Flaş Cristiano Ronaldo iddiası! 'Galatasaray ihtimalini reddetmedi'

Manchester United'dan ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun hangi takıma imza atacağı belirsizliğini koruyor. Birçok takımdan teklif alan yıldız oyuncuya Galatasaray da talip olmuştu. Sarı kırmızılıların Ronaldo transferine dair flaş bir haber geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Manchester United'dan ayrılan ve şu anda serbest konumda olan yıldız oyuncunun yeni adresi merak ediliyordu. Birçok takımla adı anılan 37 yaşındaki futbolcu henüz bir kulübe imza atmadı.

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olacağı konuşulan Ronaldo, bu haberleri yalanlamıştı. Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği Portekizli futbolcunun transferine dair flaş bir iddia geldi.

Diariogol'da yer alan habere göre, sarı kırmızılılar yaz transfer döneminden beri Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmaya çalışıyor. Ancak Manchester United'ın Ronaldo'nun sezon başında ayrılığına izin vermediği ifade edildi.

Şu anda ise Ronaldo'nun serbest konumda olmasından dolayı transfer ihtimalinin daha yüksek olduğuna dikkat çekildi. Bunun yanı sıra haberde, Ronaldo'nun Galatasaray'a gitme ihtimalini reddetmediği kaydedildi.

Sarı kırmızılı idarecilerin bu durumun farkında oldukları belirtildi. Galatasaraylı yöneticilerin, dünyaca ünlü futbolcuyu ikna etmek için önemli bir fırsata sahip olduklarını bildikleri aktarıldı. Diğer yandan Ronaldo transferi için Türkiye, ABD ve Suudi Arabistan'ın ön plana çıktığı haberde yer aldı.

Arap kulüplerinin ekonomik faktörlerden dolayı bir adım önde olduğu ve Ronaldo transferini bitirmek için yoğun çaba sarf ettiği yazıldı. 1.87 boyuncu kariyerinde, Sporting, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi ekiplerde boy göstermişti. Ronaldo'nun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN