Spor

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde büyük değişiklik! UEFA uygulayacağı yeni formatı resmen duyurdu

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin 2024 yılından sonra "İsviçre sistemi" şeklinde oynanacağını duyurdu. Buna göre turnuvada mücadele eden takım sayısı 32'den 36'ya çıktı. UEFA Ülke Sıralaması'nda yer alan 5. ülkeden de artık 4 takım direkt Devler Ligi'ne katılacak. Grup aşaması yerine tüm takımlar karşılaşmaları lig usulü oynayacak. Ligi ilk 8 sırada bitirenler doğrudan, 9-24. sıra arasında yer alan takımlar ise kendi aralarında oynayacakları iki ayaklı maçlardan sonra son 16 turuna yükselecek.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında kripto paralı kura atışı yapan hakem Arda Kardeşler hakkında soruşturma başlatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş-Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler'in hava atışını bitcoin logolu madeni para ile yapmasıyla alakalı soruşturma başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, "Kardeşler'in para atışını TFF ve MHK'nin bilgisi ve onayı olmayan bir şekilde gerçekleştirdiği kamuoyuna yansımıştır." denildi.

Canlı Yayında Bunu da Yaptılar! Ahmet Çakar Sinek Yedi

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın canlı yayında yaptığı hareket sosyal medyanın gündemine oturdu. Eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında sinek yedi.

İmamoğlu'nun Koç'a verdiği cevabı ortalığı karıştırdı! Fenerbahçeli taraftar küplere bindi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a cevap vermesinin ardından sosyal medya yıkıldı. İmamoğlu'nun yaptığı açıklamada Ali Koç'a "Fenerbahçe Başkanı" yerine "Koç Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili" demesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

UEFA, Fenerbahçe'nin şampiyonluklarını kabul etti!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, TFF'ye resmi olarak 28 şampiyonluk başvurusunda bulunmuştu. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği 28 şampiyonluk başvurusu için UEFA'dan flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Metin Sipahioğlu'nun açıklamaları olay yarattı.

Türkiye'nin en pahalı oyuncusu açıklandı! Dikkat çeken rakamlar

Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi (CIES), Spor Toto Süper Lig'de forma giyen oyuncuların en pahalı isimleri belirledi. İşte Süper Lig'in değerli oyuncuları...

Fenerbahçe Şizofreni Dedi Trabzon Spor Hırsızlık İmasında Bulundu!

Trabzonspor'un şampiyonluk otobüsü Fenerbahçe'yi kızdırdı. Sarı-lacivertliler sert bir açıklama yayımlayarak rakibine tepki gösterirken bordo-mavililerden de 'hırsızlık' vurgusu geldi.

TFF, yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı

TFF, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 5 Ağustos 2022'de başlayıp ve 28 Mayıs 2023'te sona ereceğini açıkladı.

TFF, yeni sezonun başlangıç tarihini açıkladı

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig; 5, 6, 7 ve 8 Ağustos 2022 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. 21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihlerinde Katar'da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1.Lig'e 14 Kasım Pazartesi gününden itibaren ara verilecek.

Galatasaray'a Marcao'dan kötü haber!

Galatasaray, Marcao'nun sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe açıklaması!

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında ilk sırada bulunan Portekizli Jorge Jesus'tan son dakika açıklaması geldi. Brezilya seyahatine çıkan tecrübeli teknik adam havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Fenerbahçe ile görüşmelerin son durumunu aktardı.

Trabzonspor maçının hakeminden tartışmalı penaltıyla ilgili Türk futbolunu sallayan itiraf

Adana Demirspor-Trabzonspor maçında bordo-mavililer lehine verdiği tartışmalı penaltı kararıyla gündeme oturan hakem Yaşar Kemal Uğurlu çarpıcı bir itirafta bulundu. "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm" diyen Uğurlu, "Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi." ifadelerini kullandı.

PFDK Siirtspor'a Yine Ceza Yağdırdı! Bu Kez Sporcu ve Sağlıkçıya Bile Ceza Verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Siirtspor'a yine ceza yağdırdı. Bu kez sporcu ve takımın sağlıkçısı da ceza alan kişiler arasında yer aldı.

Fenerbahçe ve Shakhtar Donetsk karşı karşıya!

Fenerbahçe, Ukrayna'da barış temasına dikkat çekmek için Shakhtar Donetsk ile özel maç yapacak.

Ronaldo'nun yeni doğan oğlu hayatını kaybetti

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, yeni doğan ikizlerinden oğullarının vefat ettiğini, kızlarının ise sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini açıkladı.

Futbolda İstifa Depremi!

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından koltuk hemen doldu. Sabri Çelik geçici bir süreliğine MHK'nin yeni başkanı oldu.

Siirtspor Ateş Hattının Hemen Üzerinde!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı 68 Aksaray Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Şırnak’ta bir ilk: Nuhspor kadın futbol takımı, 1. Lig'e çıktı

Şırnak'ı temsil eden Nuhspor Kadın Futbol Takımı, 1. Lig'e çıktı. Şırnak tarihinde ilk defa bir kadın futbol takımı, 1. Lig'e yükseldi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun son durumu

Geçtiğimiz hafta sakatlanan Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe derbisinde ilk 11'de başlaması için sağlık ekibi seferber olmuş durumda. Genç futbolcunun yüksek ihtimalle kadroda olması bekleniyor.

Toplam 1289 haber.