Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Apple o telefonların fişini çekiyor: İşte iOS 17 güncellemesini alacak telefonlar

Apple geçtiğimiz günlerde düzenlediği WWDC 2023'le iOS 17'yi de tanıtmıştı. iOS 17'ye ilişkin yeni detaylar ortaya çıkarken güncellemenin hangi modellere geleceği de belli oldu. Apple her sene olduğu gibi bu yılda yeni iOS sürümüyle eski telefon modellerinden birine destek vermeyi bıraktı.

YouTube'dan 'para kazanmak' artık daha kolay

YouTube, platform üzerinden para kazanmak için gereken koşulları değiştirdi. Buna göre, bin aboneye sahip olma şartı 500’e düşürüldü.

Vatandaş sıfır araç bulamıyor! Bayi ile internet sitesindeki fiyat farkı 150 bin lirayı geçti

Otomobil firmalarının bayilerinde sıfır araç bulmak neredeyse imkansız. İkinci el araçların bulunduğu galeriler ise bunları bayilerdeki sıfır araç fiyatına göre 150 bin lirayı aşan fiyat farkıyla satıyor.

Kuzenim yazmış bahanesine son! Beklenen WhatsApp özelliği Türkiye’ye geldi

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp, mesaj düzenleme özelliğini sonunda Türkiye'ye açtı. İşte detaylar!

Uçaklar ne kadar yakıyor? Yolcu uçağının deposu kaç paraya fullenir?

Uçaklar ne kadar yakıyor? Bir yolcu uçağının deposu kaç paraya fullenir? Maliyetleri neler ve kaç TL’ye tam kapasiteyle dolduruluyor?

Türkiye'de satışta olan tüm Apple ürünlerine büyük zam geldi

Apple, bugün ABD’de düzenlediği WWDC etkinliğinde yeni işletim sistemlerini, Mac modellerini ve yeni sanal gerçeklik gözlüğü Vision Pro’yu tanıttı. Etkinlik boyunca Apple.com kapalı kaldı. Sonrasında ise beklenmedik bir zam ile açıldı. İşte detaylar…

WhatsApp'a giren şaşırıp kalacak: Bir sekme daha kökten değişiyor

WhatsApp uygulamasının birçok bölümünde değişiklikler devam ediyor. Popüler mesajlaşma platformu şimdi de Ayarlar sekmesine el atarak, köklü bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. İlk görüntü de geldi.

Airfryer ve robot süpürgeler hakkında yeni karar! Gözetim uygulanacak

Bazı elektrikli ev cihazlarının ithalatına uygulanan gözetim uygulamasının kapsamı genişletildi başa dönüldü

WhatsApp’tan çok şaşırtan özellik! Telefon numarası tarih oluyor

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp gizliliği ve güvenliği sağlamak için kullanıcı adı özelliğini getiriyor.

Türkiye’de satılan en ucuz 20 otomobil! Fiyatlar 445 bin TL’den başlıyor

2023 yılı ile birlikte otomobil fiyatları artmaya devam ederken, en ucuz 20 sıfır kilometre modeli bir araya getirdik.

WhatsApp, kullanıcılar tarafından çok istenen özelliğe kavuşuyor!

WhatsApp, kullanıcılar tarafından merakla beklenen resmi sticker'a çevirme özelliğini test etmeye başladı.

Google'dan Türkiye hamlesi: Kumarhaneler açılıyor

Google, daha önce kumar uygulamalarının Play Store'da yayınlanmasına izin verme kararı aldığını duyurmuştu. Bugün, geliştiricilere gönderilen bir duyuruda Türkiye'de de kumar uygulamalarına izin verileceği bilgisi paylaşıldı.

AppleTürkiye'de tüm ürünler yüzde 10 zamlandı

Teknoloji devi Apple'ın, Türkiye'deki ürünleri yüzde 10 zamlandı. Buna göre en düşük iPhone 14 fiyatı, 35.999 TL; en yüksek iPhone 14 Pro Max fiyatı ise 63.999 TL oldu.

Google, intihar girişimlerini önlemek için bir dizi önlem alıyor

Şirket, Google aramaları yapan kullanıcıların yakınlarına, önceden oluşturulmuş mesajları SMS olarak gönderip yardım çağrısında bulunacak.

WhatsApp'tan yeni kilit özelliği: Sohbet Kilidi

Bu sohbetler, bir parola ya da parmak izi ile korunan bir klasörde tutulacak. Kilitli sohbetlerden gelen bildirimlerde mesajın içeriği ve gönderici ismi gizlenecek.

Twitter: Türkiye’de bazı içeriklerin erişimine engelleme getirdik

Büyük seçim öncesinde bir adım attıklarını duyuran Twitter, “Türkiye’de bazı içeriklerin erişimine engelleme getirdik” dedi.

Yerine sıfır otomobil alınabiliyor: Türkiye’de satılan en pahalı televizyon

En pahalı teknolojik oyuncaklar her zaman dikkat çekiyor. Gelin sizi Türkiye’de satılan en pahalı televizyon modeliyle tanıştıralım.

ChatGPT hastalara doktorlardan daha iyi yanıt veriyor!

Son günlerde teknoloji dünyasının en popüler konularının başında ChatGPT geliyor. Yapılan son araştırmalar ise popüler chat botun gelecekte doktorların yerini alabileceğini söylüyor.

Yapay zeka Türkiye'de haber sunmaya başladı

Yapay zeka teknolojisiyle geliştirilen robot sunucular Türkiye’de kullanılmaya başlandı. Sosyal medya hesabı üzerinden geliştirilen ‘robot sunucu’ gündeme ilişkin son bilgileri takipçilerine aktarıyor.

Toplam 626 haber.