TFF YouTube üzerinden şifresiz maç yayınlarını arttırıyor

Federasyon, test yayınlarının başarısı sonrası TFF 2. ve 3. Lig'de canlı yayınlanacak maç sayısını 10'a çıkardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dijital platformlarda spor severlere sunulan hizmetleri genişletme adına önemli bir adım daha attı. Geçtiğimiz günlerde TFF’nin resmi YouTube hesabı üzerinden gerçekleştirilen canlı maç test yayınlarının beklenen ilgiyi görmesi ve başarılı bulunması üzerine, TFF Yönetim Kurulu bir karar aldı. Bu kapsamda, TFF 2. ve 3. Lig’de canlı yayınlanacak maç sayısı artık haftada 10’a yükseltildi. Bu yenilik, futbolseverlerin daha fazla maçı ücretsiz ve kolayca erişilebilir bir şekilde izleyebilmesine olanak tanıyacak.

BAŞARILI TEST YAYINLARI SONRASI KARAR ALINDI

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, YouTube üzerinden yapılan test yayınlarının olumlu geri dönüşler alması ve beklenen başarıyı yakalaması federasyonu harekete geçirdi. Bu doğrultuda, TFF Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile artık her hafta, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’den seçilecek 10 maç canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

BU HAFTA YAYINLANACAK MAÇLAR BELLİ OLDU

Kararın hemen ardından bu hafta canlı yayınlanacak maçların listesi de açıklandı. 16 ve 17 Mart tarihlerinde, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’den seçilen çeşitli gruplarda yer alan toplam 10 maç, futbolseverlerle buluşacak. Yayınlanacak maçlar arasında, 52 Orduspor FK ile Edirnespor, Zonguldak Kömürspor ile Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri ve Etimesgut Belediyespor ile Amed Sportif Faaliyetler gibi heyecan verici karşılaşmalar yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN