Spor

Spor Haberleri

Fanatik damat, düğün çıkışı gelini eve bırakıp Galatasaray'ın yeni transferleri Mertens ve Torreira'yı karşılamaya gitti

Türikye'deki fanatizm farklı bir hal aldı. Düğünden dönen fanatik bir taraftar gelini eve bırakarak Galatasaray'ın yeni transferleri Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı karşılamak için havaalanına gitti. Gelin arabasıyla görüntülenen kişinin videosu sosyal medyada çok sayıda izlendi.

Galatasaray'da yeni transferler aynı uçakla geliyor

Galatasaray'ın yeni transferleri Mertens ve Torreira aynı uçakla İstanbul’a geliyor.

Kurtalan Spor'un Başkanı Değişti! İşte Yeni Başkan ve Yönetimi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kurtalan Spor kulüp başkanı Faris Akgül oldu.

Galatasaray'a 'evet' dedi! Süper Lig'in en değerlisi geliyor!

Yeni hocası Okan Buruk ile şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da gündem transfer... Kadrosunu şu ana kadar yaptığı 6 yeni transferle güçlendiren Sarı-Kırmızılı ekip temaslarına hız kesmeden devam ederken listesine Arsenal'in yıldızı Lucas Torreira'yı almıştı. Bu transferde son durum merak edilirken, İtalyan gazeteci flaş bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Nesine.com hakkında soruşturma açıldı

Rekabet Kurumu, nesine.com hakkında münhasırlık içeren dikey anlaşmalar ile rekabeti ihlal suçlamasıyla soruşturma açtı.

Cüneyt Çakır hakemliği bıraktı

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın hakemliği bırakacağı ve jübile yapacağı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından açıklandı.

Siirt İl Özel İdare Spor Transferlere Doymuyor!

3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Siirt Özel İdare Spor yeni sezon öncesinde transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt il Özel İdare Sporlu Futbolcularla Yeni Sezon Öncesi Bir Araya Geldi

Vali Osman Hacıbektaşoğlu Atatürk Stadında Siirt İl Özel İdare Spor’u ziyaret ederek, yeni sezon öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Ofsaytta Yeni Önlem! UEFA'dan Resmi Açıklama Geldi

UEFA, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı otomatik ofsayt teknolojisi sisteminin (SAOT) kullanılacağını duyurdu.

Sorunlarını çözemeyen Süper Lig ekibinin ligden çekileceği öne sürüldü

Stat ve tesis sorununu çözemeyen Fatih Karagümrük'ün Süper Lig'den çekileceği iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen iddiayı TRT Spor yorumcusu Barış Yurduseven dile getirdi.

Yeni sezonda derbi tarihleri belli oldu!

Süper Lig 2022-2023 yeni sezon fikstürü belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yapacağı derbi maçlarının tarihleri de belli oldu.

Süper Lig devi gemileri yaktı, Edinson Cavani'yi İstanbul'a getiriyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın, Villarreal ile anlaşamayan dünyaca ünlü santrfor Edinson Cavani ile ilgilendiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin dev borcu açıklandı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında Denetleme Kurulu üyesi Mehmet Vodina, sarı-lacivertli kulübün toplam borcunun 31 Mart 2022 yılı itibarıyla 6 milyar 423 milyon lira olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçındaki Vladimir Putin tezahüratı nedeniyle UEFA’dan ceza alabilir

Spor Hukukçusu Avukat Emin Öztürk, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında yapılan 'Vladimir Putin' tezahüratının olası sonuçlarına dair konuştu. Öztürk, Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Talimatı'ndaki yargılanabileceği madde ve verilebilecek muhtemel ceza hakkında önemli tespitlerde bulundu.

Şampiyonlar Liginden Elenen Fenerbahçe'de İstifa Depremi

Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli istifa etti.

Siirtspor Başkanı Canpolat, 4 Önemli Transferi Duyurdu 

Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Hifzullah Canpolat, 4 önemli transferi duyurdu.

Galatasaray, Avusturya'ya gitti! 11 isim kadroda yer almadı

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya giden Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılarda 11 isim kadroda yer almadı.

Fenerbahçe Aradığı Stoperi Buldu!

Fenerbahçe aradığı stoperi sonunda buldu. Sarı lacivertli ekip Flamengo forması giyen 1.96 boyundaki Gustovo Henrique ile anlaşma sağladı. Oyuncunun bonservisi için 2.5 milyon euro ödenecek.

Siirt İl Özel İdare Spor'un Ezeli Rakibi Batman Petrol'den, Başkan Canpolat'a Geçmiş Olsun Mesajı!

Siirt İl Özel İdare Spor başkanı Hifzullah Canpolat’ın testinin pozitif çıktığının duyurulmasının ardından geçmiş olsun mesajları gecikmedi. Batman Petrolspor geçmişolsun mesajı yayımladı.

Toplam 1296 haber.