Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Vergisiz cep telefonu için yeni açıklama

Vergisiz cep telefonu için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından bir açıklama da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan geldi. Bakan Kacır en kısa sürede konunun hayata geçirileceğini ifade etti. Rusya ile olan sanayi alanındaki iş birliklerine de değinan Bakan, yatırım yapmak isteyenleri destekleyeceğini söyledi.

Google kullanıcılarını uyardılar: Sahte uygulamalar var, paralarınız risk altında

ABD merkezli teknoloji ve yazılım şirketi Google'ın uygulama platformu Google Play ile ilgili dikkat çekici bir uyarı geldi.

Evinizde Siber Güvenliği Sağlamanın Yolları

Teknolojinin evlerimize girdiği bu çağda, siber dünya ile gerçek dünya arasındaki sınırlar giderek bulanıklaşıyor. Öte yandan bu dijital evrim, siber tehditlerin evimizin kapısını çalabileceği anlamına geliyor. Evde siber güvenliği sağlamak, ailemizin mahremiyetini, kişisel bilgilerimizi ve dijital varlıklarımızı koruma sorumluluğumuzu beraberinde getiriyor. 150 yıllık köklü geçmişi ile müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, evde siber güvenliğinizi sağlamanın yollarını paylaştı.

IPhone şarjları değişiyor, fotoğrafları sızdırıldı

Apple'ın önümüzdeki ay tanıtacağı yeni iPhone'lardaki değişikliklerden biri şarj kablolarında USB-C'ye geçiş olacak. iPhone 15 serisinin örgülü USB-C kablolarının fotoğrafları sızdırıldı.

Öğrencilere sunulacak vergisiz telefon fiyatları ne kadar? İşte vergisiz iPhone, Samsung ve Xiaomi fiyatları...

Türkiye’de yüksek vergiler ve her geçen gün yükselmeye devam eden enflasyon nedeniyle yeni telefon almak daha zorlaştı. Vergiler nedeniyle 1 telefon alırken 1 tane de devlete almak durumunda kalan vatandaşlar, vergiler kalkmış olsaydı yüzde 50 daha az ödemiş olacaktı.

Telefonların Ömrünü Azaltıyor! Sıcak Havalara Dikkat! Önlem İçin 4 Öneri

Sıcak havalar telefonları da olumsuz etkiliyor. Yüksek ısı Android telefonları ve iPhone'ları tehdit ediyor. Peki telefonunuzu bu durumdan nasıl koruyabilirsiniz?

iPhone 15 ne zaman piyasaya sürülecek? Tarih ortaya çıktı

iPhone 15 serisi için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Sadece bir ay sonra Apple'ın yeni telefon serisini tanıtması bekleniyor. Peki, Apple'ın tanıtım etkinliği ne zaman olacak? iPhone 15 ne zaman çıkacak? İşte son haberler...

Apple 2 Iphone modeline desteğini kesiyor

Uzmanlar, Apple'ın eylül ayında bazı modellere yazılım güncellemesi yapmayacağını belirterek iPhone 8 ve iPhone X'lere güncelleme gelmeyeceğini duyurdu. Bu durumun telefonların değerini yarı yarıya düşüreceği belirtiliyor.

Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar fırsatı: Başladı mı, kimlere verilecek?

Öğrenciye vergisiz telefon satışıyla ilgili açıklamalar, binlerce üniversite öğrencisinin yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar fırsatı başladı mı ve kimlere verilecek? İşte detaylar...

Instagram'a 'akrabasavar' güncelleme! Dört gözle beklenen o güncelleme sonunda geldi!

Sosyal medyanın en yaygın platformu Instagram'a gelen dev özellik herkesin içine su serpecek. Böylece ayıp olmasın diye takipleştiğiniz insanlar her gönderinizi göremeyecek. Bu özellik eminiz ki çok tutulacak.

Yurt dışından gelen WhatsApp aramaları nasıl engellenir

Son zamanlarda WhatsApp üzerinden gelen yurt dışı aramaları sayısında artış yaşanıyor. Eğer siz de kim olduğunu bilmediğiniz yabancı numaralar tarafından aranıyorsanız, bunu engellemenin yolunu anlattık.

Depremi 2 saat önceden haber veren teknoloji...

Dünyaca ünlü Science bilim dergisinde yayımlanan bir makale tüm dünyada gündem oldu. Makaleye göre, bilim insanları 7 ve üzeri depremleri 2 saat önceden haber verebilecek bir yöntem geliştirdi.

WhatsApp çöktü mü? İleti sorunu yaşanıyor

Dünyanın en fazla kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın çöktüğü iddia edildi. Bazı kullanıcılar son görülme ve mesaj göndermede sorun yaşadığını belirtti.

PUBG: BATTLEGROUNDS Survivor yaz festivali başlıyor

Festival kapsamında Street Fighter 6 kostümleri, birbirinden eğlenceli PUBG Arcade Battle Royale modları ve muhteşem hediyeler var

Twitter Para Kazanma Özelliğini Aktif Edecek!

Twitter ile Threads arasındaki 'rekabet' kızışırken Twitter'ın sahibi Elon Musk'tan yeni bir hamle geldi. Para kazanma kartını kullanan Elon Musk kendi hesabından duyuru yaptı. Twitter'da içerik üreticiler YouTube'da olduğu gibi görüntülenme başına para kazanacak.

Robotlar, insanların işlerini çalmayacaklarına söz verdi

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen dünyanın ilk ‘insansı robot’ konferansında konuşan robotlar, insanların işlerini çalmayacağına söz verirken işbirliği yapacaklarını dile getirdi.

Elon Musk, ‘iyiliğimizi düşündüğü için’ Twitter’ı sınırlamış

Twitter’ın CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformununun bağımlılık yaptığını, ‘dünyaya bir iyilik yapmak için’ sınırlandığını savundu.

Apple Ürünlerine Yeni Bir Zam Daha Geldi!

Apple, dolar kurunun yükselmesi nedeniyle ürünlerine 4. kez zam yaparak fiyatları artırdı. iPhone modelleri ve diğer ürünlerin fiyatları da yükseldi. Ayrıca, iCloud saklama alanı servisine de yüzde 100 zam yapıldı.

Ticaret Bakanı Bolat resmen duyurdu: İkinci el araç fiyatı, sıfır araç fiyatını geçemeyecek!

Son dönemde internet ortamında satılan ikinci el araçlardaki fahiş fiyat artışları birçok vatandaşı mağdur ediyor. Birçok ikinci el araç fiyatının internet üzerinden sıfır araçlara göre daha yükseğe satışa çıkartılması büyük tepki topladı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat ikinci el araç fiyatlarıyla ilgili bu eğilim hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte bütün detaylar!

Toplam 611 haber.