Teknoloji

Teknoloji Haberleri

WhatsApp gruplara kafayı taktı! İşte yeni özellikler

WhatsApp, gruplara yaptığı geliştirmeleri sürdürüyor. Topluluklar özelliğini geliştirerek grupları içine alan büyük bir grup sunan uygulama, gruplardaki kişi sayısını 256'dan 512'ye çıkardı. Şimdi de bir grubun eski üyelerini de gösterecek yeni bir düzenleme gündemde.

Elektrikli otomobillerde büyük tehlike: Araç fiyatları artabilir!

Elektrikli otomobillere olan büyük ilgi artarak devam ediyor. Ancak uzmanlar bu ilginin bazı sorunlara yol açacağını söylüyor.

İphone'larda Ne Kadar Vergi Var?

Dolar kuru, vergi ve enflasyon sebebiyle teknolojik cihazların fiyatları giderek artıyor. Peki iPhone'lara ne kadar vergi uygulanıyor? ÖTV'siz fiyatları ne kadar olurdu?

WhatsApp'a 3 yeni özellik

Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a emoji, dosya boyutu ve grup sohbetleriyle ilgili yenilikler geldi.

Bitcoin için 73 bin dolar iddiası.. Tam tarih bile verdi!

Kripto paralarla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. 16 bin dolar seviyesindeyken hızlı yükselişler gösterip 67 bin 566 dolara kadar yükselen bitcoin'in 100 bin doları geçeceği iddia edilmişti, geçemedi. Şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı, Haziran ayında BTC'in 73 bin dolar olacağı öne sürülüyor.

Twitter'da sahte hesap dönemi kapanıyor! Kimliksiz girilemeyecek

Elon Musk, 44 milyar dolara aldığı Twitter'da sahtekarlığa savaş açtı. Platformun yeni döneminde Twitter'a üyelik, kimlik kartı ile olacak ve gerçek isimler kullanılacak.

3 popüler iPhone modeli "iOS 16 güncellemesini" alamayacak!

iOS 16 işletim sistemi Haziran ayında WWDC 2022’de Apple tarafından resmi olarak duyurulacak. Şirket yeni yazılımında çok sayıda ilgi çekici özelliği ilk defa kullanıcılarına tanıtacak. Fakat iOS 15 güncellemesini alan üç popüler iPhone modeli bu yeni güncellemeden yararlanamayacak.

Yeni kimlik kartlarında e-imza dönemi başladı, kredi kartı gibi kullanılacak!

Kimliklerle ilgili yeni bir döneme girildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kimlik kartlarına e-imza yükleme ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, 81 ilde 200 noktada e-imza yükleme işleminin başlatıldığını duyurdu.

Türk astronot seneye uzaya gidecek! Hazırlıklar başladı

Uzaya çıkacak ilk Türk astronot için çalışmaları hızlandıran Türkiye Uzay Ajansı proje için tarih verdi. Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım, uzaya çıkacak ilk Türk astronotun yıl sonunda hazır olacağını belirterek, "Sene sonu astronotumuz hazır olur. Gelecek yıl uzaya gidecek." dedi.

WhatsApp, Instagram'a benzeyecek: Üyelik modeline geçiyor

Yakında kullanıma sunulması planlanan 'topluluklar' altyapısıyla birlikte, popüler sohbet ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir dizi yeni özellik eklenecek. Bazı özelliklerin Instagram'la paralellik göstermesi öngörülüyor.

Türkiye'de "kaç asgari ücretle" evalınabilir?

CHP'li Özgür Karabat'ın aktardığına göre, Hollanda'da 211, Almanya'da 165, Belçika'da 143, Avusturya'da 138, Fransa'da 131, İtalya'da 102, İspanya'da 134, Polonya'da 118, Romanya'da 130 asgari ücretle evalınabiliyor. Türkiye'de ise 244 asgari ücretle ev sahibi olunabiliyor.

Citroen'den "Türkiye'ye Uygun" Otomobil Geliyor: Haziran Ayında Türkiye'de Tanıtılacak!

Türkiye'yi ziyaret eden Citroën CEO’su Vincent Cobée, Türkiye pazarına 'uygun' bir model çıkaracaklarını ve haziran ayında ilk olarak Türkiye'de tanıtacaklarını duyurdu. Model hakkında bir bilgi verilmezken, Türkiye'de elektrikli otomobiller konusunda da önemli açıklamalar geldi.

Elektrikli araç satışları patlama yaşadı

Karbon emisyonlarından dünyayı temizlemek fikrine hizmet ettiği için daha çok tercih edilen elektrikli araçların pazar payı 10 yılda 41 kat arttı, satışlar ise 2021'de rekor kırdı.

Dünyanın en tehlikeli akıllı telefonları belli oldu!

BanklessTimes, son raporunda SAR değeri en yüksek akıllı telefonları derledi. Peki hangi cihazların yaydığı radyasyon daha yüksek?

iPhone 13 Pro almak için çalışmanız gereken gün sayısı

Picodi, iPhone 13 Pro satın almak isteyen müşterilerin hangi ülkede kaç gün çalışması gerektiğini araştırdı. İşte sonuçlar...

İnternet paketinizi en çok sömüren 7 uygulama

Instagram, Facebook, Youtube... Bu uygulamalar telefonlarınızdaki internetin ne kadarını tüketiyorlar biliyor musunuz? İşte internet paketinin baş düşmanı 7 uygulama...

Bir zam da Netflix ücretlerine geldi

Geçen ay dünya genelinde fiyat artışına giden popüler dizi ve film platformu Netflix, Türkiye fiyatlarını yaklaşık yüzde 40 ila 42 oranında artırdı.

Instagram’da mesajlaşmak artık daha kolay

Sosyal medya platformu Instagram'a bildirimden mesajlara yanıt verme ve bildirim göndermeden mesaj atma özelliği geldi.

Dünyanın İlk 200 MP Kameralı Telefonu Ortaya Çıktı

Motorola'nın 200 MP ana kameraya sahip olacağı söylenen yeni telefonuna ait bir fotoğraf internete sızdırıldı.

Toplam 625 haber.