Genel

Genel Haberleri

Doğum Günü Çiçeği

Doğum günleri, sevdiklerimizin yanında olduğumuz ve onlar için çok özel günlerden biridir. Bu özel günlerde onları kutlamak ve sevgimizi göstermek için pek çok farklı yollar bulunmaktadır. Doğum günü çiçeği bu özel günü kutlamanın en klasik ve güzel yollarından biridir. Her çiçek, kendine özgü bir anlam taşır ve doğum günü hediyesi olarak seçilen çiçekler, hem duygusal hem de anlamlı bir mesaj iletmek için mükemmel bir yol sunmaktadır.

Dizel Jeneratör Fiyatları

Dizel jeneratörlerin fiyatı genellikle sahip oldukları güç kapasitesine göre belirlenir. Daha yüksek güç kapasitesine sahip olan jeneratörler genellikle daha yüksek fiyat etiketlerine sahiptir. Dizel jeneratörlerin markası ve kalitesi, dizel jeneratör fiyatları konusunu önemli ölçüde etkiler. Tanınmış ve güvenilir markalara ait jeneratörler genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır. Ancak daha uzun ömürlü ve güvenilir olabilirler.

Restoranlarda yeni dönem! Gramajı düşük ürünler menülere girdi, fiyatlar yarı yarıya düştü

Türkiye'de son dönemde artan fiyatlar sonrası restoran işletmecileri "eko" yani ekonomik ürün dönemini başlattı. Müşteri kaybetmek istemeyen esnaf, gramajları düşürerek daha uygun fiyatlı ürünleri menülere koydu.

Jandarma komutanına küfreden belediye başkan adayının ipi çekildi

AK Parti Niğde İl Başkanlığı, jandarma komutanına "Tam bir O....u çocuğusun" diyen Niğde Hacıabdullah beldesinin belediye başkan adayı Babaoğlan Altun'un ihraç sürecinin başlatıldığını açıkladı.

Akraba evliliğinin en yaygın olduğu il belli oldu

Türkiye'de akraba evlilikleri, 2023 yılında bir önceki yıla göre azaldı. Akraba evliliğinin en yaygın görüldüğü il ise Şanlıurfa oldu.

THY 5000 Personel Alımı Yapacak

Türk Hava Yolları (THY), büyüyen operasyonları kapsamında 5000 yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

Öğretmeninin darbettiği 10 yaşındaki kız çocuğu beyin kanaması geçirdi

Ankara’da bir ilkokulda kafasını okul sırasına çarptığı söylenen 10 yaşındaki kız çocuğu beyin kanaması geçirdi. Baba, kızının öğretmeni tarafından darp edildiğini ve saatlerce baygın halde okulda tutulduğunu söyledi.

Keserle TikTok vahşeti: Dekolteli elbise ile yayın yapıyordu, ben de öldürdüm

Ordu’da eski eşi Ayşe Çetin’i keser sapı ile döverek katleden Mükerrem Başarmak ifadesinde “Eşim, her akşam TikTok isimli uygulamadan göğüs dekolteli elbise ile yayın yapıyordu. Bunun üzerine sinirlendim. Tekme ve tokat atarak darbetmeye başladım. Evin salonunda ayakkabılığın yanında bulunan yerde getirmiş olmak valizdeki ahşap keser sapını aldım. Bu sap ile toptan vurdum.10-15 dakika vurdum” dedi.

Araç alırken 4 maddeyi es geçmeyin! Uzmanı uyardı: Sıfır araçta bile var

İkinci el araç alımında sorun yaşamamak için ekspertiz kaçınılmaz olurken sıfır araçlarda da ekspertiz yaygınlaşmaya başladı. Uzmanlar, mağduriyetlerin oluşmaması için kontrollerin mutlaka yapılması gerektiğini belirtirken Oto Ekspertiz Direktörü Ufuk Bekdemir, araç görünümü, egzoz duman rengi, hava yastığı ve kilometre unsurları gibi 4 durumun kontrolünün önemini vurgulayarak araç alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

İstanbul’da koca dehşeti! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahahallesi’nde Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney Mine Güney’i silahla vurarak öldürdü.

Tartışmaya son nokta konuldu. Mesai saatleri kısalacak mı?

Türkiye'de çalışma saatleri için yeni düzenleme yapılacağı belirtiliyordu. Haftalık mesainin 45 saatten 40'a düşebileceğini ilişkin iddialara bir açıklama da TOBB ETÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç'dan geldi. NTV yayınında iddiayı değrelendiren Kılıç, "Bu yönde bir çalışma yok" dedi.

Aynı gün ölen anne-oğul yan yana defnedildi

Bartın'da, aynı gün vefat eden 95 yaşındaki anne ile 65 yaşındaki oğlu, bir araya gelerek son yolculuklarına uğurlandı. Yan yana defnedilen anne ve oğlu için düzenlenen cenaze töreninde, aile sevdiklerini kaybetmenin acısını yaşadı.

Bu Kentte Yaşayanlar Dikkat! Yeni Aktif Fay Keşfedildi... 7 Büyüklüğünde Deprem Üretebilir

Üç üniversite Bursa’daki aktif fay hatları üzerine çalışma yaptı. Son dönemde depremlerle gündeme gelen Bursa'da daha önce haritalarda yer almayan bir fay keşfedildi. Uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda uyarıda bulundu. Fayın Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği tespit eldi. Bursa için bu büyüklükte deprem uyarısı ilk kez yapıldı.

Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı

Afganistan Dernekleri Başkanı Ezatullah (İzzettullah) Sadat, İstanbul'da Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı oldu. Sadat, 'Türkiye'de bir sürü Afgan var, çoğu kimlik alamıyor, birleşelim' mesajını verdi.

Görüntü Türkiye'den! Abisinin evinde yengesini başka bir adamla bastı

Abisinin evine giden bir kişi, yengesini tanımadığı biriyle yarı çıplak halde yakaladı. O anlarda öfkeden deliye dönen adamın çektiği video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Oğlunu istismar etmekle suçlanan ünlü doktor Ender Saraç, hakim karşısında gözyaşlarına boğuldu

Benan Saraç'tan olan 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve soruşturma aşamasında çocuk ve annesinin geri aldığı "istismar" iddialarına yönelik hapis istemiyle hakim karşısına çıkan Ender Saraç, gözyaşları içinde ifade vererek "Mağdur oldum, zarar gördüm. Hayatımı geri istiyorum" dedi.

Boşanma davalarında emsal karar! 'Alo' demek boşanma sebebi sayıldı...

Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Karara ilişkin değerlendirmede bulunan Avukat Fatih Karamercan, 'Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Ancak bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor' dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.

Evalıp konut yenileyeceklere 500 bin TL karşılıksız destek paketi: Kimler yararlanacak, şartlar ne?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı.

İlan Resmi Gazete'de yayınlandı! Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak

Resmi Gazete'de yer verilen ilana göre Sağlık Bakanlığı 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere 27 bin personel alacak.

Toplam 8212 haber.