Genel

Genel Haberleri

Dairesine 27 yatak koyup göçmenlere kiralamış!

Yabancılar sınırdışı edilmek üzere Göç İdaresi'ne gönderildi

10 erkek öğrenciyi istismar eden eğitmene 94 yıl hapis istemi

Alanya'da özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede mağdur öğrencilerin ifadeleri de yer aldı.

Şubat Ayında En Az 144 İşçi Hayatını Kaybetti

İSİG verilerine göre iş cinayetleri Şubat ayında da devam ederken en az 144 işçinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! En bütçe dostu 4 model açıklandı

Otomobil piyasasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ocak-şubat sürecinde geçen seneye göre satışlarda yüzde 50’yi geçen yükseliş görüldü. Diğer bir taraftan fiyatı en bütçe dostu 4 sıfır araç modeli açıklandı. İşte detaylar...

Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan'dan kritik açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, emekli ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını duyurdu.

İBAN Verirken Dikkat Edin! Para Gönderme İşlemi Eskisi Gibi Değil

Merkez Bankası, geçen ay, Fonların Anlık ve Sürekli Transferi için Ödeme İste Katman Servisi'nin devreye alındığını duyurmuştu.

Türkiye'yi etkisi altına alacak soğuk hava ve kar yağışı geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, önümüzdeki dört gün içinde Türkiye'nin her yerinde yağış olacağını belirtti. Bu dönemde hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşeceği ve yağışların çoğunlukla yağmur ve sağanak şeklinde olacağı, ancak doğu bölgelerde karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği ifade edildi.

'Gaydırı Gubbak Cemilem' Türküsünün Aşırı Erotik Anlamını Açıklayan Kullanıcı Dumur Etti

Hepimizin diline pelesenk bir türkü olan 'Gaydırı Gubbak Cemilem' türküsündeki 'gaydırı gubbak'ın ne anlama geldiğini bu güne kadar asla sorgulamadıysanız, şimdi sorgu zamanı. Çünkü bir X kullanıcısı bunun aslında hiç de masum olmadığını açıkladı.

Belediye Başkanı fuhuştan tutuklandı!

Elazığ'ın Mollakendi beldesinin Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi fuhuştan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Doğan’ın Elazığ merkezde kendisine ait otelde fuhuş yaptırdığı suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıktı.

Çatalhöyük’te tarihi keşif! Dünyanın en eski ekmeği Türkiye'de bulundu...

Çatalhöyük kazısında milattan önce 6600’e tarihlenen bir ekmek kalıntısı bulundu. Kazı Heyeti Başkanı Doç. Dr. Ali Umut Türkcan, “Çatalhöyük'teki bu buluntunun dünyanın en eski ekmeği olduğunu söyleyebiliriz. Bu organik kalıntının, gözlem, analizler ve tarihlendirmesini de göz önüne alarak yaklaşık 8 bin 600 senelik bir ekmek olduğunu söyleyebiliyoruz” dedi.

Emniyet personelinin kıyafet yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, emniyet personelinin kıyafet, kışlık gömlek, bot, eldiven ve ayakkabı şekillerinde değişikliğe gidildi.

Bedelli askerlikte temel eğitim kaldırılıyor mu? Bakan Güler'den açıklama var

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bedelli askerlikte temel eğitimin kaldırılmasına yönelik çalışma bulunmadığını açıkladı.

Dolandırıcıların yeni oyunu deşifre oldu: Muhtardan gelen mesajlara dikkat!

Kastamonu’da 31 Mart Mahalle İdareler Seçimleri yaklaşırken muhtarların sosyal medya hesapları kopyalanarak dolandırıcılık olaylarında da artış yaşandı.

Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 17.43'te 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Meteoroloji uyardı: Yağışlar geri geliyor! Şemsiyelerinizi hazırlayın! İşte il il 3 Mart 2024 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3 Mart 2024 tarihli hava durumu tahminini açıkladı. Şemsiyelerinizi hazırlayın!. Yurt genelinde yağışlı hava geri geliyor. İşte il il 3 Mart 2024 hava durumu...

Size miras kalıp kalmadığını nasıl öğrenebilirsiniz?

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, bir kişiye taşınmaz miras kalıp kalmadığını nasıl öğrenebileceğinizi bir Youtube videosuyla anlattı.

Polise 'Öldürüp, gömüyorum' dedi, beraat ettiği davadan müebbet hapis cezası yedi

İrem Gül'ün kaybolmasıyla ilgili olarak yapılan soruşturmada, sanık Murat Önver'in polislere söylediği 'Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor' sözleri nedeniyle beraat kararı bozuldu. Yeniden yapılan yargılamada Önver, İrem Gül'ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklandı.

2 öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmenin mesajları ortaya çıktı: Keşke aynı yaşta olsak

Ankara'da görev yaptığı okulda öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla öğretmen Ş.D. hakkında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, öğretmenin öğrencilerini okul dışında da takip ettiği belirtildi.

Çinkonun vücut geliştirdiğini düşünen halterci, 39 madeni para ve 37 mıknatısı yuttu

Hindistan'da bir halterci, çinkonun vücut geliştirmede faydalı olduğuna inanarak 39 madeni para ve 37 mıknatıs yuttu. Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 26 yaşındaki haltercinin midesinden madeni paralar ve mıknatıslar çıkarıldı.

Toplam 8207 haber.