WhatsApp bunu da yaptı: Artık haberleri verecek

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sosyal medya ağı olma yolunda ilerliyor. Teknoloji devi Meta'ya ait olan platform, bülten özelliği üzerinde çalışıyor. Peki, WhatsApp bülten nedir, nasıl kullanılır? İşte ilk ayrıntıları...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bir yeni özelliği daha ortaya çıktı; haber bültenleri. WhatsApp haber bülteni özelliği üzerinde çalışırken göründü. WABetaInfo sitesinin paylaştığı yeni bir habere göre, artık mesajlaşma platformu üzerinden haberlere de ulaşabilirsiniz.

Platformun yeni özelliği, 2.23.5.3 beta sürümündeki bir kodun içinde ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre özellik, 'Bültenler' adıyla yer alıyor. Kodu inceleyen sosyal medya uzmanları, bu bülten özelliğinin birden çoğa bir araç şeklinde çalışacağı bilgisini verdi.

WHATSAPP BÜLTEN ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILACAK?

İsteğe bağlı olarak kullanılabilecek bu özelliğin WhatsApp'ın Durum kısmında kendisine ait bir bölümde olacağı da ortaya çıktı. Kullanıcıların Bülten özelliği üzerinde tam kontrole sahip olacağı da aktarıldı. Öte yandan, reklamlardan ve algoritma tabanlı önerilerden bahsedilmiyor.

Bununla birlikte, Bülten özelliğinin içinde kullanıcılara bir arama özelliği de sunulacak. Yani kullanıcılar, Bülten üzerinden yayın yapan kişilere veya sitelere kolaylıkla ulaşabilecek.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN