Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Bu gece yarısından sonra benzine ve motorine büyük zam geliyor

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 1,43 lira, motorine ise 1,38 lira zam gelmesi bekleniyor. Zamlarla birlikte İstanbul'da benzinin litre fiyatı 24,29, motorin ise 23,46 liradan satılacak.

Sigaraya zam mı geldi? Sigaraya ne kadar zam geldi? Güncel sigara fiyatları

Art arda sigara fiyatlarına gelen zam, yurttaşlarda sigaraya yeniden zam mı gelecek kuşkusu yarattı. En son 5 Mayıs'ta gelen 2 TL'lik zam ile birlikte bu yıl içerisinde sigaraya toplam 8 TL'lik zam yapıldı.

HSBC: Türkiye'de enflasyon 3. çeyrekte yüzde 90'a dayanabilir

Banka dolar/TL yıl sonu tahminini 17,5 liraya yükseltti.

Dolar/TL ne kadar oldu? 18 liraya mı gidiyor?

Dolar iki haftadır TL karşısında yükselişini sürdürüyor. Döviz satışını sürdüren Merkez Bankası'nın rezervleri ise erimeye devam ediyor.

Altın durdurulamıyor! Yeni rekora koşuyor

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 980 lirayı buldu.

Bu gece 00.00'da geçerli olacak: LPG'ye zam geliyor

Akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. 26 Mayıs Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere otogaza 36 kuruş zam bekleniyor.

KAMU-AR: Mayısta açlık sınırı 6 bin 465 liraya yükseldi

Aynı dönemde yoksulluk sınırı ise 19 bin 406 liraya çıktı.

Memur ve emekliye büyük zam geliyor! Kim ne kadar maaş alacak? İşte tam liste

Memur ve emeklinin maaş zammı için geri sayım başlarken zam oranı da milyonlarca kişi tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Kritik veriler mayıs ve haziran sonunda gelecek. Peki yeni maaşlar ne olacak?

Asgari ücret için 'Enflasyon farkı' formülü!

Her yıl Aralık ayında yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları sonrası belirlenen asgari ücret için bu yıl emekli ve memur Temmuz zammı ile beraber ara zam yapılması gündeme geldi.

Altın fiyatları yükselişe geçti!

Yaşadığı düşüşlerin ardından altın fiyatları, yeni haftaya yükselme hareketleri ile başladı.

Dolar 16 TL'yi geçti!

Dolar kuru 14.5-15 arasında iki ay boyunca yatay bir seyir izlemesinin ardından aralıksız bir yükselişle kısa sürede 16 lirayı geçti.

Otomobil Fiyatlarına 'Sadece Enflasyon Kaynaklı' Yüzde 20 Zam Bekleniyor

Otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken yapılan yeni açıklamalar, fiyatların yıl sonuna kadar müthiş bir şekilde artmaya devam edeceğini gösterdi. OYDER Başkanı Dr. Altuğ Erciş, sadece enflasyon kaynaklı zammın olmasını beklediğini açıkladı.

Merkez Bankası Yıl Sonu Dolar ve Enflasyon Tahminlerini Açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan yeni dolar ve enflasyon tahminlerini açıkladı. Özellikle yıl sonu enflasyon tahmininde büyük bir artış yaşandı.

Aynı hafta içinde 2 lira zamlanan benzine, bu kez 1 TL indirim geldi

Bu hafta iki kere zam gelen benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi.

24 Lirayı geçen benzine bu gece 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor.

Altın tekrardan yükselişe geçti! Yeni rekor kıracak mı?

Güne yükselişle başlayan gram altın 948,2 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.563 liradan alıcı buluyor. Cumhuriyet altını ise 6.273 liradan satışta.

İslam Memiş'ten korkutan uyarı: Temmuzda gram altın 1000 lira olacak, gıda kıtlığı başlayacak, kışlık erzak depolayın

BM, ABD ve Avrupa Merkez bankası başkanlarından arka arkaya gıda krizi ve kıtlık uyarıları geliyor. Sonbahardan itibaren dünyayı büyük bir beslenme krizi bekliyor.

Murat Kurum duyurdu: 81 ilde sosyal konut projesi hayata geçecek

Son dönemde evlerde yaşanan fiyat ve kira artışlarına değinen Murat Kurum, vatandaşların uygun şartlarda konut alabilmeleri için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

CHP Milletvekilinden İddia: Elektriğe yüzde 100 zam geliyor

CHP’li Özgür Karabat, artan maliyetlere AKP’nin ‘mecbur bir şekilde’ yüzde 100 zam yapacağını öne sürdü. Karabat, enerji üretiminin yüzde 85’ini sağlayan özel sektörün mesken elektriğini sübvanse etme şansının kalmadığını belirterek, “Bunların en az yüzde 70 oranında döviz borçlusu olduğundan zam kaçınılmaz” dedi.

Toplam 2919 haber.