Spor

Spor Haberleri

Icardi'nin sözleşmesindeki F.Bahçe maddesi ortaya çıktı

Galatasaray'da sözleşmesi 31 Mayıs'ta biten Mauro Icardi'nin, sözleşmesinde özel bir madde olduğu ve ligin haziran ayına sarkması halinde de Fenerbahçe maçında forma giyebileceği ortaya çıktı.

Kayserispor maçında Fenerbahçe taraftarının istenmeme nedeni ortaya çıktı! Kuvvetli istihbarat aldık

Kayserispor maçı için getirilen deplasman yasağına itiraz eden Fenerbahçe'nin talebi, Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun savunmasının alınmasından sonra reddedildi. Savunmada, "Söz konusu müsabakada iki takım taraftarının karşı karşıya gelmesi halinde istenmeyen olayların meydana gelebileceği, kavga ve kaos ortamının oluşabileceği ve olası olumsuz durumların ülke geneline yayılabileceği yönünde kuvvetli istihbarat bilgilerinin olduğu" ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarına tekrar yasak geldi

Kayserispor-Fenerbahçe maçına, sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağına dair açılan davada yürütmeyi durdurma kararı verilmişti. Yapılan idari itirazın ardından mahkeme, Fenerbahçe'nin talebini reddetti ve deplasman yasağının devamına karar verdi.

Lionel Messi, takım arkadaşlarına ve personeline altın kaplama iPhone 14 Pro hediye etti

Son Dünya Kupası'nın kazananı Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'den takım arkadaşlarına altın kaplama iPhone hediyesi geldi.

Maçlar bitmek bilmeyecek! FIFA'dan devrim niteliğinde kayıp zaman kararı

Futbol maçlarında zamandan çalınmasının önüne geçmek isteyen FIFA, gol sevinçleri sırasında harcanan zamanın maç sonuna eklenmesi yönünde karar almaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Balotelli, Türkiye'ye dönüyor! Hem de bu kez Süper Lig devinin formasını giyecek

Adana Demirspor'dan sezon başında Sion'a transfer olan Mario Balotelli için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. İsviçre'den ayrılmak isteyen futbolcuyu sarı-kırmızılıların, Bafetimbi Gomis'in yerine transfer edebileceği konuşuluyor.

Spor Toto Süper Lig maçları iki hafta şifresiz olarak yayınlanacak

Futbol camiasının depremzedeler için düzenlediği “Omuz Omuza Türkiye” yardım kampanyasına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, telefonla bağladı. Kasapoğlu, Süper Lig’de gelecek iki haftanın şifresiz olarak yayınlanacağı açıkladı.

Tebligatlar gitmeye başladı... ''Hükümet istifa'' tezahüratı yapan taraftarlara ceza

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hasan, Fenerbahçe stadında "Hükümet istifa" tezahüratı yapan taraftarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında "Spor müsabakalarını seyirden men" tebligatları gittiğini duyurdu. Ünlü gazeteci Ahmet Ercanlar da yaklaşık 30 kişiye tedbir kararı gittiğini ifade etti.

Futbol dünyası depremzedeler için Omuz Omuza veriyor! Ortak canlı yayına dünyaca ünlü isimler katılacak

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrası futbol camiası, depremzedeler için uzun soluklu bir yardım kampanyasının startını bu akşam veriyor. Acun Ilıcalı'nın sunacağı ve spor kanallarının saat 20.00'de ortak canlı yayınıyla başlayacak "Omuz Omuza" kampanyasına, dünya futbolunun önde gelen isimleri de katkı sağlayacak.

Süper Lig’den yedi kulüp disipline sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig’den yedi kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

'Hükümet istifa' sloganlarının ardından: Fenerbahçe taraftarı Kayserispor deplasmanına alınmayacak

Fenerbahçe taraftarının Konyaspor karşılaşmasında attığı 'hükümet istifa' sloganının ardından Fenerbahçe taraftarına deplasman yasağı geldi. Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre, 4 Mart 2023'te oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada ise söz konusu kararın kabul edilmesinin hiçbir şekilde söz konusu olmadığı ifade edilerek, "Tüm ilgili ve sorumluları bu kararı gözden geçirmeye ve bu yanlıştan dönmeye davet ediyoruz" denildi.

2022 FIFA Yılın En İyi Oyuncusu Belli Oldu!

2022 FIFA En İyiler ödül töreninde Lionel Messi, Yılın En İyi Oyuncusu seçildi. FIFA Yılın 11'inde ise Courtois, Hakimi, Van Dijk, Cancelo, Casemiro, Modric, De Bruyne, Messi, Haaland, Benzema ve Mbappe yer aldı.

Alanyaspor Ersun Yanal’ı resmen açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor’da Francesco Farioli’nin istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Ersun Yanal getirildi. İmza törenine Francesco Farioli ve Ersun Yanal birlikte katıldı.

Bomba iddia! Arda Turan, vergi kaçırmakla suçlanıyor

Türk futbolunun efsane ismi Arda Turan, İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanıyor. Savcılık, Atletico Madrid ve Barcelona formalarını giyen Arda Turan hakkında iki suçtan dava açılmasını talep etti.

''Hükümet istifa'' tezahüratları için Sadettin Saran'dan çok konuşulacak video

Fenerbahçe'de başkanlığın en güçlü adaylarından ünlü iş insanı Sadettin Saran, "Hükümet istifa" tezahüratlarının ardından yaşananlarla ilgili video paylaştı. Saran, "Anayasal protesto hakkını kullananlara 'devlet düşmanı' denilemez. 15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreçte demokrasiye sahip çıkanlar da yine tribünler olmuştur" dedi.

Tribünden yükselen Hükümet istifa sesleri tansiyonu yükseltti! Bir açıklama da Siirt İl Özel İdare Spor'dan geldi

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları sırasında tribünlerden yükselen "Hükümet istifa" sloganlarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kulüplere maçların seyircisiz oynanması çağrısı yapmıştı. Kayserispor, Konyaspor, Alanyaspor ve Adana Demirspor gibi kulüplerin ardından bir yazılı açıklama da Siirt Özel İl İdare Spor'dan geldi. Açıklamada, " tribünlerde yapılmaya çalışılan kirli siyaset ve zilletin farkında olduğumuzu ve sonuna kadar kınadığımızı kamuoyuna saygıyla sunarız." ifadesi yer aldı.

Şenol Güneş'ten Bahçeli'nin Maçlar seyircisiz oynanmalı çağrısına yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin stadyumlarda yükselen "Hükümet istifa" sloganlarına tepki göstererek yaptığı "Maçlar seyircisiz oynanmalı" çağrısıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Maç sonu muhabirin yönelttiği soruya yanıt veren Güneş, "Her fikrimizde suçlama, aşağılama ve yok etmekten sıyrılmak lazım. Sevgi, saygı ve güven kaybı olduğu zaman bu doğru değildir. Korkuyla beraber şiddet gelir" ifadesini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi belli oldu. Fenerbahçe, İspanya'nın Sevilla takımıyla eşleşti.

Toplam 1319 haber.