Teknoloji

Teknoloji Haberleri

WhatsApp hata veriyor! Kullanıcıları çıldırtan sorun Türkiye'de de yaşanıyor... WhatsApp çöktü mü, sorun nasıl düzeltilir?

WhatsApp, gizlilik ayarlarındaki sorunla gündemde. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar gizlilik ayarlarının çalışmadığından şikayetçi. Sorunun Türkiye'deki cihazlarda da bulunduğu ortaya çıktı. Peki, WhatsApp gizlilik hatası nasıl düzelir? WhatsApp gizlilik hatası nedir? İşte merak edilen soruların cevapları...

iOS 16.3 yayınlandı! İşte iPhone'lara gelen yeni özellikler

Art arda pek çok sorunun yaşandığı iOS 16 serisinin yeni sürümü yayınlandı. iOS 16.3 ile birlikte pek çok sorun çözülürken, Apple kullanıcılarına yeni özellikler de sunuldu.

İslam Memiş 2023 yılında neler olacağını açıkladı: Kredi kartı ve ATM kartı tarih oluyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dijital teknolojinin getireceği avantajlardan bahsetti hem ekonomi hem de teknolojik alanda 2023 yılında neler olacağını açıkladı.

Instagram, yeni özelliğini kullanıma sundu

Instagram, insanların gördüğü uyarı sayısını azaltmak ve kullanıcıların akıllı telefon bağımlılığıyla mücadele etmesine yardımcı olmak için yeni özelliğini kullanıma sundu: "Sessiz Mod"

iPhone 14 Fiyatlarına Zam Geldi!

AppleTürkiye, iPhone 14 fiyatların zam yaptı. İşte en güncel serinin yeni zamlı fiyatları...

Netflix Türkiye'den yeni yılda okkalı zam!

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, 2023 yılına hızlı başladı. Abonelik ücretlerine okkalı bir zam yapan Netflix Türkiye, paket fiyatlarını yüzde 40 civarında artırdı.

Karar Resmi Gazete'de! 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları 3 taksitle alınabilecek

Cep telefonu alımlarında kredi ve taksit sınırı yeniden belirlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları en fazla 3 taksitle alınabilecek.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektronik aletlere TRT e bandrol uygulaması geldi

6 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazete sayısı ile birlikte yayınlanan son dakika açıklamalarına göre TRT e bandrol uygulaması doğrultusunda ticari maksatla ithal edilmiş ve yurt içerisinde imal edilen telefon, araba ev televizyona ek olarak bilgisayar, tablet ve akıllı kol saatine vergi geldi.

BDDK, cep telefonları için yapılan taksit düzenlemesinde limitleri yükseltti

BDDK'nın Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte değişiklik içeren kurul kararına göre cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerinde vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan 5 bin liralık tutar 12 bin liraya yükseltildi. Fiyatı 12 bin lira ve altında olan cep telefonları için vade sınırı ise 12 ay olarak belirlendi.

Exxen Fiyatlarına Zam Geldi! Artık Netflix'ten Bile Pahalı

Gibi gibi popüler yapımlarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin de yayın haklarını elinde bulunduran Exxen, tüm abonelik fiyatlarına bugün itibarıyla zam yapacağını açıkladı.

Otomotiv devi binlerce aracını geri çağırıyor: Sürücü ve yolcular zarar görebilir

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 2015 ve 2016 yılları arasında üretilen 37 bin 558 adet Volkswagen Beetle modelini, güvenlik gerekçesiyle geri çağrıyor.

e-Devlet'te 'dijital kimlik' dönemi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, e-Devlet'e 'dijital kimlik' uygulamasının getirileceğini açıkladı.

WhatsApp, 28 telefon modelinde artık çalışmayacak

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 28 telefon modelinde artık çalışmayacak. Yeni güncellemelerin geldiği uygulamada bazı eski model telefonlar artık uygulamayı destekleyemeyecek.

Yüzde 122 zam geldi: Telefon ve internet kullanan herkes ödemek zorunda!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Özel İletişim Vergisi'ne yüzde 122.93 oranında zam yapıldı. Yapılan değişiklikle birlikte telefon kullanan ve evinde internet olan herkesin faturasına 21.67 TL eklenecek.

'Dijital Türk Lirası' İlk Kez Kullanıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital Türk lirası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, dijital Türk lirası ile ilk ödemenin resmen yapıldığı belirtildi.

Beyaz eşya, cep telefonu, tablet... Yeni karar alındı: Yılda en az bir kez zorunlu oluyor...

Büyük ev eşyaları, küçük ev aletleri, cep telefonu, tablet, tıbbi cihazlar gibi tüketicilerin yoğun olarak kullandığı çok sayıda ürün için flaş bir karar alındı. Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Yönetimi Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre yenilenmiş elektronik eşya ithal edilebilecek. Bu kapsamda elektronik eşya üreticileri yılda en az bir defa eskiyen ürünleri geri almak için kampanya düzenleyecek.

İşte dünyayı bekleyen yeni kriz! Sadece 3 yıl sonra...

Bilim insanları dünyanın küresel veri depolama krizine doğru gittiği konusunda uyarıyor. Dünyayı bekleyen veri depolama krizi çok sayıda kişiyi endişelendirirken, İngiliz basını bu konuyu detaylıca ele aldı. Çıkan haberlere göre, veri küresi sadece 3 yıl sonra, yani 2025'te yüzde 300 artacak ve bu kadar verinin üstesinden gelmek için yeterli depolama alanı yok. Aston Üniversitesi'ndeki bilim insanları ise önemli bir çalışmanın içerisinde.

Robot Süpürgeler Güvenli Mi? Robot süpürge tuvalete giren kadını kayda aldı, o anlar sosyal medyada paylaşıldı

Dünyaca ünlü bir teknoloji firmasına ait robot süpürge, evinde tuvalete giren kadının görüntülerini kaydetti. Görüntülerin sosyal medyada kapalı gruplarda paylaşıldığı ortaya çıktı.

WhatsApp'ta silinen mesajlar geri gelecek

WhatsApp, sadece kendinizden sildiğiniz mesajları geri almanızı sağlayacak bir özelliği kullanıma sundu.

Toplam 624 haber.