Spor

Spor Haberleri

Siirt Spor'a Para ve Seyircisiz Oynama Cezası!

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR-ARTVİN HOPASPOR maçında yaşananlardan dolayı PFDK Siirt İl Özel İdare Spor para ve seyircisiz oynama cezası verdi.

Böyle transfer görülmedi: Bir sezonluk transferine sınırsız kelle paça karşılığında imza attı! Gelecek sezon için hedefi ise beyti

İzmir'de amatör spor kulüplerinden Karabağlar Spor Kulübü, genç kaleci Kenan Gürsen Saat (23) ile bir sezonluk anlaşmasını sınırsız kelle paça çorba karşılığında yaptı. İlginç transfer Türkiye tarihinde bir ilk oldu.

Olaylı Bursaspor - Amedspor maçının faturası açıklandı! Ev sahibine tarihi ceza...

Son dakika haberleri: TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadelede eden ekiplerden Bursaspor, 23. hafta müsabakasında Amedspor'u konuk etmişti. Ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma öncesinde ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşanmıştı. Yüksek tansiyon maç içinde de devam etmiş ve tribünlerden sahaya yabancı madde yağmıştı. TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, olaylı maç için kararları açıkladı. Bursaspor'a 9 maçlık seyircisiz oynama cezası verildi.

TFF'yi köşeye sıkıştırdı! Mehmet Demirkol'dan Bursa-Amed ve Kayseri-F.Bahçe maçlarıyla ilgili can alıcı sorular

Socrates'in ünlü yorumcusu Mehmet Demirkol, TFF'ye Amedspor yönetiminden Bursaspor'la aynı grupta yer almamak, sonrasında da maçları seyircisiz oynamaya yönelik bir talep gelip gelmediğini sordu. Demirkol, "Hükümet istifa" tezahüratlarının ardından Fenerbahçe taraftarının Kayseri'ye alınmamasıyla ilgili de çarpıcı yorumlarda bulundu.

Erden Timur açıkladı! Rüya proje resmen hayata geçiyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı kulübün projelerine dair konuştu. Timur, Galatasaray'da fonlar kuracaklarını ve proje detaylarını anlattı.

Jesus'tan ortalığı karıştıracak öneri! Galatasaraylılar buna çok kızacak

Portekiz basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, lig sonunda ilk 4 sırada yer alan takımların, play-off oynaması gerektiği fikrini ortaya attığını iddia etti.

Fenerbahçe devlerle transfer savaşında!

Dortmund'la mukavelesi haziran ayında bitecek orta saha oyuncusu için Milan, Napoli, Sevilla ve Leicester sonrası Sarı-Lacivertliler de devreye girdi.

Bahçeli ırkçı saldırıyı tebrik etti: Bize göre Amed diye bir yer yoktur, Bursaspor taraftarlarını buradan selamlıyorum

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Amedspor'a ırkçı saldırıyı değerlendiren Bahçeli, "Bize göre Amed diye bir yer yoktur, Amedspor'dan da bahsedilemeyecektir. Bursaspor taraftarlarını buradan selamlıyorum" dedi.

Fenerbahçe taraftarının, Sevilla maçı için Acun Ilıcalı'ya yaptığı çağrı Türkiye gündeminde

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynayacağı maç öncesi, sarı-lacivertli taraftarlar Acun Ilıcalı'ya çağrıda bulundu. Mücadelenin televizyon ekranlarından şifresiz yayınlanmasını talep eden taraftarlar, "FB maçı TV8'de" etiketini ülke gündeminde yukarılara taşıdı.

Fenerbahçe'den TFF'ye 5. Yıldız Çağrısı

Fenerbahçe, 1959 öncesi kazandıkları şampiyonlukların tescilini resmen talep edilmesinin üzerinden 2 yıl geçtiğini belirten açıklama yaptı.

Amedspor, Bursaspor maçının iptali için FIFA, UEFA ve TFF'ye başvuruda bulundu

Olaylı Bursaspor maçı sonrası Amedspor, Diyarbakır'a döndü. Kafile büyük bir coşkuyla karşılanırken Amedspor Başkan Vekili Ömer Elaldı yaptığı açıklamada, "Maçın iptali için gerekli bütün girişimleri yapacağız, hem FIFA, hem de UEFA'ya TFF'ye başvurduk. Gereken cezayı da vereceklerini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Üç büyüklerin ara transfer raporu! İşte gelenler-gidenler

Ara transfer dönemi sona erdi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gelenler ve gidenler açısından hareketli bir dönem geçirdi.

Bursaspor-Amedspor maçının ardından herkes bu soruyu soruyor: Beyaz Toros ve Yeşil hikayesi nedir?

Dün olaylı geçen Bursaspor-Amedspor maçında tribünlerde açılan "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım pankartları nedeniyle soruşturma başlatıldı. Pankartlar nedeniyle 4 kişi gözaltına alınırken "Beyaz Toros" hikayesi ve Mahmut Yıldırım'ın kim olduğu merak edildi. İşte Türkiye'nin 90'lı yıllarına damga vuran hikayenin ayrıntıları.

Siirt Barosu Bursa'da Yaşanan Olaylara Tepki Gösterdi!

Siirt Barosu ve 13 Baro Bursaspor-Amedspor maçı öncesinde ve maç esnasında yaşanan saldırılar hakkında ortak basın açıklamasında bulundu.

Siirt İÖİ Spor Lig Mücadelesinden Vazgeçmiyor

TFF 3. lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdare Spor, ligin 22. haftasında evinde ağırladığı Hopaspor'u 1-0 mağlup ederek rakibinin 8 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Bu skor Türkiye'de yaşandı: 11-0!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta heyecan 25. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Zirvenin en yakın takipçisi konumunda bulunan Şanlıurfaspor 25. hafta karşılaşmasında sahasında Tarsus İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Mücadelede ev sahibi ekip rakibini 11-0'lık şok bir skorla mağlup etti. İşte detaylar...

Bursaspor - Amedspor maçında Açılan Beyaz Toras ve Yeşil Pankartlarına Soylu'dan Açıklama Geldi! Kabul Edilemez...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. haftasında Bursapor ile Amedspor arasında oynanan karşılaşmadaki yaşanan olaylar hakkında, "Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz" dedi.

Olaylar dün gece başladı! Bursaspor-Amedspor maçı öncesi saha savaş alanına döndü

Bursaspor-Amedspor maçı öncesinde saha savaş alanına döndü. Bursa'da oynanacak karşılaşmada ısınmak için sahaya çıkan Amedsporlular ile Bursasporlular arasında arbede yaşandı. Dün gece de Bursaspor taraftarı, Amedspor kafilesinin kaldığı otelin önünde "Ne Mutlu Türk'üm" diyerek havai fişekler patlatmıştı.

Newcastle United, Ferdi Kadıoğlu'nu istiyor

İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Newcastle United ve Brighton, milli futbolcu için düğmeye bastı. İki İngiliz ekibinin temsilcileri Ferdi Kadıoğlu’nu bugün Kayseri-Fenerbahçe maçında izleyecek.

Toplam 1319 haber.