Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçelilerin heyecanla beklediği Dinamo Kiev maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk ayağında 20 Temmuz'da Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maçı, beINSPORTS tarafından yayınlanacak.

Fenerbahçe, Kim Min-jae'nin transferi için Rennes ile anlaştı! İşte satış bedeli

Son dakika: Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Güney Koreli stoperi, Kim Min-jae'nin transferi için Rennes kulübüyle anlaşmaya varıldı. Oyuncunun kontratındaki serbest kalma bedelini devreye sokan Fransız ekibi, bu transfer için sarı-lacivertlilere 18 milyon euro ödeyecek.

Yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü dünya devi Liverpool'dan

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde golcü arayışlarını sürdürüyor. Birçok ismi gündemine alan Fenerbahçe bu kez büyük oynuyor. Sarı lacivertli ekip, Liverpool ile yollarını ayırması beklenen Roberto Firmino ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'de Özil Depremi! Mesut Özil ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak’tan A Spor Yorumcusuna Çok Sert Tepki!

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, Henry Onyekuru'nun büyük takım oyuncusu olmadığı yönündeki eleştirileri sert bir dille yanıtladı.

Fenerbahçe'den Galatasaray' a çağrı: Ya gelin tartışalım ya da ilelebet susun!

1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili tartışmalar sürerken Fenerbahçe, Galatasaray'a çağrıda bulundu. Sarı-kırmızılılara yaptığı tartışma davetini bir kez daha tekrar eden Fenerbahçe, "Davetimiz bugün de geçerlidir. Ya gelin tartışalım ya da ilelebet susun!" dedi.

Fenerbahçe'den 5 yıldızlı logo açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, 28 Türkiye şampiyonluğunun karşılığı olarak 5 yıldızlı logo kullanımını hayata geçirdiğini duyurdu.

Fikstür Çekildi! İlk Derbi 4. Hafta

Süper Lig 2022-2023 yeni sezon fikstürü belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yapacağı derbi maçlarının tarihleri de belli oldu.

Arda Güler'in bonservisini açıkladılar: Fiyatı dudak uçuklattı!

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler için Fransız devi Lyon'un devreye girdiği ve 10 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti. Transfere dair yeni gelişmeler yaşandı... İngilizler, devlerin peşinde olduğu Arda Güler için konuşulan bonservis bedelini açıkladı.

Araştırma şirketinden yeni oranlar! Türkiye'de en fazla taraftara sahip olan takım açıklandı

A&G Araştırma Şirketi, Türkiye'de en çok hangi takımın taraftarı var sorusuna yanıt getirdi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda ilk sırayı yüzde 33.8 oranıyla Galatasaray aldı.

Bu Haber Siirtlileri Çok Kızdıracak! Siirtli İş İnsanı Yaptığı Hamle İle Siirtlilerin Eleştiri Odağı Oldu!

Adanademirspor'un Siirtli başkanı Murat Sancak, Eyüpspor'a vereceği destekten dolayı Siirtli sporseverlerin eleştiri odağı haline geldi.

Siirt İl Özel İdaresi Spor'un Rakipleri Belli Oldu

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimi ile birlikte Siirt İl Özel İdaresi Spor'un grubu ve rakipleri belli oldu.

Fanatik Galatasaraylıydı, komadan çıktı Fenerbahçeli oldu

İstanbul'da 15 yıl önce beyin kanaması geçiren Engin Akkaya, komada kaldığı 33 günün ardından hayata bambaşka biri olarak geri döndü. Fanatik Galatasaraylı olarak girdiği komadan Fenerbahçe sevdalısı olarak uyanan 23 yıllık kütüphaneci Akkaya'nın yaşadıkları bununla da kalmadı.

Süper Lig Maçlarının Yayınlanacağı Medya Grubu Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), süper lig yayın ihalesinin iptal edildiğini duyurdu.

Siirt Belediyespor 2. Ligde

Siirt Belediye Spor erkek voleybol takımı Muş ilinde oynan 2. Lige yükselme finallerinde rakiplerini yenerek şampiyon oldu. 

Siirt Belediyesi Erkek Voleybol Takımından 2. Lig Yolunda Büyük Başarı

Siirt Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Muş'ta düzenlenen 2. Lige yükselme maçında Van Gürpınar Spor'u 3-0'lık setlerle yenerek gruplara galibiyet ile başladı.

"Mesut Özil'in başka takımda oynayacağını sanmıyorum" diyen Erkut Söğüt, yıldız ismin gelecek planını açıkladı

Mesut Özil'in gelecek planı netleşti. Yıldız futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayacağını, kariyerine sarı-lacivertli takımda devam edeceğini söyledi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü belli oldu

Galatasaray, uzun süredir gündeminde bulunan teknik direktör Okan Buruk ile anlaşma sağladı. 48 yaşındaki hoca, Domenec Torrent ile yolların ayrılmasından sonra resmen açıklanacak.

TFF'den Yeni Sezonda Uygulanacak Yabancı kuralı Açıklaması

TFF, Süper Lig'de geçen sezon 8+6 şeklinde uygulanan yabancı oyuncu kuralının yeni sezonda da aynı şekilde devam edeceğini açıkladı.

Toplam 1289 haber.