Spor

Spor Haberleri

Ali Koç: Bu hakem hatası değil! Memleket meselesi, seçim var

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Aziz Yıldırım 'Ne şikesi, memleket meselesi' dedi. Bu hakem hatası değil, memleket meselesi. Belki bahis işi var. Seçim var, belki ülkeyi karıştırmak istiyorlar. Bu hata değil" dedi.

Kanarya'dan erken transfer! İşte ödenecek rakam...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Ligde şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, ara transfer dönemi için de çalışmalarını hızlandırdı. Kanarya, geçtiğimiz günlerde gündemine aldığı oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı. İşte oyuncu için ödenecek rakam ve tüm detaylar...

Nihat Kahveci'den Ferdi Kadıoğlu'na şaşırtan lakap

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na övgüler yağdırdı. Kahveci, "Ben artık Roberto Kadıoğlu diyeceğim" yakıştırmasında bulundu.

2022'nin yıldız sporcuları açıklandı! Listede yok yok

2022 yılını geride bırakırken farklı dallarda mücadele eden bazı sporcular büyük çıkışlara imza attı. İşte o sporculardan bazıları..

Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun kura çekimi gerçekleşti ve eşleşmeler belli oldu.

Nusret Olayı Ciddiye Bindi! FIFA Soruşturma Başlattı

Dünya Kupası'ndaki Arjantin-Fransa finalinden sonra Nusret Gökçe'nin yer aldığı kutlama FIFA'yı harekete geçirdi. Nusret, Dünya Kupası'nı kaldırarak kuralları çiğnedi. FIFA komitesi, yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlattı.

Galatasaray bir gecede 51 milyon euro kazandı!

Galatasaray’ın Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesi satış lansmanı Nef Stadyumu’nda gerçekleşti. Lansmana Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve çok sayıda davetliler katıldı. 134 özel dairenin satışı, Dursun Özbek, Faruk Akbal ve Erden Timur’un gongu çalmasıyla başladı. Kısa sürede dairelerin satışının büyük bölümü gerçekleşirken, kalan son 4 daireyi de Başkan Dursun Özbek aldı.

İkinci devre başlayacak! Süper Lig'de sistem değişiyor

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'de gidilecek olan sistem değişikliğini açıkladı.

Flaş Cristiano Ronaldo iddiası! 'Galatasaray ihtimalini reddetmedi'

Manchester United'dan ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun hangi takıma imza atacağı belirsizliğini koruyor. Birçok takımdan teklif alan yıldız oyuncuya Galatasaray da talip olmuştu. Sarı kırmızılıların Ronaldo transferine dair flaş bir haber geldi.

Fenerbahçe sekiz eksikle Antalya'da

Fenerbahçe, Süper Lig'e verilen arada kamp yapmak için gittiği Antalya'ya sakatlıkları devam eden sekiz futbolcunu götürmedi.

Al-Nassr, Cristiano Ronaldo'yu servet harcayarak kadrosuna kattı

Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladığı belirtildi. İspanyol basının iddiasına göre, yıldız oyuncu Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'ın 500 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. Gündem yaratan haber sonrası Ronaldo ile sansasyonel bir röportaja imza atan gazeteci Piers Morgan haberi yalanladı.

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü hatırlatan spiker kovuldu mu? İşte TRT'nin kararı...

Kanada-Fas maçında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Hakan Şükür'ün attığı en erken golü hatırlatan Alper Bakırcıgil, devre arasında yayından alınmıştı. Bakırcıgil'in görevine devam ettiği, ancak TRT tarafından uyarı aldığı belirtildi.

TRT, Hakan Şükür’ün adını anan spikeri devre arasında değiştirdi

TRT, Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’na damga vurmaya devam ediyor. Kanada – Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas’ın 4. dakikada kaydettiği golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün FETÖ firarisi Hakan Şükür’e ait olduğunu hatırlatınca devre arasında yayından alındı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi fiziğiyle büyüledi! Yaşını duyan herkes "İmkansız" diyor

Altyapı hamlelerine devam eden Fenerbahçe, son olarak Kırgızistanlı futbolcu Nurkhan Samatbekov'u renklerine bağladı. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi henüz 13 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada büyük ilgi gören futbolcu için "Bu yaşta bu fizik imkansız." şeklinde yorumlar yapıldı.

Türk futbolunda devrim gibi karar! Dünya Kupası'ndan sonra göreve başlıyorlar

Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası'nın ardından yabancı VAR hakemlerinin görev yapmaya başlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'dan heyecanlandıran paylaşım: Yuvama dönüyorum

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, yaptığı paylaşımla heyecanlandırdı. Kısa süre önce Brezilya ekibi Avai'nin başına geçen Alex'in, Türk bayrağı koyarak yaptığı paylaşımında, "Yuvama dönüyorum." ifadelerini kullanması soru işareti yarattı.

Siirt Belediyespor 2. Ligde  Lideri Mağlup Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Siirt Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu ligin lideri Hakkari Gençlikspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

Ayrıldığına Pişman Olan Balotelli, Sancak'a Mesaj Attı!

Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de adeta fırtınalar estiren Mario Balotelli, yeni sezonun başında takımdan ayrılmak için büyük çaba sarf etmiş ve İsviçre ekiplerinden Sion'un yolunu tutmuştu. İtalya golcü verdiği karardan bin pişman olurken Adana Demirspor'a geri dönmek için Siirtli İş İnsanı Murat Sancak'a mesaj yolladığı belirtildi.

Siirtspor'a Seyircisiz Maç ve Para Cezası!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Siirt İl Özel İdarespor'a, geçtiğimiz Salı günü evinde oynanan mücadelede kötü tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve para cezası verildiğini açıkladı.

Toplam 1310 haber.