Ayrıldığına Pişman Olan Balotelli, Sancak'a Mesaj Attı!

Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de adeta fırtınalar estiren Mario Balotelli, yeni sezonun başında takımdan ayrılmak için büyük çaba sarf etmiş ve İsviçre ekiplerinden Sion'un yolunu tutmuştu. İtalya golcü verdiği karardan bin pişman olurken Adana Demirspor'a geri dönmek için Siirtli İş İnsanı Murat Sancak'a mesaj yolladığı belirtildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Adana Demirspor'da küllerinden doğan Mario Balotelli, geçen sezon 19 gole imza atmıştı. İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen yıldız futbolcu, sezon başında Sion'a transfer oldu. Ancak Balotelli için işler burada hiç yolunda gitmedi.

SION'DAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Fanatik'in haberine göre, sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmak için her yolu deneyen Mario Balotelli, transfer olduğu Sion'da yıkımı yaşadı. İsviçre Ligi ekibi ile çıktığı 9 maçta 5 gol atmayı başaran İtalyan yıldız, saha dışında gece hayatıyla da gündeme geliyor. Balotelli'nin Sion'da oldukça mutsuz olduğu ve sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı ifade edildi.

MURAT SANCAK SICAK BAKMIYOR

Adana Demirspor'dan ayrılık kararı aldığı için oldukça pişman olan Balotelli'nin başkan Murat Sancak'a geri dönmek için mesaj yolladığı belirtiliyor. Hulk ve Suarez'i gündemine alan Sancak'ın ise Balotelli'nin geri dönüşüne sıcak bakmadığı aktarıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN