Nusret Olayı Ciddiye Bindi! FIFA Soruşturma Başlattı

Dünya Kupası'ndaki Arjantin-Fransa finalinden sonra Nusret Gökçe'nin yer aldığı kutlama FIFA'yı harekete geçirdi. Nusret, Dünya Kupası'nı kaldırarak kuralları çiğnedi. FIFA komitesi, yaşanan olaylar hakkında soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Dünyaca ünlü Türk şef Nusret Gökçe'nin, Arjantin Milli Takımı'nın Dünya Kupası sevincine ortak olması, Lionel Messi'nin başarısı kadar çok konuşuldu.

Nusret'in sahaya girip futbolcuları sıkıştırması ayrı bir tartışma konusu olurken, akreditasyon kartını nasıl aldığı sert suçlamalar doğurdu. FIFA Başkanı Infantino bu yüzden topun ağzında.

Nusret olayı ciddiye bindi! Kutlamada yaşananlar üzerine soruşturma başlatıldı

Sky Sports'taki habere göre; FIFA'nın komitesi, Nusret'in Dünya Kupası finali sonrası sahaya inip kupa kaldırmasıyla alakalı soruşturma başlattı.

Nusret olayı ciddiye bindi! Kutlamalarda yaşananlar için soruşturma başlatıldı

Nusret, kupaya dokunarak bile FIFA kurallarını çiğnemiş oldu. FIFA'nın Dünya Kupası kuralı, "Mevcut Dünya Kupası tasarımı 1974 yılına uzanıyor. Dünyanın en tanınmış spor sembollerinden biri ve paha biçilmez bir simge olarak, orijinal FIFA Dünya Kupası yalnızca galipler, eski galipler ve devlet başkanları tarafından dokunulup tutulabilir" şeklinde.

Nusret olayı ciddiye bindi! Kutlamada yaşananlar üzerine soruşturma başlatıldı

Sky Sports'taki haber ise şu şekilde: "FIFA, Salt Bae lakaplı şefin Dünya Kupası finalinden sonra sahaya nasıl girdiği ile ilgili soruşturma başlattı. Kendisinin FIFA ile bir ticari ilişkisi yok. Infantino tarafından da davet edilmedi. Girmesine izin verenler ceza alacak."

Nusret olayı ciddiye bindi! Kutlamalarda yaşananlar üzerine soruşturma başlatıldı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN