Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Sigara fiyatlarına 2 lira zam

JTİ'nin ardından Philip Morris grubu sigara fiyatları 2 TL zamlandı. Philip Morris grubu içinde en düşük sigara fiyatı 29,5 TL , en yüksek sigara fiyatı ise 33,5 TL oldu.

Bakan Bilgin'den sözleşmeli memura kadro açıklaması

Sözleşmeli memura kadro konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Masada yer alan çalışmalar ile ilgili konuşan Bakan Bilgin sözleşmeli personele kadro geleceğini müjdeledi.

Dolar kuru zirveyi ne zaman görecek? Çarpıcı dolar tahmini

Amerikan Merkez Bankası (Fed) faiz yükseldikçe dolar güçleniyor. Fed yine faiz sinyali verdi. Dolar kuru için de çarpıcı bir değerlendirme geldi. Citigroup stratejistlerine göre dolardaki yükseliş küresel ekonomideki mevcut yavaşlama sona ermeden ve ekonomilerdeki büyüme yeniden ivme kazanmadan sona ermeyecek.

Borçlara yeni düzenleme! KYK borçları nasıl silinecek?

Öğrenim ve katkı kredilerinde borç ödeme yönteminin değiştirilmesi sonrası uygulamanın ayrıntıları da netleşti.

Sigaraya zam geldi! Camel, Winston, Monte Carlo, LD kaç TL oldu ne kadar zam geldi?

Gelen bir son dakika bilgisi ile sigaraya zam geldiği duyuruldu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda bazı sigara markalarına gelen zam bildirildi.

Tarım Kredi Marketlerinin ekim ayı indirimli ürünler listesi belli oldu

Tarım Kredi Market indirimli ürünler listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Alım gücünün azalması sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 15 Ağustos Pazartesi tarihinden itibaren Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde özellikle ayçiçek yağı, şeker, un, çay, gibi temek tüketim ürünlerinde büyük bir indirime gidilmişti. Oldukça fazla ilgi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli yeni kataloğu yayımlandı. İşte detaylar...

Dünkü indirimin sevinci kısa sürdü! Motorine zam geliyor

Geçen haftaki zam yağmurunun ardından önceki gece motorine 2 lira 14 kuruşluk indirim gelmişti. Bu gece yarısından geçerli olmak üzere ise motorinin litre fiyatına 99 kuruş zam yapılacak.

Emeklilere çifte maaş müjdesi! Eğer bu şartları karşılıyorsanız 7 bin TL aylık verilecek

Türkiye'de sosyal güvenlik sistemleri, sigortalı vatandaşların vefatı durumunda geride kalanları güvence altına almak adına emekli aylığı bağlıyor. Emeklilere çifte maaş müjdesi duyuruldu! Eğer bu şartları karşılıyorsanız 7 bin TL aylık verilecek.

İş dünyasından asgari ücret zammı için ilk mesaj: Ürünlere bir daha zam yapılır, kısır döngüye girmeyelim

Son dakika haberi: MÜSİAD Başkanı Asmalı, 2023 yılı asgari ücretle ilgili, "Bir denge politikası izlenmeli. 'Asgari ücretin artışıyla üretim maliyetleri attı, ürünlere bir daha zam yapalım' Böyle bir kısır döngüye de gitmemek lazım." dedi.

Cezaya yüzde 121 zam geliyor Sürücüler dikkat! Ehliyet yenileme için son günler...

Ehliyet yenileme için son tarih yaklaşıyor. 1 Ocak 2016’da başlayan süreç, 31 Aralık 2022'ye kadar uzatılmıştı. Ehliyet yenilemede son gün geçtiği takdirde idari para cezasını beraberinde getirecek.

Geçtiğimiz hafta zam üstüne zam gelen motorinden bu kez iyi haber! 2,13 liralık indirim geliyor

Geçtiğimiz hafta gelen art arda zamların ardından fiyatı 30 liraya dayanan motorinden bu kez araç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2,13 lira indirim yapılacak.

Kamu bankalarının emekli promosyonu belli oldu

Son dakika haberi: Emekli maaşı promosyon yarışına kamu bankaları da katıldı. Kamu bankalarında SGK emeklilerine 3 yıl için ödenen promosyon tutarı 5 bin liraya çıkarıldı.

Gram altında kan kaybı! Yatırımcıyı fena sarstı

Altın fiyatlarındaki oynaklık gün içinde de devam etti. Bugün (10 Ekim 2022) Pazartesi günü altın fiyatlarının ciddi şekilde düştüğü görüldü. İşte altın fiyatlarındaki değişim tablosu

Şekere zam

Türkşeker'in zam kararı kurumun resmi internet sitesinde yayınlanmadı.

TOKİ "İlk Evim Arsa" başvuruları yarın başlıyor! İşte kalem kalem tüm detaylar

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde 5 milyonu aşan başvurular 31 Ekim'e kadar devam edecek. Proje ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler içinse başvurular yarın başlayacak. Süre 7 Kasım'da sona erecek. 100 bin konut arsası için başvuranlardan o ilde ikamet etme ve 16 bin liranın altında aylık gelir şartı aranacak. Başvurular Ziraat Bankası şubelerinden yapılacak. Başvuru bedeli ise 500 lira olarak belirlendi.

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın 2022 fiyatı... 9 Ekim 2022 güncel altın fiyatları...

Altının ons fiyatı, 1,711 dolar seviyesinde bulunuyor. Gram altın ne kadar? 7 Ekim'de gram altın 1.023 liradan satılıyor. Çeyrek altın ne kadar oldu? Cumhuriyet altını 2022... 9 Ekim 2022 güncel altın fiyatları…

Bu tarihten önce sigortalı olanlar dikkat!

SGK bünyesinde 4a, 4b, veya 4c'liler için kritik tarihin detayları belli oldu. Bu tarihten önce sigortalı olduysanız bu haberi mutlaka okuyun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz resti: Bu kardeşiniz görevde olduğu sürece inmeye devam edecektir

Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, faizle ilgili önemli bir mesaj verdi. Merkez Bankası'nın faizi düşürmeye devam edeceğini belirten Erdoğan, "Bu kardeşiniz görevde olduğu sürece faiz her geçen ay inmeye devam edecektir" dedi.

Bakan Nebati'den net asgari ücret açıklaması

İktidar kanadından asgari ücretle ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. AK Partili Vedat Demiröz, "7 bin 500 seviyelerinde bir asgari ücret belki onun üstünde düşünülebilir" dedi. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, asgari ücretin 10 bin liraya yakın olacağı tahmininde... Son sözü ekonominin patronu Nureddin Nebati söyledi. Nebati, asgari ücret ve memur maaşı zammına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Bakan Nebati, asgari ücrette zammın enflasyonun altında olmayacağını söyledi.

Toplam 2918 haber.