Hepsi birbirinden güçlü! Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nu 4 galibiyet 2 beraberlikle lider olarak tamamlayıp büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe, taraftarlarını mutlu etti. Sarı - lacivertliler, play-off turu oynamadan direkt olarak son 16'ya kaldı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu müsabakalarının oynanmasının ardından Fenerbahçe'nin rakibi belli olacak. Sarı - lacivertli futbolseverler, şimdiden takımlarının muhtemel rakiplerini merak etmeye başladı. İşte Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel olan rakipleri..

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Polonya'da oynanan müsabakada temsilcimiz Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Arda Güler ve 45+2. dakikada Willian Arao kaydetti.

FENERBAHÇE SON 16'DA

AA-20221027-29271495-29271491-FENERBAHCE_RENNES (Large)

Fenerbahçe, bu sonucun ardından B Grubu'nu liderlik koltuğunda tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükseldi.

RAKİPLER MERAK EDİLİYOR

732dc1df23f750790a724054d6c97ebd

Play-off turuna çıkmadan direkt olarak son 16'ya kalan Fenerbahçe'nin rakibinin hangi takım olacağı ise sarı - lacivertli futbolseverler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı...

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN GELENLER...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne gelen takımlar ile Avrupa Ligi'nde gruplarını ikinci sırada tamamlayan ekipler, play-off turunda karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kura çekimi 24 Şubat 2023 Cuma günü çekilecek.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

 

RENNES

RENNES

ROMA

ROMA

UNION BERLIN

UNION BERLIN

MANCHESTER UNITED

MANCHESTER UNITED

MIDTJYLLAND

MIDTJYLLAND

NANTES

NANTES

MONACO

MONACO

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN