Spor

Spor Haberleri

Fanatik Galatasaraylıydı, komadan çıktı Fenerbahçeli oldu

İstanbul'da 15 yıl önce beyin kanaması geçiren Engin Akkaya, komada kaldığı 33 günün ardından hayata bambaşka biri olarak geri döndü. Fanatik Galatasaraylı olarak girdiği komadan Fenerbahçe sevdalısı olarak uyanan 23 yıllık kütüphaneci Akkaya'nın yaşadıkları bununla da kalmadı.

Süper Lig Maçlarının Yayınlanacağı Medya Grubu Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), süper lig yayın ihalesinin iptal edildiğini duyurdu.

Siirt Belediyespor 2. Ligde

Siirt Belediye Spor erkek voleybol takımı Muş ilinde oynan 2. Lige yükselme finallerinde rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 

Siirt Belediyesi Erkek Voleybol Takımından 2. Lig Yolunda Büyük Başarı

Siirt Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Muş'ta düzenlenen 2. Lige yükselme maçında Van Gürpınar Spor'u 3-0'lık setlerle yenerek gruplara galibiyet ile başladı.

"Mesut Özil'in başka takımda oynayacağını sanmıyorum" diyen Erkut Söğüt, yıldız ismin gelecek planını açıkladı

Mesut Özil'in gelecek planı netleşti. Yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını, kariyerine sarı-lacivertli takımda devam edeceğini söyledi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Galatasaray, uzun süredir gündeminde bulunan teknik direktör Okan Buruk ile anlaşma sağladı. 48 yaşındaki hoca, Domenec Torrent ile yolların ayrılmasından sonra resmen açıklanacak.

TFF'den Yeni Sezonda Uygulanacak Yabancı kuralı Açıklaması

TFF, Süper Lig'de geçen sezon 8+6 şeklinde uygulanan yabancı oyuncu kuralının yeni sezonda da aynı şekilde devam edeceğini açıkladı.

TFF'nin yeni başkanı Mehmet Büyükekşi oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olan Mehmet Büyükekşi, başkanlığa seçildi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Futbol kulüplerinin Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oluyor. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev veya Midtjylland ile eşleşecek.

Fenerbahçe transferde gaza bastı! Galatasaray'ın eski yıldızı ile resmen anlaştı

Fenerbahçe, ülkemizde Galatasaray'da da forma giyen Portekizli kanat oyuncusu Bruma'nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Geçen sezon çıktığı 46 maçta 10 gol 4 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelecek.

Galatasaray'ın Yeni Başkanı Belli Oldu

Son dakika haberine göre Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu! Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık için yarışan Dursun Özbek, seçimi kazanarak sarı-kırmızılı ekibin 39. başkanı olmaya hak kazandı

Resmen açıklandı! Başkanlık için 9 isim yarışacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığı için 9 kişinin başvurusu kabul edildi. TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu 16 Haziran 2022 tarihinde yapılacak.

Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki maç tarihleri açıklandı!

Şampiyonlar Ligi'nde eleme etaplarına 21 Haziran'da start verilecek. Fenerbahçe ve Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki maç tarihleri belirlendi. Temsilcimizin eleme etabındaki karşılaşmalarının tarihleri belli olurken, kura çekim günleri de netleşti.

Ali Koç Erdoğan'a Hatadan Dönün Dedi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, TFF başkanlığına aday olduğunu duyuran Mehmet Büyükekşi hakkındaki açıklamalarının ardından Büyükekşi'den yazılı bir yanıt geldi. Ali Koç'un iddialarına yanıt veren Büyükekşi, "TFF'ye baskı kurmak, kulüp stratejinizin parçası olabilir. Ama yeni dönemde bunların işe yaramayacağını nezaketle belirtmek isterim" dedi.

Resmi imza artık an meselesi! Dünyaca ünlü hoca Andrea Pirlo, Süper Lig ekibinin başına geçiyor

Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Andrea Pirlo'yu oturtmak isteyen Fatih Karagümrük, İtalyan hocayla anlaşmaya çok yakın. İki taraf arasında ekonomik şartlarda uzaklaşma sağlanmasının an meselesi olduğu belirtilirken son görüşmenin yarın yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'da stadın adı değişiyor! Yeni ismi taraftarları mest edecek

Galatasaray'da başkan adayı Dursun Özbek seçilmesi durumunda NEF Stadyumu'nun adını Ali Sami Yen olarak değiştirecek. Özbek'in ekibinde yer alan Erden Timur, sarı-kırmızılılara geçtiğimiz dönem sponsor olmuş ve stadın adı NEF Stadyumu olarak değiştirilmişti.

Jorge Jesus resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Yıllık 3 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtilen Jesus, kulübün tarihinde Vitor Pereira'dan sonraki ikinci Portekizli hocası olacak.

Kadın Futbol Liginin Final Heyecanı Siirt'te Yaşanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 3. Lig'de mücadele eden takımların 2. Lig yolunda play-off final maçları Siirt'te oynanacak.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu dönemi sona eriyor! Dünya devine gidiyor

Son dakika haberleri: Bu sezonu kötü geçiren Galatasaray'da performansıyla taraftarlara adeta teselli olan Kerem Aktürkoğlu, ligin bitimiyle beraber yaptığı paylaşımla sarı - kırmızılı camiaya veda eder gibi bir paylaşımda bulunmuştu. Alman basını, Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Aktürkoğlu için flaş bir iddia ortaya attı.

Toplam 1296 haber.