Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe İçişleri Bakanlığına Dava Açtı

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz 2011'de başlayan ve devam eden kumpas soruşturması sırasında, savcılık ve emniyet mensuplarının ‘ağır hizmet kusuru’ niteliğindeki idari işlem ve eylemleri dolayısıyla uğramış olduğu zararlar sebebiyle İçişleri Bakanlığı'na itibarının iadesi talepli tam yargı davası açıldığını açıkladı.

Arda Güler için teklifler Fenerbahçe'ye değil Gençlerbirliği'ne yapılıyor! İşte sözleşmede yer alan kritik detay

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Arda Güler için altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği'ne teklif yağıyor.

Siirt'ten Bitlis'e Üniversite Okumaya Giden Öğrenci, Futbolda Bitlisspor'un Gözbebeği Oldu!

Siirt'ten Bitlis'e üniversite eğitimi için giden Mert Meriç Işıktaş, ilin amatör takımında da forma giydiği maçlarda takımın gözbebeği oldu.

Okan Buruk istemiyor! Galatasaray'dan gönderilecek futbolcular belli oldu

Galatasaray, oldukça güzel geçen transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala bazı futbolcuları takımdan göndermeye hazırlanıyor. Dünyaca yıldızlarıyla kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Omar Elabdellaoui ile yollar ayrılırken, 2 yabancı futbolcu daha takımdan ayrılacak. İşte detaylar...

Siirtspor'a Desteği Olmayan Murat Sancak, Galatasaraylı Yunus Akgün'e Lüks Otomobil Hediye Etti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün'e büyük bir jest geldi. Sancak, kulüpten 690 bin lira alacağı olan genç futbolcuya 1.7 milyon liralık lüks bir araç hediye etti.

Siirtspor'da Ayrılık

Siirt İl Özel İdarespor'un forvet oyuncusu Afyonspor'a transfer oldu.

Galatasaray Frene Basmıyor Gol Kralıyla Anlaştı!

Son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı kadrosuna katan Galatasaray, Lorient forması giyen milli forvet Umut Bozok ve kulübü Lorient ile prensip anlaşmasına vardı.

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk haftası sona erdi; işte puan durumu ve gelecek haftanın programı

İlk haftayı averajla Medipol Başakşehir lider tamamladı.

TFF Yabancı Kuralında Değişiklik Yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yabancı kuralını güncelledi. Buna göre takımlarda 14 olan yabancı oyuncu sayısı 21 oldu.

Fenerbahçe’de 10 numaralı formanın sahibi belli oldu

Fenerbahçe Kulübü, 17 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler'in yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Arda Güler'e yeni formasını, Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Jorge Jesus takdim etti.

Fanatik damat, düğün çıkışı gelini eve bırakıp Galatasaray'ın yeni transferleri Mertens ve Torreira'yı karşılamaya gitti

Türikye'deki fanatizm farklı bir hal aldı. Düğünden dönen fanatik bir taraftar gelini eve bırakarak Galatasaray'ın yeni transferleri Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı karşılamak için havaalanına gitti. Gelin arabasıyla görüntülenen kişinin videosu sosyal medyada çok sayıda izlendi.

Galatasaray'da yeni transferler aynı uçakla geliyor

Galatasaray'ın yeni transferleri Mertens ve Torreira aynı uçakla İstanbul’a geliyor.

Kurtalan Spor'un Başkanı Değişti! İşte Yeni Başkan ve Yönetimi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kurtalan Spor kulüp başkanı Faris Akgül oldu.

Galatasaray'a 'evet' dedi! Süper Lig'in en değerlisi geliyor!

Yeni hocası Okan Buruk ile şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da gündem transfer... Kadrosunu şu ana kadar yaptığı 6 yeni transferle güçlendiren Sarı-Kırmızılı ekip temaslarına hız kesmeden devam ederken listesine Arsenal'in yıldızı Lucas Torreira'yı almıştı. Bu transferde son durum merak edilirken, İtalyan gazeteci flaş bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Nesine.com hakkında soruşturma açıldı

Rekabet Kurumu, nesine.com hakkında münhasırlık içeren dikey anlaşmalar ile rekabeti ihlal suçlamasıyla soruşturma açtı.

Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın hakemliği bırakacağı ve jübile yapacağı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından açıklandı.

Siirt İl Özel İdare Spor Transferlere Doymuyor!

3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Siirt Özel İdare Spor yeni sezon öncesinde transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt il Özel İdare Sporlu Futbolcularla Yeni Sezon Öncesi Bir Araya Geldi

Vali Osman Hacıbektaşoğlu Atatürk Stadında Siirt İl Özel İdare Spor’u ziyaret ederek, yeni sezon öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Ofsaytta Yeni Önlem! UEFA'dan Resmi Açıklama Geldi

UEFA, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı otomatik ofsayt teknolojisi sisteminin (SAOT) kullanılacağını duyurdu.

Toplam 1287 haber.