Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Otomobil Fiyatlarına 'Sadece Enflasyon Kaynaklı' Yüzde 20 Zam Bekleniyor

Otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken yapılan yeni açıklamalar, fiyatların yıl sonuna kadar müthiş bir şekilde artmaya devam edeceğini gösterdi. OYDER Başkanı Dr. Altuğ Erciş, sadece enflasyon kaynaklı zammın olmasını beklediğini açıkladı.

Merkez Bankası Yıl Sonu Dolar ve Enflasyon Tahminlerini Açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Piyasa Katılımcıları Anketi’nden çıkan yeni dolar ve enflasyon tahminlerini açıkladı. Özellikle yıl sonu enflasyon tahmininde büyük bir artış yaşandı.

Aynı hafta içinde 2 lira zamlanan benzine, bu kez 1 TL indirim geldi

Bu hafta iki kere zam gelen benzine bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi.

24 Lirayı geçen benzine bu gece 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor

Benzine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 2 kuruş indirim bekleniyor.

Altın tekrardan yükselişe geçti! Yeni rekor kıracak mı?

Güne yükselişle başlayan gram altın 948,2 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.563 liradan alıcı buluyor. Cumhuriyet altını ise 6.273 liradan satışta.

İslam Memiş'ten korkutan uyarı: Temmuzda gram altın 1000 lira olacak, gıda kıtlığı başlayacak, kışlık erzak depolayın

BM, ABD ve Avrupa Merkez bankası başkanlarından arka arkaya gıda krizi ve kıtlık uyarıları geliyor. Sonbahardan itibaren dünyayı büyük bir beslenme krizi bekliyor.

Murat Kurum duyurdu: 81 ilde sosyal konut projesi hayata geçecek

Son dönemde evlerde yaşanan fiyat ve kira artışlarına değinen Murat Kurum, vatandaşların uygun şartlarda konut alabilmeleri için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

CHP Milletvekilinden İddia: Elektriğe yüzde 100 zam geliyor

CHP’li Özgür Karabat, artan maliyetlere AKP’nin ‘mecbur bir şekilde’ yüzde 100 zam yapacağını öne sürdü. Karabat, enerji üretiminin yüzde 85’ini sağlayan özel sektörün mesken elektriğini sübvanse etme şansının kalmadığını belirterek, “Bunların en az yüzde 70 oranında döviz borçlusu olduğundan zam kaçınılmaz” dedi.

"Her dört gençten biri ne okuyor ne çalışıyor!"

DİSK-AR, 19 Mayıs'a özel “Genç İşsizliği Bülteni” yayınladı. Buna göre Türkiye’de 2,3 milyon genç işsiz var. Her dört gençten biri ne eğitimde ne istihdamda yer alıyor. Araştırmaya göre yükseköğrenim mezunu gençlerin giriş ücretleri ise asgari ücret civarında kalıyor.

Altının gram fiyatı arttı

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 931,3 lira seviyesinde işlem görüyor. İşte çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatı...

Benzinde Yeni Bir Rekor Kırılacak! Zam Yolda

Enflasyon, döviz kuru ve savaşın etkisiyle artmaya devam eden akaryakıt fiyatları, bugün yeni bir benzin zammına daha ev sahipliği yapabilir. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre benzinin litre fiyatı, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,03 TL artacak.

Dolar son 6 ayın zirvesini gördü

Fed Başkanı Powell'ın "enflasyon düşene kadar faiz artırımına devam" açıklaması sonrası dolardaki yükseliş hızlandı. 15,94 seviyesinin üzerine çıkan kur, son 6 ayın zirvesini gördü.

Gram altın yeni rekora mı gidiyor?

Altın fiyatları yeni güne yatay seyirle başlamasının ardından yükselişe geçti.

Benzin Motorin LPG Derken Bir Zam Da Trafik Sigortasına Geldi!

Daha önce gündeme getirildiği şekliyle trafik sigortası yönetmeliği zamlanarak değişti. Yeni yönetmelik ve zamlı fiyatlar hazirandan itibaren uygulanacak.

Son Dakika: Tüpe zam geldi

Çay, kahve, yumurta derken 12 kilogramlık mutfak tüpüne de bugün 10 lira zam geldi. Tüpün fiyatı 311 lira oldu.

Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Kapanışı 15,63 liradan yapan dolar, güne yükselişle başladı. Dolar 15,85 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda euro 16,64 liradan, İngiliz sterlini 19,74 liradan satışta.

Benzin ve LPG'ye 17 Mayıs 2022 gecesi büyük zam geliyor!

AKARYAKIT fiyatlarına zamların ardı arkası kesilmiyor. 17 Kasım 2022 (bu gece yarısı) itibariyle benzin ve LPG'ye yine büyük zam var. Özellikle benzine gelen zam kontak kapattıracakt.

Bu Gidişle Çay Bile İçemeyeceğiz! Çaya Büyük Zam Geldi...

ÇAYKUR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatına yüzde 73 zammı açıklamasının ardından kuru çay fiyatına yüzde 43 zam yaptığını duyurdu.

Yeni Ev Yapacaklara Bir Kötü Haber de Çin'den Geldi!

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları arz endişeleri ve COVID-19 kısıtlamalarının gevşetilmesiyle yükseldi.

Toplam 2889 haber.