BluTV aboneliği yalnızca 1 TL! İşte yöntemi

Geçtiğimiz günlerde abonelik ücreti 2. kez zamlanarak 49.90 TL'ye ulaşan BluTV, bugüne özel 1 TL oldu. İşte detaylar...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Hepsiburada, fiyatı ve sunduklarıyla Amazon Prime’a rakip olacak yeni Premium abonelik hizmetini geçtiğimiz temmuz ayında satışa sundu. Ücretsiz kargo, BluTV dizi & film platformuna erişim gibi ayrıcalıklar sunan Hepsiburada Premium önümüzdeki 1 ay için 1 TL oldu.

Hepsiburada Premium ile BluTV yüzde 98 daha ucuz!

Premium paket dahilinde sunulanların oldukça karlı olduğunu görüyoruz. Zira bir ürünün kargo ücretini ödemek yerine birçok hizmeti bir arada almak mümkün. Ayrıca Aylık üyelik ücreti 49.90 TL olan BluTV’yi de yalnızca 9.90 TL’lik ödeme içerisine dahil edebilirsiniz. Tabii Premium Günlerine özel abonelik ücretine ilk ay için yalnızca 1 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Hepsiburada Premium aboneliği ve kampanyanın detayları için burayı tıklayabilirsiniz.

 

Hepsiburada’nın, bu yeni abonelik sistemiyle birlikte direkt olarak Amazon’un Prime hizmetini hedef aldığını görüyoruz. Zira BluTV gibi dijital içerik platformları bile pakete dahil edilmiş durumda. Fakat bu noktada iki taraf arasında seçim yapmayı düşünen kişilerin diğer hizmetleri de göz önünde bulundurması gerekiyor.

7.90 TL karşılığında Amazon Prime aldığınızda abonelere özel kampanyalara, ücretsiz ve limitsiz kargolara, Prime Video ve Gaming gibi ek hizmetlere erişebiliyorsunuz. Hatta yalnızca geçtiğimiz ay ücretsiz verilen oyunların piyasa değeri bile 2 bin 300 TL civarında.

Hepsiburada tarafında ise 9.90 TL’ye ürüne göre değişen ve ortalama birkaç yüz liralık mobilya montaj hizmeti, kapıdan iade ve Prime Video rakibi BluTv gibi hizmetler geliyor. Dolayısıyla ihtiyaca göre bir seçim yapmak en mantıklısı olacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN