uygulama üzerinden bildirmek mümkün.

BTK Dünya'da Yaşanan Kesintinin Kaynağını Açıkladı: Kesintinin kaynağı CrowdStrike | İşte Windows Bilgisayarlarda Yaşanan Sorunu Düzeltme Yöntemi | Adım Adım Sorunu Çözme

CrowdStrike sorunu nasıl çözülür? Mavi ekran hatası alan kullanıcılar ne yapmalı? İşte adım adım çözüm

Microsoft hatası krize neden oldu: Bankalar ve havalimanları çöktü

Microsoft'a siber güvenlik yazılımı sağlayan CrowdStrike'in hatalı güncellemesi sonrası dünya çapında büyük bir kesinti yaşanıyor. Pek çok ülkede havalimanı ve bankada sistem çöktü.

WhatsApp'a yeni özellik: Artık otomatik çeviri yapabilecek

Ünlü çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp, otomatik çeviri özelliği üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar bu özellikle birlikte platform üzerinden gelen mesajları otomatik olarak anlayabildikleri dile çevirebilecek.

Akıllı Telefon Kullananların Yüzde 93'ü Sağlık Sorunlarından Şikayetçi! Araştırma Şaşırtıcı Sonuçlarıyla Gündemde

Deloitte'un Almanya'da yaptığı anket, akıllı telefon kullanıcılarının yarısının cihazlarıyla fazla zaman geçirdiklerini düşündüklerini ortaya koydu. Özellikle 35 yaş altı kişilerde bu oran yüzde 84'e çıkarken, uyku problemleri, odaklanma sorunları ve baş ağrıları gibi yan etkiler de dikkat çekiyor.

ÖTV İndirimi Geliyor! Teklif Meclise Sunuldu | İşte ÖTV İndirimi Yapılması İstenen Araçlar

TBMM Başkanlığı'na sunulan ve ÖTV indirimini içeren teklife göre şarj edilebilir hibrit otomobillere özel ÖTV oranları belli oldu. Bazı modellerde ÖTV'nin yüzde 80'den yüzde 30'a düşmesi bekleniyor. İşte indirim beklenen modeller...

Xiaomi telefon kullananlar müjde: Bir anda çıkan reklam sorunu çözülüyor

Xiaomi telefonlarda reklamları engellemek için yeni bir özellik ediliyor. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar artık sistem genelindeki reklamları devre dışı bırakabilecek.

Kredi kartınızdan para çeken bu uygulamaları telefonunuzda varsa hemen silin

Android kullanıcıları için önemli bir uyarı yapıldı. Yapılan kritik uyarıda, bazı uygulamaların kartlardan para çektiği tespit edildi. Uzmanlar, bu uygulamaların tehlikeli olduğunu belirtti ve silinmesi gerektiğini vurguladı.

Otomatik Vites Araç Kullanırken Bu Hatalardan Kaçının!

Otomatik vites araçlar son yıllarda büyük ilgi görüyor. Ancak bu tür araçları kullanırken yapılan hatalar, ciddi hasarlara ve yüksek maliyetlere yol açabilir. İşte otomatik vites araç kullanıcılarının dikkat etmesi gereken 6 önemli nokta.

Kripto borsası saldırıya uğradı! O borsada parası olanlar dikkat

Kripto para borsası BtcTurk, siber saldırıya uğradığını açıkladı.

Sadece 250 adet üretilecek: Fiyatı dudak uçuklatıyor, Bugatti 'Tourbillon'u tanıttı!

Hırvat Rimac firmasının bünyesine giren lüks otomobil devi Bugatti, ilk hiper otomobili 'Tourbillon'u tanıttı.

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Android 15 tabanlı HyperOS 2.0 güncellemesi alacak telefonlar netleşmeye başladı. Peki yeni sürüm hangi Xiaomi, Redmi ve POCO cihaza ulaşacak. İşte liste...

Metaverse patladı! Zuckerberg’den sonra en çok kaybeden Türkler

Sanal alemde satın alınan köprü, arazi, sarayların değeri ?düştü. Meta’nın kurucusu Zuckerberg’den sonra en çok parayı Türkiye kaybetti. Sanal enkazın faturası 1 milyar doların üzerinde olduğu düşünülüyor.

21 ilde 'kripto' operasyonu: 1 milyar dolarlık vurgun yapan çete çökertildi

Ankara merkezli 21 ilde nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şüphelilere yönelik “Sibergöz-42” operasyonları düzenlendi. 1 milyar dolar haksız kazanç elde ettiği tespit edilen ve uluslararası dolandırıcılık eylemi gerçekleştiren 127 şüpheli yakalandı.

Kanun teklifi kabul edilmişti: TSK personeline TikTok yasağı geldi

TSK personeline TikTok kullanımını yasaklayan kanun teklifi TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi

En çok kullanılan şifreler belli oldu: Bu hatayı sakın yapmayın!

İnternet hayatımızın her anında… Bankacılık başta olmak üzere, devlet kapısı işleri dahil hemen her işimizi internet üzerinden görebiliyoruz. Uzmanlar bu noktada kullanacağımız şifrelerin hayati önemde olduğu pek çok kez söyledi. Ancak son yapılan bir araştırma insanların hâlâ çok basit şifreler kullandıklarını ortaya koydu.

Yurtdışından getirilen telefonlara düzenleme: Sınırlama getirildi

Yurt dışından yolcu beraberinde Türkiye'ye getirilen telefonlar için yeni düzenleme yapıldı. Yurtdışından satın alınan telefonlara sınırlama getirildi. Gümrük vergisi ödense bile ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.

Toplam 648 haber.