Spor

Spor Haberleri

Efsane Futbolcu Seedorf Müslüman oldu

Milan'ın efsanelerinden Hollandalı eski futbolcu Clarence Seedorf, Müslüman olduğunu duyurdu.

THY Avrupa Ligi'nde Türk derbisi yaşanacak

THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında Türk derbisi yaşanacak! Temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek

Galatasaray ve Rizespor çay üzerinden birbirine girdi!

Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçının ardından iki kulüp sosyal medyada da karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların çay fotoğrafıyla "Siz çayınızı kaç şekerli alırsınız?" şeklinde yaptığı paylaşıma Karadeniz ekibi, "Bu çay, Rize çayı değil. Ümit Öztürk, kaçak çaydan demledi galiba! Bizim de kaçak çayla işimiz olmaz. Zira çayın kaçağı, sağlığı; hakemin eyyamı, futbolu bozar!" cevabını verdi.

Siirtspor'un Son Dakika Kabusu Devam Ediyor!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor, evinde ağırladığı Yomraspor'a 90+2'de yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakibi İspanyol Devi Oldu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi, İspanyol devi Barcelona oldu.

Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi olan Slavia Prag ile ne zaman karşılaşacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Slavia Prag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Diego Rossi Yeni Sözleşmeye İmza Attı

Fenerbahçe, Diego Rossi ile bu sezon kiralık, sonraki 3 sezon da satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Siirtspor Son Saniyede Yine Üzdü!

Siirtspor, deplasmanda karşılaştığı Kalecikspor'a son saniyede yediği golle 2-2 berabere kaldı.

UEFA sıralamasında Fenerbahçe ve Trabzonspor, ilk 100'e bile giremedi!

UEFA kulüpler sıralamasında Türk takımlarının sıralamadaki yerleri belli oldu. Dört büyüklerden Fenerbahçe ve Trabzonspor, ilk 100'e bile giremedi.

PFDK'dan Murat Sancak'a Büyük Ceza

Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından "TFF ve hakemlerin içinde FETÖ'cüler var" diyen Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza geldi.

Trabzonspor Fenerbahçe’nin rekorunun peşinde

25 haftada 60 puanla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 1988-89’daki 93 puanını geride bırakmak istiyor.

Siirtspor ve Başkan Canpolat'a Ceza Yağdı! Yine Seyircisiz Oynayacağız

Profesyonel Furbol Disiplin Kurulu (PFDK), Siirtspor, Orduspor maçında yaşanan olaylara ilişkin, takıma ve Başkan Hifzullah Canpolat'a ceza yağdırdı.

Fenerbahçe-Trabzonspor ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarının tarihleri belli oldu

Süper Lig'de 27-30. hafta programları açıklandı. Fenerbahçe-Trabzonspor ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarının tarihleri belli oldu.

Beşiktaş Başkanı Çebi'den Murat Sancak'a Yanıt

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Süper Lig TV Kurulabilir!

Yayın ihalesi hakkında konuşan TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Kulüplerimize uygun, yeterli teklif gelmezse bir Süper Lig Televizyonu kurma alternatifimiz var" dedi.

Avrupa maçı öncesi Fenerbahçe'de 5 eksik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında Fenerbahçe, yarın Çekya ekibi Slavia Prag'ı konuk edecek. Sarı-lacivertli takımda 5 eksik bulunuyor.

Murat Sancak PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın yanı sıra İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Florya'da gerginlik! Galatasaraylı futbolculardan Torrent'e olay tepki

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'den sonra göreve getirilen Domenec Torrent henüz galibiyet yaşayamadı. İspanyol hocanın antrenman sisteminden memnun olmayan futbolcuların rahatsızlıklarını dile getirdiği ve Torrent'in Florya'daki otoritesinin iyiden iyi zayıfladığı öğrenildi.

Adana Demirspor'un Siirtli Başkanı Murat Sancak’tan çok sert tepki!

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan ve 1-1 biten Adana Demirspor Beşiktaş maçının ardından Adana ekibinin başkanı Murat Sancak çok sert açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Ali Şansalan'ı hedef alan Sancak, ''Bugün az daha katliam olacaktı. Hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizleyin'' ifadelerini kullandı.

Toplam 1252 haber.