'Çukur' dizisi geri dönüyor! İşte yeni adresi

Türkiye'de gelmiş geçmiş en başarılı dizilerden biri olarak gösterilen Çukur geri dönüyor. Peki efsane dizinin yeni adresi neresi? İşte detaylar.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

İlk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan Çukur, kısa sürede milyonların sevgisini kazanmayı başarmıştı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi 2021’de 131. Bölümü ile final yapmıştı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler gibi isimlerin boy gösterdiği dizi final bölümüyle sevenlerini üzmüştü.

Dizinin final yapmasının ardındaki nedenin ise maddi sıkıntılar olduğu iddia edilmişti. Çünkü Çukur reytinglerde üst sıralardaki yerini hiçbir zaman kaybetmedi.

Şimdilerde ise Çukur’un tekrardan ekranlara döneceği konuşuluyor. Malum, son dönemde yüksek reytingli dizilerin tekrardan seyirciyle buluşmasına artık alıştık.

Elbette bu konuda asıl merak edilen unsur, Çukur’un orijinal kadrosu ile geri dönüp dönemeyeceği. İddialara göre yapımcı ekip, orijinal kadrodaki pek çok isimle anlaşmış durumda.

Dahası kadroya pek çok yıldız ismin de ekleneceği iddialar arasında. Zaten mantıklı olarak düşünürsek, Çukur’un yeni sezonunda sağlam bir düşmanın olması son derece makul olacaktır.

Şimdi gelelim asıl sorumuza. Çukur’un yeni sezon bölümleri hangi kanalda yayınlanacak? İddialara göre Çukur’un yeni sezonu TV’de değil dijital medyada yayınlanacak.

Şu sıralar Türkiye’de bomba gibi bir girişe imza atan Disney+’ın Çukur’un yeni bölümlerini yayınlayacağı iddia ediliyor. Elbette bu şimdilik sadece bir iddia. Resmi bir açıklama gelmiş değil.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN