Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

Birçok insan telefonunu şarj olurken kullanmak zorunda kalıyor. Peki telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

WhatsApp tasarımı değişiyor: İşte yeni görünüm

WABetaInfo'nun bugün paylaştığı blog yazısında göre Android tablet sürümü için WhatsApp arayüzü değişiyor! İşte yeni görünüm...

Xiaomi’den kötü haber: 7 modelin güncelleme desteği bitti!

Xiaomi, güncelleme desteği biten modeller listesini güncelledi. Peki hangi modeller bundan böyle yazılım desteği almayacak?

Elektrikli Otomobiller İçin Yeni Vergi Düzenlemesi Yayınlandı: Vergi Sınırı 550 Bin TL Artırıldı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan 6885 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile elektrikli otomobillerdeki ÖTV matrahları güncellendi. Bu güncelleme, bazı modellerde fiyat düşüşüne yol açabilir.

Ford'dan Sürücüleri Çıldırtacak Teknoloji: Taksitleri Ödenmeyen Araçlar, Kendi Kendine Bayilere Geri Dönecek

Ford'un 2021 yılında başvurusunu yaptığı ancak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir patent pek çok Ford sahibinin canını sıktı. Patente göre taksiti ödenmeyen araçlar özellikleri kilitleyebilecek hatta kendi kendine bayiye dönecek.

Çocukların Kişisel Bilgilerini Topladığı Gerekçesiyle Tiktok'a Para Cezası Kesildi

Kişisel Verileri Koruma Kurulu, çocukların kişisel bilgilerinin görüntülenmesi ve izinsiz veri toplandığı gerekçesiyle TikTok'a 1 milyon 750 bin lira para cezası verdi.

En Ucuz Telefonlara, Okkalı Bir Zam Geliyor! İşte Yeni Düzenleme...

Gözetim uygulamasına tabi tutulan akıllı telefon ithalatında taban fiyat limiti artırıldı. Buna göre artık ithal edilen 'uygun fiyatlı' akıllı telefonlardan 350 dolardan düşük fiyatlı olanları, gerekli belgeleri sunmamaları halinde cihazın ithalat fiyatı kaç dolar olursa olsun 350 dolar üzerinden vergilendirilecekler.

Dacia Sandero ailesinin 2023 model yılı fiyatları açıklandı

2023 model yılının yanında yeni versiyona da kavuşan Dacia Sandero ailesindeki fiyat farkı ise 70 bin TL’yi geçiyor.

WhatsApp 'tutulan mesajlar' özelliğini kullanıma sundu

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp yeni bir özellik daha sundu. Kullanıcılar için yayınlanan yeni özellik tutulan mesajlar. Bu yenilik kaybolan mesaj modu açıldığında faydalı olacak ve kaybolan mesajların aslında kaybolmamasını sağlayacak. Peki, WhatsApp tutulan mesajlar nedir, nasıl kullanılır?

Netflix 30'dan fazla ülkede indirime gitti

Netflix, 30'dan fazla ülkede abonelik ücretlerinde indirim yaptı. İndirim yapılan ülkeler arasında Türkiye ise yer almadı.

WhatsApp'ta yeni dönem... Büyük güncelleme geliyor

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, peş peşe yeni özellikler geliştiriyor. Bu defa uygulamanın bazı test kullanıcılarına ayarlar sekmesindeki menüleri filtreleyen arama çubuğu sunduğu ortaya çıktı. Bir diğer özellik ise bir süredir bilinen ancak hala kullanıma sunulmayan mesaj düzenleme. İşte WhatsApp’ın yeni özellikleri…

WhatsApp bunu da yaptı: Artık haberleri verecek

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sosyal medya ağı olma yolunda ilerliyor. Teknoloji devi Meta'ya ait olan platform, bülten özelliği üzerinde çalışıyor. Peki, WhatsApp bülten nedir, nasıl kullanılır? İşte ilk ayrıntıları...

Twitter, Beğendiğiniz ya da Paylaştığınız Bir Tweet ‘Yalan Çıkarsa’ Bildirim Gönderecek

Twitter'ın Topluluk Notları özelliği, etkileşimde bulunduğunuz yani beğendiğiniz ya da retweet ettiğiniz bir Tweet'e not eklendiğinde bildirim gönderecek.

Gelecekte Trafik Işıklarında 4 Renk Olabilir

Bilim insanları, varsayımsal olarak insanlığın geleceğindeki otomobillerin dönüşümlerinden ötürü bir tane daha trafik ışığı rengine ihtiyacımız olabileceğini söylediler.

Instagram ve Facebook'ta ücretli mavi tik dönemi! 15 dolar veren hesabını onaylatacak

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcılarının artık mavi tik doğrulaması için ödeme yapabileceklerini duyurdu. iPhone kullanıcıları için 14,99 ABD dolarına mal olacak uygulama, bu hafta Avustralya ve Yeni Zelanda'da satışa sunulacak.

WhatsApp'ta 'görüntülü konuşma' devrimi! Artık duraklatılmayacak

WhatsApp yıllardır en büyük eksikliklerinden biri olarak gösterilen resim içinde resim modunu sonunda başlattı. Yani artık görüntülü görüşme yaparken uygulamadan çıkıp diğer sitelerde ya da uygulamalarda gezinebileceksiniz.

WhatsApp'a 4 Yeni Özellik Geldi: Toplu Fotoğraf Gönderme Sınırı Nihayet Artırıldı

WhatsApp yeni özellikleri yayınlandı. Yayınlanan 4 yeni özellik de küçük gibi görünse de kullanıcı deneyimini iyileştirmeye odaklanıyor. Şüphesiz kullanıcı deneyimini en çok etkileyen değişikliklerden biri toplu fotoğraf ve video gönderme sınırını artırmak olacak.

Twitter’dan para kazanma dönemi başlıyor

Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla reklam gelirlerinin Blue üyeliği olan hesap sahipleriyle paylaşılacağını duyurdu.

Hackerlar Kur'an yakan ülke için harekete geçti! Savunma bakanlığı son dakika duyurdu

İsveç'ten sonra Danimarka'da Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Türk hacker grubu Anka Neferler Team, Danimarka'da kritik kurumların sitelerini hackledi.

Toplam 624 haber.