Ekonomi

Ekonomi Haberleri

"Her dört gençten biri ne okuyor ne çalışıyor!"

DİSK-AR, 19 Mayıs'a özel “Genç İşsizliği Bülteni” yayınladı. Buna göre Türkiye’de 2,3 milyon genç işsiz var. Her dört gençten biri ne eğitimde ne istihdamda yer alıyor. Araştırmaya göre yükseköğrenim mezunu gençlerin giriş ücretleri ise asgari ücret civarında kalıyor.

Altının gram fiyatı arttı

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 931,3 lira seviyesinde işlem görüyor. İşte çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatı...

Benzinde Yeni Bir Rekor Kırılacak! Zam Yolda

Enflasyon, döviz kuru ve savaşın etkisiyle artmaya devam eden akaryakıt fiyatları, bugün yeni bir benzin zammına daha ev sahipliği yapabilir. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre benzinin litre fiyatı, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,03 TL artacak.

Dolar son 6 ayın zirvesini gördü

Fed Başkanı Powell'ın "enflasyon düşene kadar faiz artırımına devam" açıklaması sonrası dolardaki yükseliş hızlandı. 15,94 seviyesinin üzerine çıkan kur, son 6 ayın zirvesini gördü.

Gram altın yeni rekora mı gidiyor?

Altın fiyatları yeni güne yatay seyirle başlamasının ardından yükselişe geçti.

Benzin Motorin LPG Derken Bir Zam Da Trafik Sigortasına Geldi!

Daha önce gündeme getirildiği şekliyle trafik sigortası yönetmeliği zamlanarak değişti. Yeni yönetmelik ve zamlı fiyatlar hazirandan itibaren uygulanacak.

Son Dakika: Tüpe zam geldi

Çay, kahve, yumurta derken 12 kilogramlık mutfak tüpüne de bugün 10 lira zam geldi. Tüpün fiyatı 311 lira oldu.

Dolar ve Euro ne kadar oldu?

Kapanışı 15,63 liradan yapan dolar, güne yükselişle başladı. Dolar 15,85 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda euro 16,64 liradan, İngiliz sterlini 19,74 liradan satışta.

Benzin ve LPG'ye 17 Mayıs 2022 gecesi büyük zam geliyor!

AKARYAKIT fiyatlarına zamların ardı arkası kesilmiyor. 17 Kasım 2022 (bu gece yarısı) itibariyle benzin ve LPG'ye yine büyük zam var. Özellikle benzine gelen zam kontak kapattıracakt.

Bu Gidişle Çay Bile İçemeyeceğiz! Çaya Büyük Zam Geldi...

ÇAYKUR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatına yüzde 73 zammı açıklamasının ardından kuru çay fiyatına yüzde 43 zam yaptığını duyurdu.

Yeni Ev Yapacaklara Bir Kötü Haber de Çin'den Geldi!

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları arz endişeleri ve COVID-19 kısıtlamalarının gevşetilmesiyle yükseldi.

Dolar/TL 16 Lira mı olacak?

Türk Lirasında değer kaybı sürerken dolar/TL 15,50 seviyesini aştı; euro/TL ise 16,25'in üzerini test etti.

Benzin ve LPG'ye Zam Geliyor

Benzine ve LPG'ye zam geliyor. Pazartesi gününden itibaren benzinin litresine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye ise 40 kuruş zam bekleniyor. Zamlarla beraber benzinin litresi 23 lira sınırına dayanacak, LPG ise 11 liranın üzerine çıkacak.

En ucuz sigaranın fiyatı dudak uçuklatacak

Zam yağmurunun sürdüğü sigara fiyatlarına ilişkin, bu kez 'ÜFE etkisi' değerlendirmesi geldi. 4 ayda yüzde 39 gelen ÜFE 2 ay daha aynı hızla yükselirse yüzde 60 olabilecek. Buna göre; en düşük sigara fiyatı 36.5 lira olacak. Yani hiçbir sigara 36.5 liranın altında satılamayacak.

Benzin ve motorine gece yarısı gizli zam iddiası

Benzin ve motorine dün gece yarısından itibaren gizli zam yapıldığı belirtiliyor. Benzin fiyatına 4 kuruş, motorin fiyatına ise 3 kuruş zam yapıldığı iddia edilirken, pompa fiyatına yansımadığı, dağıtıcı şirketin kârı için devreye alındığı kaydediliyor.

Kripto para piyasasında deprem!

Bitcoin, bu sabah 28 Aralık 2020'den bu yana ilk kez 24 bin 500 dolar seviyesine kadar gerileyerek son 16 ayın en düşük seviyesini gördü.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 912,9 lira seviyesinde işlem görüyor.

Bu faizler neden 'nas'a takılmıyor: Süt alamayana 'konut al' diyorlar

Beştaş, "Evine bir kilo et, bir litre süt götüremeyen ve açlık sınırının altında olan 30 milyon insana 'gelin faizle konut alın' demek, iktidarın gerçekle bağının ne kadar koptuğunu resmediyor" dedi.

Dolar 15,30 TL'yi aştı

Döviz kurları hafta başından bu yana yükselişini sürdürüyor.

Toplam 2919 haber.