Fatih Terim'den Galatasaray camiasını heyecanlandıran sözler

Galatasaray'ı çalıştıran ve sarı kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan teknik direktör Fatih Terim, açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Geçtiğimiz sezona Galatasaray ile başlayan ancak önceki başkan Burak Elmas ile yaşanan anlaşmazlık sonucunda görevinden ayrılan Fatih Terim, GQ dergisine yeni açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takım sonrasında birçok kulüple adı anılsa da herhangi bir ekibe imza atmayan tecrübeli teknik direktör, Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran ifadeler kullandı.

Terim'in sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Yaptığınız espriyi hemen anlayan, sizinle aynı dili konuşan, zamanında sizinle aynı şeye sevinip, üzülen insanlarla aynı masada olmak isterim.

Gömleğimin renginden, yakasının duruşuna kadar... Tesadüf diye düşünmeyin. Bir de beyaz gömlek giyersem, dikkat etmesi gerekenler olabilir. (Gülerek)

'YARI FİNALE ÇIKABİLİRDİK'

 

2011-12 sezonunda Galatasaray’a döndükten sonra, kulübümle birlikte ilk iki senede iki şampiyonluk yaşadım. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güzel bir serüvenimiz oldu, çeyrek final oynadık. Bazen düşünürüm, belki VAR olsa, o sezon yarı finale de çıkabilirdik. Kim bilir.

CAMİAYI HEYECANLANDIRAN SÖZLER: BAŞKANLIK SİNYALİ

"Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim... Sıralamada geleceğimiz yeni hikayenizin ilk cümlesi nedir?" sorusuna Terim,  “Herkesin kendi adına bir tahmini olabilir ama bekleyelim ve görelim...” yanıtını verdi.

Terim sözlerine şöyle devam etti:

'İNSANLAR DÖNÜŞMEKTEN KORKMAMALI'

Hiç değişmedim ben. Doğduğum andan itibaren beni ben yapan tüm bildiklerimle yaşantımı sürdürdüm. Ama dönüştüm, hem de çok. İnsanlar dönüşmekten hiç korkmamalı, hatta bunun üzerine gitmeli. Eskiden 'hayır, o isim şu camianın sembolü' dediğimiz kişilerin hızlı bir şekilde yer değiştirdiği bir futbol dünyasındayız. Artık gündemler çok hızlı değişirken hafızalar daha çabuk siliniyor. Ve bazı ceketler de birtakım insanlara büyük geliyor. Ben Galatasaraylılığı, en iyilerden öğrendim. O yüzden onların Galatasaray’a bakış açıları, kulübü sahiplenişleri bana örnek oldu. Sanırım onlar gibi hareket etmem de çok normal.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN