Spor

Spor Haberleri

Ülke puanı sıralamasında Türkiye için büyük şans: Şampiyonlar Ligi'ne elemesiz takım gönderebilir

Ülke puanı sıralamasında Türkiye'nin hemen üstünde bulunan Sırbistan ve Avusturya'dan temsilci kalmazken; Türkiye 3 takımla yoluna devam ediyor. Büyük fırsat yakalayan Türkiye seneyi ilk 10'da tamamlaması halinde 2 sezon sonra Şampiyonlar Ligi'ne elemesiz takım gönderebilecek.

PFDK'den Jorge Jesus'a men cezası!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a 1 maç men ve 26 bin TL para cezası verdi.

Siirtspor ile Batman Petrolspor Dostluk Maçı Oynayacak! Gelirler Depremzedeler İçin Kullanılacak

Siirt İl Özel İdaresi Spor ile Batman Petrol Spor arasında dostluk maçı oynanacak, karşılaşmanın gelirleri depremzedeler için kullanılacak.

Hatayspor’un futbolcusu Christian Atsu’nun cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hatay’daki Rönesans Rezidans’ın enkazında bulunan Atakaş Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Futbol camiası, Christian Atsu'nun ölümünün ardından başsağlığı mesajları yayımladı.

Uzun süre sahalara dönmesi beklenmeyen Muslera'dan herkesi şaşırtan talep: Denemek istiyorum

Trabzonspor maçında sakatlanan ve daha sonra stadı koltuk değnekleriyle terk eden Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Antalya kampında kendini denemek istiyor. 4-8 hafta sahalardan uzak kalması beklenen deneyimli eldivenin bu talebi şaşkınlık yaratırken, kampta yer alıp almamasına ilişkin son sözü sağlık heyeti söyleyecek.

TFF ertelenen maçların tarihlerini açıkladı

TFF, ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor, Giresunspor Kayserispor, Fenerbahçe-Konyaspor ve Ümraniyespor-Adana Demirspor maçlarının oynanacağı tarihleri açıkladı.

Depremde ağır yara alan Yeni Malatyaspor'a büyük şok

Kahramanmaraş merkezi yaşanan depremde ağır hasar alan illerden biri olan Malatya'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Şehrin takımlarından Yeni Malatyaspor'da forma giyen iki oyuncu, sözleşmesini feshederek kulüpten ayrıldı. Bu olayın ardından Yeni Malatyaspor kulübü açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Basel maçını şifresiz yayınlayacak! Tüm gelir depremzedelere gidecek

Acun Ilıcalı, normal şartlarda dijital platformdan yayınlanması planlanan Konferans Ligi'nde oynanacak Trabzonspor-Basel maçının TV8 ekranlarından şifresiz yayınlanacağını açıkladı. Ilıcalı reklam gelirlerinin depremzede vatandaşlar için kullanılacağını belirtti.

Milli futbolcu 'ölüm var' dedi futbolu bıraktı

Galatasaray altyapısından yetişen milli futbolcu Emre Çolak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 31 yaşında emekli olduğunu açıkladı.

Siirtspor'un eski futbolcusu depremde hayatını kaybetti!

Türkiye Futbol Federasyonu, Siirt İl Özel İdaresi Spor forması giyen Burhanettin Sever'in depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.

TFF, Türkiye'yi vuran depremlerin ardından olağanüstü toplanıyor! Beyaz Sezon ilan edilebilir

TFF, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan deprem nedeniyle ara verilen liglerle ilgili karar almak üzere bugün olağanüstü toplantı düzenleyecek. TFF, 3 seçeneğinin yer alacağı toplantı sonrası 2022-2023 sezonunu "Beyaz Sezon" olarak ilan edebilir.

Deprem sonrası tüm spor müsabakaları ertelendi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm spor müsabakalarının ertelendiğini duyurdu.

Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan enkaz altında kaldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın yaşanan depremde enkaz altında kaldığı bilgisi paylaşıldı.

Galatasaraylıların yüreği kan ağlıyor! Muslera koltuk değnekleriyle zor yürüyor

Trabzonspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan sedyeyle ayrılan Fernando Muslera'nın stattan ayrılırken çekilen fotoğrafı taraftarı üzdü. Koltuk değnekleri ile Nef Stadı'ndan ayrıldığı görülen Uruguaylı kalecinin son durumu yapılacak sağlık kontrollerinden sonra belli olacak.

Siirtspor Son Saniyelerde Yıkıldı!

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt Özel İdarespor, deplasmanda konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'a son saniyelerde yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Galatasaray transferde çok büyük oynuyor!

Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'da orta sahaya takviye araştırması yapılıyor. Başkan Dursun Özbek ve ekibi çalışmalar için gaza bastı. 2018 yılında Liverpool'a 60 milyon Euro bedelle transfer olan Naby Keita'yı gündemine alan sarı-kırmızılılar girişimlere başladı.

Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Oylama yapılmış

Adana Demirspor maçındaki hakem yönetimini eleştiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ligden çekilme kararını yönetim içinde oyladıklarını ve devam kararı aldıklarını söyledi.

Ali Koç'tan canlı yayında yaylım ateşi: Futbolda yolsuzluğun belgesi bu iki maçtır

Fenerbahçe, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Son dönemde Türk futbol gündemine oturan hakem kararlarıyla ilgili konuştu. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının görüntülerini izleten Koç, "Biz yalandan bir adalet istemiyoruz. Sivas ve Adana'da yaşananlardan sonra hakemlik müessesesinin bittiğinin en büyük kanıtıdır. Futbolda yolsuzluğun belgesi bu iki maçtır." dedi.

Türk futbolunda kriz tırmanıyor! Beşiktaş'tan gece yarısı olay paylaşımlar

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının ardından hakem Ali Palabıyık üzerinden yaşanan tartışma devam ediyor. Son olarak Beşiktaş, Galatasaray'ın "Düşman değiliz, rakibiz. Adaleti birlikte getireceğiz." başlıklı açıklamasına cevap verdi. Siyah-beyazlılar, "Haksızlığa zamanında karşı çıkmazsan sana lazım olduğunda da adalet isteyemezsin." ifadelerini kullanırken daha sonra yapılan başka bir paylaşımda, "Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı" sözlerine yer verildi.

Toplam 1319 haber.