Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Dünyanın en tehlikeli akıllı telefonları belli oldu!

BanklessTimes, son raporunda SAR değeri en yüksek akıllı telefonları derledi. Peki hangi cihazların yaydığı radyasyon daha yüksek?

"Çukur" dizisi geri dönüyor! İşte yeni adresi

Türkiye’de gelmiş geçmiş en başarılı dizilerden biri olarak gösterilen Çukur geri dönüyor. Peki efsane dizinin yeni adresi neresi? İşte detaylar.

Perseid meteor yağmuru, 12 Ağustos'ta başlıyor

Yılda bir gerçekleşen, halk arasında "yıldız kayması" olarak da bilinen Perseid meteor yağmuru, 12 Ağustos'ta gözlemlenebilecek.

Twitter'da güvenlik açığı: Kullanıcıların bilgileri sızdırıldı

Twitter, kullanıcıları etkileyen yeni güvenlik sızıntısını ortaya çıkardı. Güvenlik açığı sebebiyle bilgisayar korsanlarının hesap bilgilerine kolayca erişebildiği belirtildi.

WhatsApp kullanıcılarına gönderilen ''mesajlarını silmek için tanınan süre'' değiştirildi

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp'ın özelliklerinden biri, gönderilen mesajların silinebiliyor olması. Ancak bu süre oldukça kısa bir zamanla, 68 dakika ile sınırlıydı. Şirket şimdi gönderilen mesajların silinebilme süresini 2 günden uzun bir zamana çıkardı.

Twitter Türkiye için yeni özellik devreye alıyor

Twitter, zararlı olabilecek paylaşımlardan önce kullanıcıyı uyardığı Reply Prompts (Yanıt İstemleri) özelliğini Türkiye'de devreye alıyor. Daha önce Brezilya ve ABD'de denenen özellik hakaret, kaba dil veya nefret söylemi içeren paylaşımların azalmasını sağladı.

İnternet kullanıcıları en çok Google'ı ziyaret ediyor, en fazla vakti YouTube'da geçiriyor

İlk web sitesinin erişime açılmasının 31 yıl ardından internet kullanıcıları günümüzde en çok Google'ı ziyaret ediyor, en fazla vakti ise YouTube'da geçiriyor.

En çok satan akıllı telefon markaları belli oldu! Liste oldukça şaşırtıcı

Omdia'nın raporuna göre akıllı telefon pazarının liderleri belli oldu. Listede Çin menşeli firmaların üst sıralarda kendilerine yer bulması oldukça dikkat çekti.

Türkiye'de Satılan En Pahalı 20 Otomobil! Herkes 1 Lira Verse Anca Alabiliyoruz…

Otomobil herkesin hayali. Peki ya en pahalı modeller? İşte Türkiye'de satılan en pahalı 20 otomobil...

Asgari ücret ile satın alabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayarlar!

Bu yazımızda asgari ücret ile alabileceğiniz bu bilgisayarların hangileri olduklarına, sayfamızın alt bölümünden hep birlikte göz atıyoruz.

Facebook ve İnstagram Kullananlar Dikkat! Hırsızlıkla Suçlanan Mark Zuckerberg'in Başı Fena Dertte

Epidemic Sound, Meta'ya müzik ihlali davası açtı. Meta'nın kütüphanesindeki müziklerin yüzde 94'ünün lisanssız olduğunu öne süren Epidemic Sound, Facebook ve Instagram'da müzik haklarının ihlal edildiğini düşünüyor.

Tesla elindeki bitcoinlerin yüzde 75'ini sattı

Elon Musk'ın CEO'su olduğu Tesla, elindeki bitcoinlerin yüzde 75'ini ikinci çeyrekte sattığını açıkladı.

Instagram, Yeni Özelliği ile Twitch ve YouTube'a Rakip Oldu!

Instagram, kullanıcıların YouTube ve Twitch gibi platformlarda olduğu gibi masaüstü sürüm üzerinden canlı yayın yapılmasını sağlayan yeni özelliğini kullanıma sundu. Instagram Live Producer isimli özellik, kullanıcılara bambaşka bir deneyim sunacak.

WhatsApp, can sıkan özelliğini değiştiriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp mesaj silme süresi nihayet uzatılıyor. Peki WhatsApp'ın beta uygulamasında görülen yeni özellik, ne kadar süre verecek? İşte ayrıntılar...

NVIDIA’nın 60 Bin TL’lik Bilgisayar Hediyeli Tasarım Yarışması Başladı (Siz de Katılabilirsiniz)

NVIDIA, üç boyutlu tasarım meraklılarını bir araya getirecek Nkreatif yarışmasını başlattı. Kazananın uzman jüriler tarafından seçileceği yarışmada büyük ödül ASUS Zenbook Pro duo 15 Studio dizüstü bilgisayar!

Heybetli SUV 2023 Toyota Highlander Tanıtıldı: İşte Tank Gibi Tasarımı ve Özellikleri

Toyota, en büyük SUV modeli Highlander'ın büyük yenilikler içeren 2023 modelini tanıttı. Aracın dış tasarımı değişmezken içinde büyük yeniliklere yer verildi.

Suçlar Bir Hafta öncesinden Tahmin Edilebilecek!

ABD'de yaşayan sosyal bilimciler suçlarla mücadele için yapay zeka algoritması geliştirdiler. İddiaya göre geliştirilen bu algoritma yüzde 90 oranında başarıya sahip.

"Hyundai Böyle Araba Yapabiliyor muymuş?" Dedirten Hyundai Ioniq 6 Tanıtıldı

Hyundai, elektrikli sedan modeli Ioniq 6'yı tanıttı. Şu an için yalnızca tasarımı gösterilen otomobil, uygun fiyatlı olacak oluşu nedeniyle lüksten uzak görünüyor. Tüketiciler, elektrikli otomobillere geçişte Ioniq 6'yı tercih edebilirler gibi görünüyor.

İkinci El Otomobil Satın Alacakların Kulağına Küpe Olması Gereken 6 Tavsiye

Sıfır otomobillerin fiyatları bu kadar yüksekken ikinci el otomobil piyasasına olan ilgi artıyor. Daha uygun fiyatlı bir otomobil almak isterken harcadığınız paranın doğru yere gittiğinden emin olmak, arabayı satın almadan sağlamlığından emin olmak için dikkat etmeniz gereken bazı minik detayları aktardık.

Toplam 625 haber.