Spor

Spor Haberleri

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan Fatih Terim hamlesi!

Son olarak ocak ayında Galatasaray'dan ayrılan ve o günden bu yana futbol dünyasından uzak olan Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde yayınlanan belgeseli ile gündeme gelirken, Elon Musk'ın satın aldığı Twitter'dan da efsane isim için flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde dört maç şifresiz ekranlarda

Futbolseverlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında son hafta heyecanı yaşanacak. TV 8.5 yaptığı açıklamada dört karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

Spor Toto Süper Lig | İstanbulspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa'da 3-0 geriden gelip Rennes ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, ligde İstanbulspor'un konuğu oluyor.

Türk Futbolunda Devrim! Galatasaray ve Fenerbahçe Onay Verdi!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi öncesi yabancı hakem konusu yeniden gündeme geldi. Kulislerdeki iddialara göre derbi mücadelesini yabancı hakem yönetecek.

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Belli Oldu!

Beşiktaş, Hatayspor maçının ardından yollarını ayırdığı Valerien Ismael'in yerine teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı. Şenol Güneş böylece yaklaşık 3.5 yıl sonra Beşiktaş'a geri dönmüş oldu.

Siirt Spor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar: Son iki maçta direklere takıldık

TFF 3. Lig 3. gurupta mücadele eden Siirt İl Özel İdarespor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Malatya Arguvan maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı şoke eden istek

Fenerbahçe, Başakşehir ile oynanan maçın ardından Galatasaray'a mail göndererek flaş bir talepte bulundu.

Beşiktaş Şok Ayrılık!

Beşiktaş kötü sonuçların ardından teknik direktör Valerien Ismael ile yolları ayırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde dört maç şifresiz ekranlarda

Futbolseverlerin merakla beklediği Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın oynanacak maçlarla start alacak. TV 8.5 yaptığı açıklamada dört karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu.

Siirtspor Eski Süper Lig Takımından 1 Puan Aldı!

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdarespor, bir dönem Okan Buruk'un çalıştırdığı Süper Lig ekibi Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldı. 

Ümit Özat'tan Emre Belözoğlu'na: Cezaevine gireceksin, devlet her şeyi biliyor

Zafer Biryol'un cezaevine girmesiyle "futbolda FETÖ" tartışması tekrar gündeme geldi. Eski futbolcu Ümit Özat, Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'na "Cezaevine gireceksin, kurtulamazsın" dedi.

Fenerbahçe'nin Efsane İsmi Kansere Yakalandı

Türkiye'de üç farklı takımda görev yapan ve üç şampiyonluk elde eden Alman futbol adamı Cristoph Daum, bir süredir kanser tedavisi gördüğünü duyurdu.

Türkiye Kupası'nda 4'üncü tur kuraları! Beşiktaş ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri belli olurken, Galatasaray, Yeşilyurt Ofspor'la, Beşiktaş ise Serik Belediyespor'la mücadele edecek.

Kurtalanspor Vangölüspor'a Farklı Yenildi!

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta yer alan temsilcimiz Kurtalanspor, deplasmanda konuk olduğu Vangölüspor'a farklı mağlup oldu.

Emre Belözoğlu Tarihe Geçti!

Başakşehir'in tecrübeli teknik direktörü Emre Belözoğlu gösterdiği performansla Spor Toto Süper Lig tarihine geçti.

Efsane kulüp küme düşürüldü!

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) üst üste iki maça çıkmayan Kardemir Karabükspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Yerel Amatör Lig'e düşürüldü.

Galatasaray, Guinness rekorlar kitabına girdi! Dünyada bunu başarabilen hiçbir takım yok...

Galatasaray'ın Nef Stadyumu, Guinness Dünya Rekorları kitabına girdi. Stadyumun üstünde bulunan 10.000'den fazla güneş paneli, elektrik tasarrufu için kullanılıyordu. Avrupalı inceleyiciler, Galatasaray'ın stadyumundaki bu teknolojiyi fark etti ve büyük ödülü sarı-kırmızılılara verdi.

Marsilya Luan Peres'i Sattığı İçin Pişman!

Fenerbahçe'nin yaz transfer sezonunda Marsilya'dan transfer ettiği Luan Peres, Fransız ekibinde pişmanlığa neden oldu. Débat Foot Marseille yorumcuları, Luan Peres ile ilgili yaptığı açıklamalarda, Peres'in neden Marsilya'dan ayrıldıklarını anlamadıklarını ifade etti.

UEFA'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza geldi

UEFA Disiplin Kurulu, Avrupa'da temsilcimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'a para cezası verdi. Sarı-lacivertliler 30 bin euro, bordo-mavililer ise 4 bin 125 euro ceza aldı.

Toplam 1310 haber.