Siirt'te Hakkında 4 Ayrı Suçtan Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı!

Hakkında hırsızlık, birden fazla kişiyi tehdit etme, hükümlü ve tutuklu iken kaçma, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak,  bulundurmak ve kullanmak suçlarından aranan R.K, güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hakkari Yüksekova Esendere Jandarma Komutanlığı ile yürütülen koordineli çalışmaları sonucunda hakkına 4 ayrı suçtan 1️2️ yıl 7️ay 5️ gün hapis cezası ve 8️6️ bin TL adli para cezası bulunan firari zanlı gözaltına alındı.

Siirt ve Diyarbakır İlamat ve İnfaz bürosunca 4️ayrı suçtan aranan ve hakkında toplamda 1️2️ yıl 7️ay 5️gün hapis cezası ve 8️6️ bin TL adli para cezası bulunan R.K. isimli şahıs yakalandı. 

Siirt'te Hakkında 4 Ayrı Suçtan Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı!

Hakkında, hırsızlık, birden fazla kişiyi tehdit etme, hükümlü ve tutuklu iken kaçma, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak,  bulundurmak ve kullanmak suçlarından aranan (R.K.) isimli şahıs, Hakkari Yüksekova Esendere Jandarma Komutanlığı görevlileri yapılan ortak çalışma neticesinde yakalanarak, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN