Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Mobil İletişim Ücretlerine Zam Geldi! Telefonla Konuşma Ücreti 1 Yılda Yüzde 77 Arttı...

BTK, mobil iletişim ücretlerinde uygulanana azami fiyatlara zam yaptı.

iPhone 14 ile Hız Trenine Binenler Pişman: İşte Nedeni

Yeni iPhone 14’ün bir özelliği, hız trenine binerken telefonu güvenilen birine emanet etmeyi gerektirecek gibi gözüküyor. Zira hız treninden indikten sonra esas macera başlıyor desek yeridir.

Ücretli WhatsApp gerçek oldu! Çok merak edilen özellikleri ortaya çıktı

Ücretli WhatsApp planı olarak WhatsApp Premium geliyor. WhatsApp Premium, işletme hesapları için oldukça kullanışlı olacak. WhatsApp Premium sayesinde işletmeler, müşterilerine daha iyi bir şekilde erişmek için bazı özelliklerden yararlanabilecek. Bir işletme, WhatsApp Premium'a katılmak için ülkeden ülkeye değişebilen belirli bir abonelik ücreti ödeyecek. İşte WhatsApp Premium'un özellikleri...

Çarpıcı araştırma: Instagram’daki annelerin yüzde 95’i bunu yapıyor

Araştırmacılar, Instagram gibi sosyal medya platformlarının, yeni annelere, vücutlarının nasıl görünmesi gerektiğine dair fikirler aşılayarak onların ruh sağlığına zarar verme riskini taşıdığını söyledi.

Çevrimiçi oyunlar, insanların beyinlerini senkronize ediyor

Yeni bir araştırma çevrimiçi oynanan oyunların insan beynini nasıl etkilediğini inceledi. Araştırmacılar ortaya çıkan sonuçlar karşısında ise şaşkınlık yaşadı. Araştırmaya göre; çevrimiçi oyunlar, oyuncular aynı konumda olmasa bile beyinlerini senkronize ediyor.

WhatsApp görüşmelerine iki yeni özellik geliyor!

WhatsApp, kullanışlı özelliklerle birlikte gelişmeye devam ediyor. Meta, WhatsApp aramalarına linkle katılma özelliği üzerinde çalışıyor.

Ay’da inanılmaz keşif: Sonsuz enerjinin kapıları aralanıyor!

Ay'da incelemeler yapan Çin, Chang'e-5 aracıyla birlikte Dünya'da eşi benzeri olmayan bir kristal keşfetti.

WhatsApp beklenen özelliğin test aşamasında olduğunu duyurdu

Daha önce 'belirli yöntemler' kullanmadan Android ve iOS tabletlerde kullanılamayan WhatsApp, Meta’nın yayınlayacağı güncellemeyle birlikte resmi olarak kullanılmaya başlanabilecek. Özellik, henüz test aşamasında.

Bunun da yolunu buldular! Otomotivde 6.001 km’li araç devri!

Bildiğiniz gibi stokçuluğu engellemek adına yeni bir yasa çıktı. Dün itibariyle yürürlüğe giren yasa sonrası enteresan gelişmeler oldu.

Arabaların Tepesindeki Bu Çıkıntı Aslında Ne İşe Yarıyor?

Modifiye tutkunları bilir ki, otomobillere eklenen küçük detaylar karizmatik görünümler yaratır. Tabii bazı karizmatik görünümler doğuştan gelir. Bir otomobil satın aldığımızda tepesinde yer alan 'köpek balığı yüzgeçleri' gibi. Peki bu yüzgeçler tam olarak ne işe yarıyor? Neden her araçta yok? Gelin, bu soruların cevaplarını birlikte öğrenelim.

70 yaşından küçükseniz hemen başvurabilirsiniz! 3 ay boyunca bedava 10 GB internet verilecek

70 yaşından küçük olan herkes için açıklandı! Vodafone ile Akbank ortak kampanya hazırladı. 3 ay boyunca hediye edilecek. Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca her ay aylık 10 GB hediyesini alacak.

Türkiye'de İphone 14 Satın Almak için 6 Ay Hiç Para Harcamadan Çalışmak Gerekir

Apple'ın beklenen lansmanı gerçekleşti ve iPhone 14 başta olmak üzere yeni ürünlerini tanıttı. Ancak açıkladığı fiyatlar Türkiye'de şaşkınlık yarattı. Pek çok teknoloji meraklısı yurt dışıyla aradaki fiyat farkına tepki gösterdi.

Tüm iPhone Modellerine Zam Geldi!

AppleTürkiye, iPhone 14'ün tanıtıldığı etkinlikle birlikte tüm iPhone modellerine de zam yaptı. Yapılan zam, 5.500 TL'ye kadar vardı.

Lansman öncesi Apple’a şok: iPhone 14 sızdırıldı

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple, 7 Eylül'de yeni cihazları iPhone 14'ün lansmanını yapacağını duyurdu... Fakat etkinliğe günler kala cihazın fotoğrafları ve özellikleri sızdırıldı.

Yok artık dedirten yöntem! Sahte ölüm belgesi ile Instagram hesapları çalıyorlar

Dolandırıcıların Instagram hesaplarını çalmak için kullandıkları son yöntem şaşkınlık yarattı. Şahısların sahte ölüm belgeleri ile Instagram yönetimine başvurup kullanıcıyı vefat etmiş gibi gösterdikleri belirlendi. Sahtekarlar daha sonra ele geçirdikleri hesapların gerçek sahipleri ile iletişime geçip 5 bin liraya kadar para istiyor.

Kendinizi Google'da arattınız mı? İnternette kendinizle ilgili bilgileri nasıl silebilirsiniz? Google'da paylaşılmaması gereken kişisel verileri kaldırmanın 7 yöntemi

Google’da kendinizi aratmak, internetin hakkımızda bildiklerinin küçük bir kısmını keşfetmek için mükemmel bir yöntem. Bu, Google’dan açıkça paylaşılmaması gereken ilgili kişisel verileri kaldırmasını istememiz gerekip gerekmediğini öğrenmek için elimizdeki tek yöntem. İşte internette bıraktığınız izleri temizleyebileceğiniz 7 yol.

İşte TOGG'un fiyatı belli oldu! Beklenenden ucuz olacak

Yerli otomobil TOGG yollara çıkmak için artık gün saymaya başladı. Peki yerli otomobil TOGG fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Android kullanıcıları bu uygulamalara dikkat! Telefonda gizlenip bilgileri kopyalıyorlar

Güvenlik araştırmacıları tarafından gerçekleştirilen analiz sonrası Google Play Store'daki tehlikeli uygulamalar ortaya çıktı. Haritadan fotoğraf düzenlemeye kadar farklı kategorilerde yer alan bu Android uygulamalarının, kişisel bilgileri çaldığı ve aynı zamanda cihazlara malware yüklediği ifade edildi.

Apple'dan ciddi güvenlik açığı uyarısı: Sistemlerinizi güncelleyin

Apple; iPhone, iPad ve Macbook'ları etkileyen ciddi bir güvenlik sorunu tespit edildiğini duyurdu. Kullanıcılarına cihazlarının işletim sistemlerini güncellemeleri çağrısı yaptı.

Toplam 625 haber.