Spor

Spor Haberleri

Ali Palabıyık Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı VAR kayıtları paylaşılacak mı? Selahattin Baki'den açıklamalar...

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Adana Demirspor maçının ardından, maçın hakemi Ali Payabıyık'ı çok sert eleştirerek, ”Ali Palabıyık çok net söylüyorum, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir” dedi. Baki, maçın VAR kayıtlarının yayınlanmasını isteyerek "Sayın Büyükekşi’ye soruyorum, bu maçın şifresini çözmeyi düşünüyor mu? Ne gibi bir açıklama yapmayı düşünüyor" şeklinde konuştu.

Hakem Ali Palabıyık'ın Verdiği Kararlarla Damga Vurdu Adana Demirspor-Fenerbahçe Maçına Gelen Tepkiler

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Adana Demirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Hakem Ali Palabıyık verdiği kararlarla Fenerbahçileri çıldırttı ve büyük tepkilere sebep oldu. Ayrıntılar

Siirtspor'un Eski Futbolcusu Ersen Martin'in Son Hali Yürekleri Parçaladı

Bir döneme Siirtspor formasını giyen ve futbol dünyasına damgasını vuran milli futbolcu Ersen Martin, Mayıs 2022'de kalp krizi geçirmişti. Aort damarı da yırtılan futbolcudan sevindiren haber geldi.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kural hatası! Ahmet Çakar'dan bomba iddia

Kasımpaşa karşısında Valencia'nın kullandığı penaltı vuruşu direğe çarptı ancak hakem Volkan Bayarslan, kalecinin çizgiyi terk ettiğini belirterek penaltıyı tekrarlattı. İkinci kez topun başına geçen Valencia bu kez golü attı. Eski hakem Ahmet Çakar pozisyonda kural hatası olduğunu belirtirken, "Çizgiden yarım metre ileride olan kaleci topu kurtarsaydı penaltı tekrarı normaldi. Direkten dönen ya da auta giden topta kalecin abartılı terki gerekir." ifadelerini kullandı.

Giresunspor: 0 - Galatasaray: 4! Seriyi 10'a çıkardı!

Süper Lig'in 21. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk edecek

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

İmparator Fatih Terim'e büyük onur! Bir ilki gerçekleştirdi

İmparator lakaplı Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu listesi için The Guardian tarafından jüri olarak seçilen ilk Türk teknik direktör oldu.

Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final kuraları çekildi

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Dünyanın 'en değerli takımları' belli oldu

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri en yüksek 20 takım belli oldu. Türkiye'den de 4 kulüp en değerli 100 takım arasında yer aldı.

Ali Koç'u çıldırttı! Altay Bayındır'ın sözleşme görüşmesinde yaptığı hareket bardağı taşırdı

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ile yapılan sözleşme görüşmeleri tıkandı. Altay'ın, menajer olmayan bir arkadaşını görüşmeye göndermesi Başkan Ali Koç'un tepkisini çekti.

Süper Lig'de ilk yarının altın 11'i

Süper Lig'in ilk yarısında performansıyla göz dolduran isimleri sizler için seçtik.

Alanyaspor - Galatasaray (1-2 Maç Sonucu) Mertens klasını konuşturdu, Galatasaray Kupa'da turladı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, Victor Nelsson ve Dries Mertens'in golleriyle 1-2 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. İlk golde asist yapan Belçikalı yıldız Dries Mertens attığı nefis golle klasını konuşturdu. Süper Lig'de 8 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Kupa'da da doludizgin...

Okan Buruk'un prensinden taraftarı kahreden haber

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'ndan sarı-kırmızılı taraftarları üzecek haber geldi. Takımın en iyileri arasında gösterilen ve şampiyonluk yarışında Okan Buruk'un vazgeçilmez oyuncularından olan başarılı futbolcunun, iddialara göre Alman devi Dortmund'a transfer olacağı konuşuluyor. Diğer yandan yıldız futbolcunun da Alman devine transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

Jorge Jesus: Galatasaray Düşecek, Biz Şampiyon Olacağız

Galatasaray yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, Gaziantep'ten galibiyetle dönüp kara bulutları dağıttı. Teknik direktör Jorge Jesus, "Sonuna kadar mücadele edip zirvede bitireceğiz" dedi.

Rıdvan Dilmen'den Valencia'nın gol attıktan sonra yaptığı hareketle ilgili olay iddia

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia, Gaziantep FK karşısında attığı gol sonrası sevinmedi. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen o anlara ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Enner Valencia, Katar'dan sağlam döndü nedense oynatılmadı. Golden sonraki hareketlerinin hocaya kapris olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK - Fenerbahçe (1-2 Maç Sonucu) Enner Valencia takımını ipten aldı

Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK'yı Enner Valencia'nın golleriyle mağlup edip, zirve takibini sürdürdü. Sezonun flaş ismi Enner Valencia, 3 puanı getiren golü 90+1'de atarak adeta takımını ipten aldı. Fenerbahçe'de yeni transfer Samet Akaydın ilk 11'de başladı. Gaziantep FK'nın galibiyet hasreti 8 maça çıktı.

Siirtspor Play-off Hesapları Yaparken Aldığı Yenilgiyle Düşme Tehlikesine Girdi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdaresispor, evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Çankaya FK'ye 2-1 mağlup oldu. 

Murat Sancak'tan Başakşehir mağlubiyeti sonrası olay sözler: Şampiyon belirlenmiş, transfer yapmaya gerek yok

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 2-1 mağlup oldukları Başakşehir maçının ardından çok sert açıklamalarda bulundu. Tüm kulüplere seslenen Sancak, "Şampiyon belirlenmiş. Kimin 2'nci, kimin 3'üncü olacağı belirlenmiş. Kimin ligden düşeceği de kendilerine göre bellidir. Transfer yapmaya gerek duymuyorum" dedi.

Borsada derbi rüzgarı! Galatasaray'a yatırım yapanlar yaşadı

Dev derbide Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray, borsada yatırımcısının yüzünü güldürdü. Sarı-kırmızılı kulübün hisseleri borsanın açılışında yüzde 10 değer kazanarak tavan oldu.

Toplam 1319 haber.