Genel

Genel Haberleri

Daha 16 yaşında: 3 saatte pompalı tüfek ve bıçakla 8 kişiyi yaraladı

Ankara'da, 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde, pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı, aralarında ağabeyi de bulunan 4 kişiyi de bıçakladı. Duraktaki saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

2030’da yılında iki kez ramazan orucu tutulacak

Suudi astronom Dr. Halid ez- Zakak, 2030'da ramazan ayının iki kez geldiğini ve dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların 2030 yılı içinde iki kez ramazan orucu tutacağını söyledi.

Komşu ilimizde aldatma şüphesinde 2 ölü

Batman'da bir kişi, dini nikahlı eşini ve onunla ilişkisi olduğunu iddia ettiği adamı silahla vurarak öldürdü. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, dini nikahlı eşi ve iddia ettiği kişi hayatını kaybetti. Zanlı ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ahmet Türk'ten 'AK Parti ile görüşüyor musunuz?' sorusuna yanıt: Resmi görüşmelerimiz yok ama Meclis'ten isimlerle görüşüyoruz

DEM Parti'nin Mardin adayı Ahmet Türk, "AK Parti'yle görüşüyor musunuz?" sorusuna "Resmi görüşmelerimiz yok ama Meclis'ten isimlerle görüşüyoruz. Onlar da partilerinin bugün izlediği politikaya karşı rahatsızlıklarını dile getiriyorlar" yanıtını verdi.

Memurlara bayram maaş müjdesi!

Ramazan Bayramı’na haftalar kala birçok memur maaşlarının bayram öncesinde yatmasını bekliyor. Memurlara bir bayram müjdesi gelir mi? Maaşlar bayram öncesinde hesaplara aktarılır mı?

Siirt Büyük Birlik Partisi'nin Lokal Açılışı Yapıldı

Siirt Büyük Birlik Partisi'nin lokal açılışı gerçekleştirildi.

THY'nin yeni markası AJet'ten indirimli bilet kampanyası: 299 liradan başlıyor

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında biletler, 299 liradan başlayacak.

Burun ağrısı şikayeti ile hastaneye giden adamın burnundan 150 böcek çıktı

ABD'nin Florida eyaletinde burun ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran bir adamın burnunda çok sayıda böcek tespit edildi. Ameliyata alınan adamın burnundan 150 tane ufak böcek çıkarıldı.

Türkiye Yerel Seçimi Bekliyor: Seçim Yasakları Neler Olacak ve Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye, 31 Mart’ta sandık başına gidecek ve yerel yöneticiler ile belediye meclis üyeleri için oy kullanacak. Partiler seçim hazırlıklarına son sürat devam ederken, Türkiye İletişim Başkanlığı YSK’nın uygulayacağı seçim yasakları hakkında paylaşımda bulundu.

Durdurulan tırın içinden 700 kilo at ve eşek eti çıktı

Sakarya'ya bağlı olan Hendek ilçesinde durdurulan tırın içinden 700 kilogram at ve eşek eti çıktı. İşte detaylar..

Yerel seçimlerde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek

Yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Bakanlık 142 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mühendislik, avukatlık, destek ve büro personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlarda istihdam etmek üzere 142 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

Çocuklarının babası kuzeni çıktı! İşte 12 yıl boyunca aldatılan adamın ilk sözleri

Konya'da eşinden boşanan adam 3 çocuğu için DNA testi yaptırdı. Sonuçlara göre Hüseyin A., sadece en büyük çocuğun biyolojik babası çıktı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili sessizliğini bozan Hüseyin A., "12 yıl dost hayatı yaşamışlar. Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar. Ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler" dedi.

ABD’ye kaçak yollarla giden Türklerin sayısı belli oldu

ABD'ye Meksika ve Kanada sınırlarından iltica etmek için kaçak yollarla giren Türk vatandaşlarının sayısı 50 bin kişiyi buldu.

Elektrikli Peugeot 208 Türkiye'de! Fiyatı ne kadar?

Peugeot 208, Avrupa'da kendi segmentindeki en beğenilen seçeneklerden biri olarak biliniyor ve şimdi Türkiye'deki tüketicilerle buluşuyor. İşte özellikleri ve fiyatı...

Erdoğan’ın koruma ekibi kaza yaptı… Şehit sayısı yükseldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programının ardından meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru İlker Duran'ın şehit olduğunu duyurdu. Duran ile birlikte kazada şehit sayısı 2’ye çıktı.

Konya'da askeri eğitim uçağı düştü

Konya'da askeri eğitim uçağı düştü, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Konya’da askeri eğitim uçağı düştü: 1 şehit

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü bildirildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, askeri uçağın düştüğü bölgedeki şantiye alanında iş makinesi kullanan bir personelin şehit olduğunu açıkladı.

Toplam 8183 haber.