Çinkonun vücut geliştirdiğini düşünen halterci, 39 madeni para ve 37 mıknatısı yuttu

Hindistan'da bir halterci, çinkonun vücut geliştirmede faydalı olduğuna inanarak 39 madeni para ve 37 mıknatıs yuttu. Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 26 yaşındaki haltercinin midesinden madeni paralar ve mıknatıslar çıkarıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Hindistan'da çinkonun vücut geliştirmede faydalı olduğunu düşünen halterci, 39 madeni para ve 37 mıknatıs yuttu.

HALTERCİNİN MİDESİNDE MADENİ PARA VE MIKNATISLAR BULUNDU

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 26 yaşındaki halterci, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Haltercinin çekilen mide röntgeninde, vücut yaptığına inandığı için yuttuğu 39 madeni para ve 37 mıknatıs tespit edildi. Yeni Delhi'deki bir hastanede saatler süren ameliyat sonrası doktorlar madeni para ve mıknatısları çıkarmayı başardı.

Doktorlar, 20 günden fazla süren kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle hastaneye kaldırılan adamın bağırsaklarının, yuttuğu metal para ve mıknatıslardan dolayı tıkandığını söyledi.

MIKNATISLAR VE MADENİ PARALAR BİRBİRİNE YAPIŞMIŞ OLARAK TESPİT EDİLDİ

Cerrahlar, mıknatısların ve paraların küçük bağırsakta iki ayrı döngü oluşturacak şekilde bir araya geldiğini, manyetik kuvvetin onları kilitleyerek bağırsak duvarında erozyona neden olduğunu belirtti. Madeni para ve mıknatıs yutan hasta ise, ameliyat sonrası hastanede yedi gün geçirdikten sonra taburcu edildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN