Teknoloji

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'ta silinen mesajlar geri gelecek

WhatsApp, sadece kendinizden sildiğiniz mesajları geri almanızı sağlayacak bir özelliği kullanıma sundu.

Twitter'da Facebook Instagram ve diğer sosyal medyalardan bahsedenler banlanacak

Elon Musk; Facebook, Instagram ve diğer bazı sosyal medya sitelerinden bahseden kullanıcı adlarının ve bağlantı adreslerinin kullanılmasını yasakladı

2022 yılının en iyi telefonları ve telefon markaları

Akıllı telefonunu yenilemek veya sevdiklerine harika bir telefon hediye etmek isteyenleri memnun edecek, birbirinden kaliteli ve özellikli telefonlar bulunuyor. Akıllı telefon alanında kendini kanıtlamış ve kaliteli modelleriyle dikkat çeken birçok ünlü marka, 2022 yılına damga vuran telefonlar üretti. Gelin, performansıyla eşsiz bir deneyim yaşatacak, 2022'nin en iyi telefonlarını hep birlikte inceleyelim.

Vuhan'da 'görünmezlik pelerini' icat edildi

InvisDefense, yapay zeka kameralarını şaşırtmak için alışılmadık bir desen ve düzensiz ısı sinyalleri kullanıyor.

WhatsApp'tan ortalığı karıştıracak mesaj özelliği: Bombayı patlatıp köşesine çekilecekler

WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde daha çalışıyor. Bu özellik, WhatsApp’ın mevcut tek seferlik görüntülenebilen fotoğraf ve video özelliğiyle aynı mantığa sahip. İşte WhatsApp’a gelecek tek seferlik görüntülenebilen metin mesajı özelliği…

WhatsApp’ta ekran görüntüsü alma dönemi bitiyor

WhatsApp, yeni güncellemeyle birlikte ekran görüntüsü almayı sonlandıracak. Platform, tek gönderimlik mesaj özelliği getirecek.

iPhone'lar, Mesajlaşmalarınız Devlet Tarafından Takip Edilirse Sizi Uyaracak

Apple, iMessage için geliştirdiği "iMessage Kişi Anahtarı Doğrulaması" özelliğini tanıttı. Bu özellik, bir kullanıcının telefonunun dinlenip dinlenmediğini anlamasını sağlayacak.

Türkiye, Google’da en çok bunları aradı

Google, en çok arananları yayınlamaya devam ediyor. Tüm dünya en çok Wordle, tuzlu kurabiye, Johnny Depp'i ararken Türkiye'de de en çok bunlar arandı...

2022'de Google'da en çok aranan kelimeler belli oldu

Arama motoru Google'da 2022'de yılında en çok aranan kelimeler sırasıyla 'Wordle', 'India vs England', 'Ukraine', 'Queen Elizabeth' ve 'Ind vs SA' oldu.

Whatsapp kendine mesaj atma nasıl yapılır? Whatsapp kendine mesaj gönderme özelliği devrede!

Whatsapp yeni güncelleme ile birlikte kişilerin kendisine mesaj gönderebilme özelliğini aktif hale getirdi. Not tutabilmek için pratik bir yöntem olan bu yeniliği birçok kullanıcı deneyimleyemeye başladı. Peki, Whatsapp kendine mesaj atma nasıl yapılır? İşte Whatsapp kendine mesaj gönderme özelliği ile ilgili bilgiler…

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Dijital içerik platformlarına para ödemek istemeyen kişiler için Netflix alternatifi olabilecek ücretsiz siteleri paylaşıyoruz.

Elektrikli Opel Mokka-e Türkiye’de! Fiyatı ve özellikleri

Almanya'nın Altın Direksiyon ödüllü otomobili Opel Mokka-e Türkiye'de satışa çıktı. İşte Opel Mokka-e fiyatı ve özellikleri...

Sinyal Kanunu yasalaştı! IMEI atma-klonlama bitiyor mu?

Geçtiğimiz ay TBMM'ye sunulan Sinyal Kanunu bugün yasalaştı. IMEI atma-klonlama işlemlerinin ömrü artık tükeniyor.

Uyarı geldi! 1 yıldır kullanılmayan telefonlara dikkat

Cep telefonu kullanıcılarına önemli uyarı geldi. Geçtiğimiz günlerde TBMM’de cep telefonlarının kimlik bilgileri (IMEI) kayıtlarına ilişkin oluşturulan düzenlemeyle şebeke almayan cep telefonlarının pasif hale getirilme süresi, 7 yıldan 1 yıla düşürüldü. Kaçakçılığın ve IMEI klonlanmasının önüne geçilmesi için düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra yürürlüğe girecek. Telefonculardan tüketicilere önemli uyarı geldi.

5G teknolojisi ile uçakta telefon yasağı tarihe karışabilir

Artık uçakta telefonunuzu kapatmanıza gerek kalmayabilir. 5G kapsama alanı uçağa 'piko-hücre' adı verilen bir sistemin kurulması ile mümkün olacak. Bu ağ istasyonu aracılığıyla telefon görüşmeleri, metin mesajları ve veri bağlantısı bir uydu ağı aracılığıyla yerdeki bir mobil ağa gönderilebilecek.

KVKK duyurdu: Mobile Legends oyununda veri ihlali yaşandı

Türkiye’de en popüler mobil oyunlar arasına giren Mobile Legends’da veri ihlali yaşandı. Binlerce kullanıcıya ait verilerin çalındığı veri ihlali ile ilgili olarak Kişisel Verileri Koruma Kurumu’ndan resmi açıklama geldi.

Bir kripto şirketi daha iflas riski altında

FTX'in iflasıyla yaşanan güven kaybı kripto paralarda satışlara yol açmaya devam ediyor. FTX'in ardından gelen 'anormal para çekme taleplerini' karşılamakta zorlanan 'kripto para bankası' Genesis'in çatı şirketi Digital Currency Group 1 milyar dolarlık finansman arayışında henüz olumlu bir sonuç alamadı.

BluTV aboneliği yalnızca 1 TL! İşte yöntemi

Geçtiğimiz günlerde abonelik ücreti 2. kez zamlanarak 49.90 TL'ye ulaşan BluTV, bugüne özel 1 TL oldu. İşte detaylar...

Rüyalarımızın Fotoğrafı Çekiliyor: Aklınızı Okuyarak Resme Dönüştüren Yapay Zeka Geliştirildi

Bilim insanları, sadece beynin görsel korteksinde oluşan sinyalleri analiz ederek düşündüğünüz şeyi resim olarak yeniden oluşturabilen bir yapay zekâ geliştirdi.

Toplam 625 haber.