Spor

Spor Haberleri

ADS Başkanı Murat Sancak'tan Ronaldo Açıklaması!

Adana Demirspor taraftarlarının Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'yu takımda istemeleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapmak durumunda kalan Murat Sancak, "Ronaldo'yu alamayız. Alacak olana hayırlı olsun. Ayrıca çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne transferin yeri ne de zamanı. Ocak ayına kadar transfer gündemimizde yok" dedi.

Siirtspor, Osmaniyespor Karşısında Hezimete Uğradı! Düşme Hattına Girdik

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdarespor, deplasmanda konuk olduğu Osmaniyespor'a 4-0 mağlup  oldu.

Siirt Galatasaray Taraftarlar Derneği Çocukların Yüzünü Güldürdü

Siirt Galatasaray Taraftarlar Derneği, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Fatih Terim'den Galatasaray camiasını heyecanlandıran sözler

Galatasaray'ı çalıştıran ve sarı kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan teknik direktör Fatih Terim, açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

Süper Lig ekibinden Gomis bombası!

Süper Lig'in iddialı takımlarından Adana Demirspor, Galatsaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis için devreye girdi.

F.Bahçe'de sürpriz gelişme! Yıldız isim ayrılmak istiyor

Fenerbahçe'de bu sezon orta saha kurgusunda geri planda kalan Miha Zajc, İtalya'ya döneminin hesaplarını yapıyor.

Dünya Kupası'nda Favorisi Hangi Takım? İşte Dünya Devlerinin Şampiyonluk Oranları

İddia, Dünya Kupası şampiyonluk oranlarını belirledi. Buna göre Brezilya 3.85'lik oranıyla zirvede yer alırken, Sambacılar'ı 5.50'lik oranıyla Arjantin takip etti. Ronaldo'nun kaptanlığını yaptığı Portekiz ise ilk 5 dışında kaldı.

Galatasaray- Belhanda davası sonuçlandı

Galatasaray tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Younes Belhanda konuyu mahkemeye taşımıştı...

Siirt'te Sessiz Randevu!

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdarespor, evinde ağırladığı Efelerspor ile golsüz berabere kaldı.

Yayın gelirleri belli oldu! İşte en yüksek kazancı elde eden kulüp

Dört büyüklerin 14 haftalık toplam yayın geliri belli oldu. Galatasaray 118 milyon 186 bin, Fenerbahçe 110 milyon 756 bin, Beşiktaş 97 milyon 576 bin ve Trabzonspor 72 milyon 986 bin lira kazandı.

Siirt Özel İdarespor Efeler 09 Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor, Efeler 09 Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belirlendi! İşte dört büyüklerin rakipleri...

Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu. Tüm Süper Lig devlerinin yer aldığı kurada Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belirlendi.

Galatasaray'da vurguna dava açıldı

Futbolcuların ve teknik heyetin giyeceği 2 bin 443 forma, çorap ve şort gibi özel ürünleri çalıp satanlar hakkında dava açıldı

Siirt İl Özel İdarespor'a Ceza Yağdı!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) temsilcimiz Siirt İl Özel İdarespor'a ve teknik direktöre para cezası verildi.

Lucas Torreira kulübe ihtar çekti! G.Saray'da maaş krizi

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira'nın menajerinin kulübe ihtar çektiği belirtildi.

Kurtalanspor Galip Geldi!

Kötü gidişata dur diyen Kurtalanspor, Cizre Serhatspor'u mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Siirtspor İlk Galibiyetini Aldı!

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdarespor, evinde ağırladığı Bursa Yıldırımspor'u 2-0 mağlup ederek, ligde ilk galibiyetini aldı.

Siirt Belediyespor Evinde Rahat Kazandı

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 8. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Belediyespor, evinde ağırladığı Muş Lalezarspor’u set vermeden mağlup etti.

Hepsi birbirinden güçlü! Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nu 4 galibiyet 2 beraberlikle lider olarak tamamlayıp büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe, taraftarlarını mutlu etti. Sarı - lacivertliler, play-off turu oynamadan direkt olarak son 16'ya kaldı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu müsabakalarının oynanmasının ardından Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak. Sarı - lacivertli futbolseverler, şimdiden takımlarının muhtemel rakiplerini merak etmeye başladı. İşte Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel olan rakipleri..

Toplam 1310 haber.