Spor

Spor Haberleri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tarihi belli oldu

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin tarihi 10 Nisan olarak belirlendi.

Voleybol'da Şampiyon, Siirt KYK oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü İllerarası 34. Voleybol Turnuvası 7. Grup Elemeleri 14-18 Mart 2022 tarihleri arasında 8 ilin katılımıyla Siirt ilimizde gerçekleştirildi.

Burak Yılmaz sürprizi! İki Süper Lig ekibi ilgileniyor

Sezon sonu Lille ile sözleşmesi bitecek olan başarılı golcü Burak Yılmaz'ın iki Süper Lig ekibiyle görüşme yaptığı öğrenildi.

Lig Şampiyonu Şampiyonlar Ligine Direkt Gidemeyecek

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Barcelona'ya elenmesi ile birlikte Türkiye'nin, UEFA sıralamasında ilk 15'te kalma şansı da sona erdi.

Ozan Tufan yeni takımını duyurdu: Benim için heyecan verici

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, espor dünyasına dahil oldu. Tecrübeli oyuncu PUBG takımı Good Guys'ın yeni sahibi oldu.

Lig maçlarına ‘Ramazan’ düzenlemesi

TFF, 2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayı nedeniyle maçların başlama saatlerinde değişikliğe gidildi. Federasyon, Süper Lig maçlarının programını milli ara sebebiyle henüz açıklamazken, 1. Lig maçlarının saatlerini duyurdu.

Fenerbahçe'de 6 İmza Birden!

Fenerbahçe, kadrosunda bulunan 6 genç oyuncu ile sözleşme uzatılacağını duyurdu. Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için yarın imza töreni düzenlenecek

Domenec Torrent: Barcelona için zor olacak

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 0-0'lık ilk maçın rövanşında karşılaşacakları İspanya temsilcisi Barcelona karşısında tur atlamak için çalıştıklarını söyledi.

Süper Lig Ekibine Transfer Yasağı Geldi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un transfer tahtası, eski kalecisi Adriano Facchini'ye olan borcu nedeniyle kapatıldı

Trabzonspor Taraftarından Ali Koç'a Tezahürat!

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe'yi 4-2 mağlup etti. Akyazı'da oynanan karşılaşmada tribünlerden yapılan "Ali Koç başkan, Trabzon şampiyon" tezahüratı ise dikkatlerden kaçmadı.

Kadın Sporcular Tarih Yazdı! Avrupa'nın En Büyüğü Türkiye

Bulgaristan’da düzenlenen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, kadınlar serbest stilde Avrupa şampiyonu oldu. 23 ülkenin katıldığı turnuvayı 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile tamamlayan milli sporcularımız, Cumhuriyet tarihinde kadınlarda ilk kez Avrupa’nın en büyüğü oldu.

İngiliz Kulübü Bitlisli İş Adamının İki Dudağı Arasında!

Roman Abramovich'in satışa çıkardığı Chelsea kulübüne talip olan Bitlisli iş insanı ve Mutki aşiretinin lideri Muhsin Bayrak, Rus milyarderin mal varlıkları İngiltere tarafından dondurulunca kulübü satın almak için görüşmelere devam edememişti. Yeni bir açıklama yapan Bayrak, "Bugün hem kulüpten hem de İngiltere devletinden bize bir mail geldi. İngiltere Ticaret Bakanlığı 'kulübü satın alabilirsiniz' dedi" ifadelerini kullandı.

MHK düdük astırmaya tüm hızıyla devam ediyor! Hakem Ümit Öztürk'ün de üzerini çizdiler

13 hakeme düdük astıran Merkez Hakem Kurulu'nun hedefinde yeni isimler de olduğu öğrenildi. MHK'nin Ümit Öztürk'ün de içinde bulunduğu birçok yardımcı hakemin daha görevine son vereceği belirtildi.

Torrent: Turu geçebiliriz

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesi yaptığı açıklamada, turu geçeceklerine inandığını belirtti.

Siirtspor'da İşler Yolunda! Üst Üste 2. Galibiyet!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı Yeşilyurt Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini elde etti.

TFF'de Hakem Temizliği! 12 Hakem Kovuldu

TFF, sezonun geri kalanında Süper Lig’de görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık ve Fırat Aydınus sezonun geri kalanında olmayacak.

TFF Digiturk ile anlaşamadı! Süper Lig'de beIN Sports dönemi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesinde Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığını ve yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı. Yeni sezonda Süper Lig maçları beIN Sports'ta olmayacak.

Efsane Futbolcu Seedorf Müslüman oldu

Milan'ın efsanelerinden Hollandalı eski futbolcu Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu duyurdu.

THY Avrupa Ligi'nde Türk derbisi yaşanacak

THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında Türk derbisi yaşanacak! Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek

Toplam 1288 haber.