Teknoloji

Teknoloji Haberleri

Mercedes, otonom araç kazalarında tüm sorumluluğu alacak

Mercedes, otonom sürüş sistemine sahip otomobillerinin karıştığı kazalarda tüm yasal sorumluluğu üstlenmeyi kabul etti.

Apple hizmetlerinde saatler süren kesinti yaşandı

Pazartesi günü Apple servislerinin bir kısmına müşteriler ulaşamadı. Bir süre sonra Apple'ın destek sayfasında, hizmetlerde kesinti yaşandığını doğrulayan bir açıklama yayımlandı.

Dünyanın en çok satan telefonları belli oldu

2021'de dünyanın en çok satan akıllı telefonu, bütçe dostu Samsung Galaxy A12 modeli oldu. İşte geçen yıl en çok satan modeller...

Instagram'a ebeveyn denetimleri geliyor

Meta, Instagram'da ebeveyn denetimi araçlarını kullanıma sunuyor.

Citroen Ami'nin Şok Eden Türkiye Fiyatı Belli Oldu: Türkiye'nin En Ucuz Arabası Ama...

Citroen'in Türkiye pazarında da satışa sunacağı kompakt elektrikli aracı Citroen Ami'nin fiyatı nihayet belli oldu. Uygun fiyatlı olması beklenen otomobilin Türkiye fiyatı ne yazık ki görenleri epey şaşırttı. Ami, şaşırtıcı seviyede yüksek fiyatına rağmen yine de Türkiye'nin en ucuz otomobili unvanını aldı.

Dünyanın ilk sanal vatandaşı Maltalı!

Metaverse teknolojisi fiziksel ve dijital dünyayı buluşturmaya devam ediyor. Yetişkinlerin t’ü gelecek dönemde metaverse’e katılmayı düşünürken, dünyanın ilk sanal vatandaşı ise Maltalı Marija oldu. Turizm ve Tüketicinin Korunması Bakanlığı’nın “Dijital Turizm Yol Haritası: 2030” konferansında katılımcılarla buluşan Marija, ilk sanal vatandaşlık uygulamasıyla duyuruldu.

Dünyayı Kasıp Kavuran Kelime Oyunun da Bile Son Sıralardayız

Son zamanların en popüler oyunlarından olan internet tabanlı kelime bulma oyunu Wordle'da en başarılı ülkeler açıklandı. Yapılan araştırmada İsveç'in en başarılı, Mısır'ın en başarısız olduğu görülürken Türkiye'nin ise son sıralarda yer alması göze çarptı.

Türkiye ilk helikopter ihracatını gerçekleştirdi

Türkiye ilk helikopter ihracatını gerçekleştirdi. Filipinle'e ihraç edilen 6 Atak helikopterden ilk 2'si, Filipinler'e teslim edildi.

Apple, Türkiye’de birçok ürününe zam yaptı

Apple, dün akşam akşam düzenlediği etkinlik sonrasında birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Apple Store güncellemesi Türkiye kullanıcılarına yaramadı.

Uyarı geldi: Samsung kullananlar dikkat!

Dünyada milyonları aşkın kullanıcısı olan Samsung, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Kullanıcılara uyarı geldi.

Android telefonlarda banka bilgilerini çalan yazılım: Xenomorph

Google Play Store'da Android kullanıcılarını tehdit eden Xenomorph isimli kötü amaçlı yazılım tespit edildi.

Çocukluğumuzun Çizgi Filmi "Beyblade" Sinema Filmi Oluyor

Ünlü manga ve anime serisi Beyblade, Paramount Pictures ve Jerry Bruckheimer ortaklığında beyazperdeye uyarlanacak.

Xiaomi telefon sahiplerine piyango vurdu!

Türkiye pazarında kendisine büyük yer edinen ve başarılı bir satış performansına ulaşan Xiaomi telefon sahiplerine güzel bir haber geldi. Xiaomi telefon kullanıcıları artık reklam izlemek zorunda kalmayacak. Yapılan yeni duyuruyla birlikte YouTube ile anlaşma yapıldı ve bazı Xiaomi telefon sahipleri YouTube Premium alacak! İşte o şanslı modeller.

Yerli ve Milli Akıllı Taş üretildi! İşte özellikleri

Teknopark firması Mamtaş, sınır bölgelerinde güvenliği tesis edecek ürün geliştirdi. Doğal taş görünümüne sahip ‘akıllı taş’, içindeki 150 gramlık sensör paketi ile 10 yıla kadar görev yapabiliyor.

Yeni Bir GSM Operatörü Geliyor!

NETGSM'in Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal, Türkiye'de dördüncü operatör olarak mart ayı itibarıyla abone almaya başlayacaklarını belirterek, "Diğer mobil operatörlere göre biz, katma değerli hizmetlere vereceğimiz yakın destekle fark yaratacağız." dedi.

İstenmeyen çağrıları ve SMS'leri üç adımda şikayet edin

Reklam içerikli istenmeyen çağrı ve mesajları nasıl şikayet edebileceğinizi detaylarıyla anlattık.

Yeni DS 9 Sedan Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Fransız lüksünün büyük sedan formuyla buluştuğu DS 9, Türkiye yollarına çıkıyor. DS STORE’larda görücüye çıkan DS 9'un fiyat listesi ve özellikleri haberimizde:

WhatsApp kullanıcıları dikkat: Bu yaygın hatalara düşmeyin!

WhatsApp, günümüzde en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarının başında geliyor. Meta (eski adıyla Facebook) çatısı altında hizmet veren platform, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaygın bir biçimde kullanılmakta. Yediden yetmişe hemen herkesin günde en az bir defa girdiği uygulama; temel fonksiyonu olan mesaj hizmetinin yanı sıra sesli ve görüntülü arama gibi daha pek çok özelliği bir araya getiriyor.

Xiaomi kullanıcılarına müjde: Bazı modeller ücretsiz YouTube Premium alacak!

Xiaomi, YouTube ile yaptığı işbirliği sonucu bazı modellerinde ücretsiz olarak YouTube Premium olacağını açıkladı.

Toplam 621 haber.