Fenerbahçe'de 10 numaralı formanın sahibi belli oldu

Fenerbahçe Kulübü, 17 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler'in yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceğini açıkladı. Arda Güler'e yeni formasını, Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Jorge Jesus takdim etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, sarı lacivertli kulübün yeni ’10 numara’sı oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, 17 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda 10 numaralı formayı giyeceği duyuruldu.

Türk futbolu ve Fenerbahçe’nin gelecekteki en büyük yeteneklerinden biri olması beklenen Arda Güler'e 10 numaralı forması, Başkan Ali Koç ile Teknik Direktör Jorge Jesus tarafından takdim edildi.

Genç oyuncuya başarılar dileyen Başkan Ali Koç, kariyerinde hep daha çok çalışması gerektiğini söylerken, Teknik Direktör Jorge Jesus da Arda Güler’i tebrik etti.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Genç yaşında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Arda Güler'e, Fenerbahçe tarihine geçen 10 numaralı oyucular arasına adını yazdıracağına gönülden inandığımız zaferlerle dolu serüveninde başarılar dileriz” denildi.

Fenerbahçe'de 10 numaralı formanın sahibi belli oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN