Teknoloji

Teknoloji Haberleri

CHP, VPN uygulaması çıkardı!

CHP Gençlik Kolları, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısının ardından sosyal medyanın 'bant daraltma' uygulamasıyla kullanılmaz hale getirilmesinden sonra yeni uygulaması 'CHP VPN'i duyurdu. Parola ise 'iktidar' olarak belirlendi.

WhatsApp'a 'kendine mesaj atma' özelliği geldi

Whatsapp yeni güncelleme ile birlikte kişilerin kendisine mesaj gönderebilme özelliğini aktif hale getirdi.

WhatsApp'a yeni özellik: Gruplarda anket dönemi

WhatsApp, grup sohbetleri için anket özelliğini kullanıma sundu. Yeni özellikle birlikte gruplardaki fikir ayrılıkları oylanabilecek.

Alman Otomobil Devi Logosunu Değiştirdi

Alman otomobil üreticisi Audi, iki boyutlu logo tasarımlarına yönelen şirketler arasına katıldı. Şirketin gelecekte çıkacak otomobillerindeki yeni logonun, daha düz ve modern bir tasarıma sahip olduğu görüldü.

Instagram not bırakma özelliği nedir, nasıl kullanılır? DM'ler şenlenecek!

Instagram'ın direkt mesaj kutusuna 'not bırakma' özelliği geldi. Kullanıcılar ise "Instagram DM notu nasıl bırakılır" sorusuna yanıt arıyor.

'Mavi tik' aylık Türkiye fiyatı belli oldu

Elon Musk'ın satın almasının ardından Twitter'da köklü değişiklikler hayata geçiriliyor. Musk'ın doğrulanmış hesap rozeti olan mavi tık hesaplarının ücretli olacağını duyurmasının ardından tepkiler peş peşe gelmiş ancak geri adım atmamıştı. Yeni uygulama başlarken, ücretli mavi tık hesaplarının aylık Türkiye fiyatı belli oldu.

3000 yılında insanların görünümü nasıl olacak? ABD'li teknoloji topluluğu paylaştı

Son yıllarda insanların telefon ve bilgisayar başında geçirdikleri süre artarken Amerika Birleşik Devletleri'ndeki bir teknoloji topluluğu ise bilim insanlarıyla çalışarak 3000 yılından insanların nasıl görüneceğine dair paylaşımda bulundu.

Akıllı telefonlardaki 15 riskli uygulama: Hemen silin

Akıllı telefonlara indirilen kimi uygulamalar güvenlik açısından risk doğruyor. Uzmanların tespit ettiği zararlı uygulamalardan 15'i listelendi.

IMEI kayıt ücretine dev zam geliyor

Ekim ayı enflasyonuyla birlikte yeniden değerleme oranı da belli oldu. Vergi ve harçların aksi karar alınmadığı takdirde, yüzde 122.93 artması bekleniyor. IMEI kayıt ücretinin ise zam oranları ile beraber 6 bin 90 TL olması bekleniyor.

Uzun zamandır bekleniyordu! Artık WhatsApp'dan ekran görüntüsü alınamayacak

Dünya'da 2 milyardan fazla insanın kullandığı mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcıların güvenliği için yeni bir özellik ekliyor. Bir kez görüntüle seçeneği ile paylaşılan medyalar artık ekran kaydı alarak kaydedilemeyecek.

Twitter'da 'mavi tik' ücreti belli oldu!

Twitter'ı satın alan milyarder Elon Musk, mavi tik için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyurdu.

Hesaplar askıya alındı: Instagram çöktü mü?

Bazı Instagram kullanıcıları, platforma giriş yapmakta sorun yaşadıklarını dillendirmeye başladı. Henüz yaygın olarak görülmeyen bu sorun, giderek artmaya ve ciddileşmeye devam ediyor.

Bu iPhone tam 2,5 milyon TL

Türkiye’de 43 bin 999 TL’den satışa çıkarılan iPhone 14 Pro Max, lüks tasarım markası Caviar tarafından yeniden yorumlandı.

Togg’un Yeni Elektrikli SUV’unun Renk Seçenekleri Belli Oldu: Türkiye'nin Renklerinden Esinlenildi

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un 6 rengi belli oldu. Renklerin tamamı ülkemizin yerel güzelliklerinden ilham alınarak isimlendirildi.

WhatsApp'ın yeni özelliği ortaya çıktı! Kullanıcılar 'Aaa' diyecek

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Keşfedilen yeni bir WhatsApp özelliği ise kullanıcıları şaşırtacak gibi duruyor. Geliştirilme aşamasında olan yeni özelliğin müjdesi WhatsApp'ın beta sürümünden geldi. Anlaşılan o ki bu özellik kullanıcılara 'Aaa' dedirtecek.

WhatsApp'tan sevindiren özellik! Kullanıcıları kurtaracak

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Keşfedilen yeni bir WhatsApp Masaüstü özelliği ise kullanıcısını gereksiz uğraşlardan kurtaracak, adeta imdadına yetişecek. Kullanıcılar tarafından çok faydalı bulunacak gibi görünen yeni özellik WhatsApp'ın beta sürümüyle ortaya çıktı. Özelliğin önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor.

WhatsApp'a erişim sorunları yaşanıyor

Türkiye saati ile 10.00 sularında WhatsApp çöktü. Bazı kullanıcılar mesajların iletilemediğini rapor ediyor.

Kullanılmayan eski telefonların günümüzdeki değeri şaşırttı

Uzmanlar, iyi bir gelir getirebilecek retro telefonları sıraladı.

Mobil İletişim Ücretlerine Zam Geldi! Telefonla Konuşma Ücreti 1 Yılda Yüzde 77 Arttı...

BTK, mobil iletişim ücretlerinde uygulanana azami fiyatlara zam yaptı.

Toplam 624 haber.