Teknoloji

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'ın yeni özelliği belli oldu: Bireysel Sohbet Kilidi

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen Bireysel Sohbet Kilidi özelliği üzerinde çalışıyor. Peki yeni özellik neler sunacak? İşte detaylar

iOS 17 almayacak iPhone modelleri belli oldu

Apple, WWDC 2023 etkinliğinde iOS 17 yenilikleri anlatacak. Bazı iPhone modelleri bu güncellemenin dışında tutulacak. Peki, hangi cihazlar iOS 17 güncellemesini almayacak?

Makyajlı Mercedes-Benz A Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Yeni 2023 Mercedes-Benz A-Serisi, hatchback ve sedan versiyonlarıyla bayilerde satışa sunuldu. Yeni A-Serisi, güncellenen teknolojileri ve motor seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Togg sahiplerinin deposu ne ne kadara dolacak? Şarj ücretleri belli oldu

Yakın zamanda yapılan çekilişle ilk sahipleri belli olan Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un şarj maliyeti de açıklandı. Buna göre, zarif tasarımlı aracın 314 kilometre menzilli bataryaya sahip versiyonu evden 115,8 TL'ye, 523 kilometrelik uzun menzilli diğer versiyonu ise 195,5 TL'ye doldurulabilecek.

Cep telefonu almak isteyenler dikkat! Yarından sonra fiyatlar artacak

Ticaret Bakanlığı tarafından getirilen gözetim uygulamasında yapılan yeni düzenleme cep telefonu almayı düşünen vatandaşların planlarını öne almasına neden olacak. Telefonlarda adet başına alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara artırılırken, yarından sonra geçerli olacak düzenlemeyle birlikte telefonların fiyatı en az ikiye katlanacak.

WhatsApp görüntülü aramada büyük yenilik!

WhatsApp, arama özelliklerini mobil muadili ile aynı seviyeye getiren Windows için yeni bir masaüstü istemcisi çıkardı.

Dacia Duster 2023 fiyat listesi!

Ülkemizde önemli satış başarılarına imza atan Dacia Duster modelinin Mart 2023 fiyatları ne durumda? Sizler için derledik...

Şans eseri bulunan, bilim, sağlık dünyası ve hayatımızı değiştiren icatlar: Penicillin, viagra, teflon tava, elektrikli süpürge...

Tesadüf, şans, rastlantı.. Gün sonunda tüm bunlardan biri hayatımızı değiştirdi.

Bir Neslin Çocukluğunu Çalan Efsanevi Oyun Metin 2 Nasıl Battı?

Şimdilerde sayısız oyuna erişebiliyor olsak da bir dönem neredeyse hepimiz aynı oyunları oynuyorduk ve bu oyunlardan biri de Metin 2’ydi. Hepimizi bilgisayar başına hapseden bu MMORPG, zaman içinde gelişmek yerine hep daha geriye gitti ve adeta battı.

Son dakika TOGG duyurdu! T10X ön siparişi başladı

Son dakika... TOGG tarafından yapılan açıklamada ön siparişlerin başladığı belirtildi. Açıklamada, "27 Mart’a kadar http://togg.com.tr’ye girerek veya Trumore'u indirerek ön siparişinizi oluşturabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Zamanı ölçmenin yeni bir yolu bulundu! Çalışma şekli saatten farklı

Bilim insanları, kuantum ölçeğine indirildiğinde zamanı ölçmenin yepyeni bir yolunu buldu.

SON DAKİKA: Togg'un Fiyatı Açıklandı!

Uzun zamandır merakla beklenen yerli otomobil bugün satışa çıktı. İşte Togg fiyatı, menzili, donanım paketleri ve teknik özellikleri...

Büyük iddia: İnternete sızan Togg fiyatı gerçek mi?

Bugün sosyal medyada ortaya çıkan bir görsel gündemi sallamayı başardı. İddiaya göre Togg fiyatı ve teslim tarihi ortaya çıktı.

Anakartlarda Mantar Devrimi

Parçalarında mantar kullanan bir bilgisayar gerçek olmaya yakın. Ancak bu bilgisayarda muhtemelen Crysis'i oynayamayacaksınız...

Ayıp olur diye çıkamıyorsanız bu özellik tam size göre

WhatsApp grupları hayat kurtarıcı olduğu kadar sinir bozucu da olabiliyor. Sızan bilgilere göre WhatsApp'ın test ettiği bir özellik birçok kullanıcıyı memnun edecek.

Sıfır otomobile 1 ayda yüzde 8 zam! Sebebi bilinenden çok başka

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır otomobil fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı geldi. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliğinden kaynaklanan sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan markalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı. Fiyatlar ise 1 ayda ortalama olarak yüzde 8 zamlandı.

Telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

Birçok insan telefonunu şarj olurken kullanmak zorunda kalıyor. Peki telefonu şarj olurken kullanmak zararlı mı?

WhatsApp tasarımı değişiyor: İşte yeni görünüm

WABetaInfo'nun bugün paylaştığı blog yazısında göre Android tablet sürümü için WhatsApp arayüzü değişiyor! İşte yeni görünüm...

Xiaomi’den kötü haber: 7 modelin güncelleme desteği bitti!

Xiaomi, güncelleme desteği biten modeller listesini güncelledi. Peki hangi modeller bundan böyle yazılım desteği almayacak?

Toplam 621 haber.